ödemeyi herhangi bir visa kredi kartı ile yapabiliyormuyuz. kaç dolardan sonra gümrükte takılıyor?
arkadaşlar e-baydan 50 dolarlık bi ürün aldım sipariş durumunda gönderildi diyor ama 38 gün oldu hala gelmedi normal mi bu acaba ?
@c0ss ödeme paypal ile yapılıyor.
@yarkanavci , geç olmadan dispute aç paypaldan , paranı geri iste , 7 gün süren var .
genelde her satıcı ilanın altında,chartta koyar. ayrıca id4shoes nickli bir kullanıcı var 30 bin satışı falan olması lazım 3 kere nike sneakers aldım ondan şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. tavsiye ederim.
teşekkürler arkadaşlar. ayakkabıyı bulamadım hala bakıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: yarkanavci
arkadaşlar e-baydan 50 dolarlık bi ürün aldım sipariş durumunda gönderildi diyor ama 38 gün oldu hala gelmedi normal mi bu acaba ?
Takip kodu varsa nerede olduğuna bakabilirsin ama yoksa satıcıya özel mesaj at gelmedi diye. Çözüm getirmeye çalışın beraber. Olmazsa Paypal'dan paranı iade alabilirsin. Yalnız 45 gün süre var.
Arkadaşlar Ebay dan ayakkabı alsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Yoksa 100 doların altındaki bir ayakkabı sorunsuz bir şekilde gelir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: emirburak23
Arkadaşlar Ebay dan ayakkabı alsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? Yoksa 100 doların altındaki bir ayakkabı sorunsuz bir şekilde gelir mi?
Arkadaşlar ebayden alacağım ayakkabının fiyatı 73 dolar ancak kargo ile birlikte 100 doları aşıyor gümrüğe takılır mı takılmaması için birşey yapabilir miyim satıcıyla konuşup faturasını biraz düşük göstertmek gibi ???
quote:
Orijinalden alıntı: Triluminos
Arkadaşlar ebayden alacağım ayakkabının fiyatı 73 dolar ancak kargo ile birlikte 100 doları aşıyor gümrüğe takılır mı takılmaması için birşey yapabilir miyim satıcıyla konuşup faturasını biraz düşük göstertmek gibi ???
kargo hariç 100 doları aşmıycak.sorun cıkmaz herhalde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme