Şimdi Ara

Ebay Altlimitsiz 10$ hediye çeki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
5.792
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ebay'dan satın aldığım hiçbir ürün elime ulaşmadı. En sonunda bütün satıcılar paramı iade etti. Nedendir sizce?
  • Banada gelmiş
  • arkadaşlar ebay da bir saat beğendim 143 dolar.bu saati alsam gümrükte takılır mı ya da ne bileyim sorun yaşarmıyım.yurtdışından hiç alışveriş yapmadım.ucuza kaçalım derken 143 dolardan olmayalım:(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

arkadaşlar ebay da bir saat beğendim 143 dolar.bu saati alsam gümrükte takılır mı ya da ne bileyim sorun yaşarmıyım.yurtdışından hiç alışveriş yapmadım.ucuza kaçalım derken 143 dolardan olmayalım:(

75 € sınırı var hocam..
    Bilgi için tıklayınız.
  • 100 ü aşkın alışverişim var ama kupon felan yok. kişiye özeldir bu kupon.
  • Banada gelmemiş kupon gelseydi iyi olurdu arkadaşın HTC One'ına kabuk kapak alacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

quote:

Orijinalden alıntı: Gurul

O kadar alışveriş yaptım. İnsan 5$ da olsa hediye tanımlar.

ne alıyorsun ustam, ne alınmalı dersin ebaydan... ben bi ara zippo alayım dedim ama çakma olabilir dediler, vazgeçtim...

Ben üye olalı çok uzun zaman olmuştu ama hiç alışverişim olmamıştı henüz. Heralde ondan banada yollamışlar.

Ben live view akıllı saat aldım onlardan alabilirsiniz. Türkiyeye göre bayağı uyguna geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan90

quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

arkadaşlar ebay da bir saat beğendim 143 dolar.bu saati alsam gümrükte takılır mı ya da ne bileyim sorun yaşarmıyım.yurtdışından hiç alışveriş yapmadım.ucuza kaçalım derken 143 dolardan olmayalım:(

75 € sınırı var hocam..
    Bilgi için tıklayınız.

teşekkür ederim.demekki bana yaramıyor:(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana da geldi ben de hic harcama yapmadim ve 2012 de uye olmustum ama 38 dolarlik oyun aldim 28 oldu guzel oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Get great deals on Victoria’s Secret, casual shoes and outdoor gear,.....

bana böyle bi reklam gelmiş sadece

daha önce alışverişi olana gelmiyo anlaşılan,yeni bi üyelik açıp bekleyim bide victoria alacak değiliz anca izleriz
  • 3 tane hesap vardı birisini kullanıyorum diğer ikisini kullanmıyorum sadece birine gelmiş teşekkür ederim haber veren arkadaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSbrksy88

Ebay'dan satın aldığım hiçbir ürün elime ulaşmadı. En sonunda bütün satıcılar paramı iade etti. Nedendir sizce?

aldığın ürünler ucuz ürünlerdir ücretsiz posta olan. onlar takipsiz gelir postacı getirir. evinin adresini verdiysen ve size gelen postacı kıl sa sana ulaşmaz. takipli posta ile ürün alman gerekir. yada işyeri adresini ver (eğer apartman gibi bi yerde değilse çalıştığın yer) (plazalarda sıkıntı yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Get great deals on Victoria’s Secret, casual shoes and outdoor gear,.....

bana böyle bi reklam gelmiş sadece

daha önce alışverişi olana gelmiyo anlaşılan,yeni bi üyelik açıp bekleyim bide victoria alacak değiliz anca izleriz

bana da aynı reklam gelmiş 10$ yok 2 yeni hesap açtım gelir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yeni e bay hesabı açtım bende nerden bakıcam hediye çeki olayına ?
  • 50$ lık arabam için yedek parça alacaktım aynen gelen giden yok kullanmayacak varsa alabilirim
  • 2002 den beri ebay üyesiyim. Birşey gelmemiş bana..
  • Bende baktım bir ümit, gelen giden yok
  • nerden bakıcaz hesaba..yol gösterseniz.)
  • ben de hiç alışveriş yapmamıştım bana da gelmiş 10 dolar. buyincoinsten aldın birşeyler kargo ücretsiz. alışveriş yapmadığınız yedek hesaplara gelmiş olabilir.
  • Başlığı açan arkadaşa teşekkürler. Bu kuponla altta verdiğim flash belleği 3.68$ gibi güzel bir fiyata aldım

http://www.ebay.com/itm/270914222442?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.