Şimdi Ara

eBay'dan ayakkabı almak? bilenler lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle ayakkabı numarasını nasıl anlarız, yani burdaki ayakkabı numarası mesala 41 orda kaç oluyor.

herhangi bir kredi kartı ile alabilirmiyiz? fiyat kaç dolardan sonra gümrükte takılır ? ortalama kaç gün içinde elime ulaşır.

•  eBay'dan ayakkabı almak? bilenler lütfen yardım.

Width olarak D seç
  • ödemeyi herhangi bir visa kredi kartı ile yapabiliyormuyuz. kaç dolardan sonra gümrükte takılıyor?
  • arkadaşlar e-baydan 50 dolarlık bi ürün aldım sipariş durumunda gönderildi diyor ama 38 gün oldu hala gelmedi normal mi bu acaba ?
  • @c0ss ödeme paypal ile yapılıyor.

@yarkanavci , geç olmadan dispute aç paypaldan , paranı geri iste , 7 gün süren var .
  • genelde her satıcı ilanın altında,chartta koyar. ayrıca id4shoes nickli bir kullanıcı var 30 bin satışı falan olması lazım 3 kere nike sneakers aldım ondan şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım.
    tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arkadaşlar. ayakkabıyı bulamadım hala bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkanavci

arkadaşlar e-baydan 50 dolarlık bi ürün aldım sipariş durumunda gönderildi diyor ama 38 gün oldu hala gelmedi normal mi bu acaba ?

Takip kodu varsa nerede olduğuna bakabilirsin ama yoksa satıcıya özel mesaj at gelmedi diye. Çözüm getirmeye çalışın beraber. Olmazsa Paypal'dan paranı iade alabilirsin. Yalnız 45 gün süre var.
  • Arkadaşlar Ebay dan ayakkabı alsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Yoksa 100 doların altındaki bir ayakkabı sorunsuz bir şekilde gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

Arkadaşlar Ebay dan ayakkabı alsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Yoksa 100 doların altındaki bir ayakkabı sorunsuz bir şekilde gelir mi?
  • Arkadaşlar ebayden alacağım ayakkabının fiyatı 73 dolar ancak kargo ile birlikte 100 doları aşıyor gümrüğe takılır mı takılmaması için birşey yapabilir miyim satıcıyla konuşup faturasını biraz düşük göstertmek gibi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Triluminos

Arkadaşlar ebayden alacağım ayakkabının fiyatı 73 dolar ancak kargo ile birlikte 100 doları aşıyor gümrüğe takılır mı takılmaması için birşey yapabilir miyim satıcıyla konuşup faturasını biraz düşük göstertmek gibi ???

kargo hariç 100 doları aşmıycak.sorun cıkmaz herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.