Şimdi Ara

EBAYDAN ALIŞVERİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar ben ebay.com bir forma alıcam ucuz bir şey acaba kargo ücreti ne kadar tutar

• Paypal'dan alınıyor mu?
  • genelde 25 dolar gibi bi rakam oluyor abd gibi
  • Orda bulduklarının hepsi TR'ye yollanmayabilir. Shipping menüsünden bakıcaksın ordan TR varsa seç zaten sana orda kaç $ olduğunu ne kadar sürede olabiliceğini gösterir
  • su paybal olayini hala cozemedim nedir ne ise yarar para burdan nasil yollanir ?

elli defa okudum hala kendimi hanzo gibi hissediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: joerwill

su paybal olayini hala cozemedim nedir ne ise yarar para burdan nasil yollanir ?

paypalda kredi kartı hesabını elektronik ortama tasıyorsun son derece güvenilir bi site aylık çok küçük bi para alıyorlar yada 3 aylıkda olabilir 1 dolar falan .... sonra istediğin alışverişi yaparsın biri yamuk yaparsa withdraw mı ne öle bişi var onu açıyorsun paranı geri alıyorsun ürünü geri vererek
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

quote:

su paybal olayini hala cozemedim nedir ne ise yarar para burdan nasil yollanir ?

paypalda kredi kartı hesabını elektronik ortama tasıyorsun son derece güvenilir bi site aylık çok küçük bi para alıyorlar yada 3 aylıkda olabilir 1 dolar falan .... sonra istediğin alışverişi yaparsın biri yamuk yaparsa withdraw mı ne öle bişi var onu açıyorsun paranı geri alıyorsun ürünü geri vererek

Iyide simdi diyelim ebay dan bir sey aldik parayi yolladik adam urunu yollamadi nasil parayi geri alicaz o zaman ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: virtusft

quote:

Iyide simdi diyelim ebay dan bir sey aldik parayi yolladik adam urunu yollamadi nasil parayi geri alicaz o zaman ?

Charge Back Diye birşey var . Paranı Geri Alabiliyorsun . Eğer Adam göndermedi İse Hemen Dispute Açarsın Paypal Buna AracılıK Yapar Mahkeme Gibi Birşey. Disputeden Sonra onu Claim e Cevirmen Gerek Adam 10 Gün İÇinde Cevap Vermek Zorunda Eğer Cevap Vermezse Sen Kazanırsın. Disputeyi Açarken Bir Acıklama Yapıyosun Diceksiniki ürünü Göndermedi . Eğer Oda Yalan Söyler Gönderdim Derse Paypal Karşı Tarafdan Kanıt İsteyecek Yani Kargonun Sana Teslim Ettiği Fişi İsteyecek Elinde Böyle Birşey Olmadığı İçin Paran Sana İade Edelicektir.

Paypal Çok Güvenli Bir Sistemdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.