Şimdi Ara

ebay den verdiğim sipariş gelmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 18 gün önce e bay den parfüm sipariş ettim parfüm gelmedi normalde en az 10 gün sürüyor gelmesi daha önce siperiş veren arkadaşlardan ilgi alabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmH_MD -- 21 Ekim 2008; 8:57:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emre824

arkadaşlar 18 gün önce e bay den parfüm sipariş ettim aradan 20 gün geçmesine rağmen parfüm gelmedi normalde en az 10 gün sürüyor gelmesi daha önce siperiş veren arkadaşlardan ilgi alabilir miyim

ebay hesabından sol alt köşede dispute aç,paypal aracılığı ile aldıysan zaten otamik olarak yönlendirecek ve paypal içinden dispute açacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JCRSO

quote:

arkadaşlar 18 gün önce e bay den parfüm sipariş ettim aradan 20 gün geçmesine rağmen parfüm gelmedi normalde en az 10 gün sürüyor gelmesi daha önce siperiş veren arkadaşlardan ilgi alabilir miyim

ebay hesabından sol alt köşede dispute aç,paypal aracılığı ile aldıysan zaten otamik olarak yönlendirecek ve paypal içinden dispute açacaksın.

bir süre daha beklemeli miyim gelma ihtimali olabilir mi
  • benimde sipariş 2haftadan fazla oldu..geçen perş. türkiyeye geldi ama bi bilgi yokptt online takipten de göremiyorum..acaba gümrüğe mi takıldı nasıl ögrenebilirim..

sen paypala gireceksin all acount activityden check shipment yazan yere tıklayacaksın..oradan cj ile başlayan kodu alacaksın..orada zaten türkiyeye geldiği tarifi yazar.oradan ptt.gov.tr ye gir online kargo takibine no yu yapıştır..
  • hocam 20 gün olmuş biraz zor zaten gelirse dispute hemen kapatabilirsin sen kendini garantiye al,eğer tracking code ptt sorgusunda çıkmıyorsa gümrüğe takılmamıştır çünkü kargo büyük ihtimal gelmemiştir
  • Peki bu gümrüğe nasıl takılıyor boy ve ebat mı önemli ? içeriği mi önemli ? Mesela mp3 player veya kulaklığın takılma olaslığı nedir ?
  • cep telefonları takılıyor bildiğim ve değeri 100 euro geçen ürünlerdede gümrük vergisi alınıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu netten alışverişe bir türlü güvenemedim. Yani parasında degilim işin ama kredi kartı bilgileri + aldıgımız ürünün garantisi ve birebir çakma olma ihtimalleri çok yüksek.
  • Aslında tek kullanımlık kredi kartları var öylesi daha mantıklı özellikle yurtdışında..Peki bu gümrük vergisini tekrar nasıl temin ediyorlar?..
  • ben hongkong dan helikopter almıştım 21 günde filan geldi.daha bekle bence biraz daha.mail flan gönder adama nerde mal diye.yokla bakalım bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

benimde sipariş 2haftadan fazla oldu..geçen perş. türkiyeye geldi ama bi bilgi yokptt online takipten de göremiyorum..acaba gümrüğe mi takıldı nasıl ögrenebilirim..

sen paypala gireceksin all acount activityden check shipment yazan yere tıklayacaksın..oradan cj ile başlayan kodu alacaksın..orada zaten türkiyeye geldiği tarifi yazar.oradan ptt.gov.tr ye gir online kargo takibine no yu yapıştır..

all acount activity kımsmına girdim fakat check shipment kısmını göremedim daha detaylı anlatabilir misin bu kodu başka nasıl öğrenebilirim ebay den öğrenilebilir mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: JCRSO

hocam 20 gün olmuş biraz zor zaten gelirse dispute hemen kapatabilirsin sen kendini garantiye al,eğer tracking code ptt sorgusunda çıkmıyorsa gümrüğe takılmamıştır çünkü kargo büyük ihtimal gelmemiştir

tracking code u nasıl öğrenebilirim
  • ayrıca bu tacking numarasını nasıl sorgulayacağım ptt den
  • quote:

ayrıca bu tacking numarasını nasıl sorgulayacağım ptt den

ptt nin sayfasında sorgu yapacak bir yer bulamadım bilgisi olan varsa yardım edebilir mi
  • bulunduğunuz bölgenin pttsine gidip sorun adresle ilgili bir sorun olmuş olabilir adresinizde eğer türkçe karakter varsa
  • valla 18 gün az bile aslında. Express mail service ile en az 2 haftada geliyor ABD'den. Birkaç defa Metclub'tan sipariş vermiştim normal servis ile 4-6 haftada gelmişti siparişler, ABD'den.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NiHilistt

şu netten alışverişe bir türlü güvenemedim. Yani parasında degilim işin ama kredi kartı bilgileri + aldıgımız ürünün garantisi ve birebir çakma olma ihtimalleri çok yüksek.

paypal e sanal kartını veriyorsun ve o kadar muhteşem rahat bir ödeme imkanı tanıyorki birşeyler almamak için zor tutuyorsun kendini...şahsen yurtdışındakiler içerdekiler kadar kandırma meraklısı değil..
  • bekle biraz daha bazen saıcılar geç kargoya veriyor track number ı elektronik alarak sana gönderiyor fakat o anda senin ürüün daha kargoya verilmediği için bir süre bekliyor
  • airmail ile gönderilmiştir. yaklaşık türkiye ulaşım süreci dünyanın neresinden gönderildiyse gönderilsin 2.5 gün olup dağıtım süresiyle birlikte bulunduğunuz ile göre
    3-5 iş günü sürmektedir. eğer takipli ise yani urgent olarak gönderildiyse fatura ibrazı veri gümrüğe takılma olasılığı yüksektir. yok priority olarak gönderildiyse fatura istemez takipsizdir gümrüğe takılma durumu olmaz direkt geri döner yada 5 iş günü içinde teslim alırsın dediğim üzre. priority gönderilerde paketin üstüne yazan fiyat baz alınır, bugüne kadar bi kez problem yaşadım paket kayboldu onda da firmayla iletişime geçtim sağolsunlar 2. kez kargoladılar ve 2 iş gününde elimde oldu. bu paketler dünyanın öbür ucu kanarya adalarından gönderiliyor avrupanın amerika kıtasına en yakın tarafı okyanus adası olkarak düşünebilirsin. küba ile ile aralarında bi tek okyanus vardır kara falan yoktur. son siparişim geçen cuma günü oldu ve purolarım bugün saat 13:20 itibari ile elime geçti. teslim süresi 2 iş günü gönderilen yer kanarya adaları serbest bölge. sen hesap et işte! dispute açmayı deneyebilirsin, ama ön celikle satıcıyla iletişime geç derim yoksa yabanclılar dispute olayını kendilerine haber verilmedne açılırsa hakaret gibi algılayabiliyolar çok hassatırlar ticarette bilgine.

• geçen perş. türkiyeye gelmiş olması lazım diyor us postal bugün oldu hala haber yok..bu dispute nedir?paypaldan geri alabilirmiyiz parayı..şimdi adammı yollamadı kayıp mmı oldu kafam karıştı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.