Şimdi Ara

Ebay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler ebay'dan the north face mont almak istiyorum. Fiyatı 150 dolar civarı Türkiye'de fiyatları 700-800 Tl arası . Satıcı ile görüşsem faturayı 75 dolar altında gösterirmi , yada gift olayı varmış .Bilgilendirirseniz sevinirim. Aydın'da oturuyorum gümrük olayıda sıkıntı olur heralde (İlk yurt dışı alışverişim olacak)

• quote:

Orijinalden alıntı: Notre Dam

Merhaba beyler ebay'dan the north face mont almak istiyorum. Fiyatı 150 dolar civarı Türkiye'de fiyatları 700-800 Tl arası . Satıcı ile görüşsem faturayı 75 dolar altında gösterirmi , yada gift olayı varmış .Bilgilendirirseniz sevinirim. Aydın'da oturuyorum gümrük olayıda sıkıntı olur heralde (İlk yurt dışı alışverişim olacak)

Merhabalar,

Alacağınız ürün gümrüğe takılma ihtimali var.Ama şöyle de bir durum var dediğiniz gibi ürün fiyatını düşük gösterir ise sağlam bir şekilde elinize ulaşır.Ama gelecek olan ürünün ebatıda önemli tabiki büyük paket halinde ağır bir şekilde gelirse takılma ihtimali çok yüksek.Ben tek seferde 150 dolar ve toplamda 3 gün içerisinde 415 dolarlık bir alışveriş yaptım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım ama siz yaşamayacaksınız diye de kesin bir şey yok tabi ki..Biraz riskli bir durum ama alacağınız ürüne değer mi diye bir düşünün ve ona göre karar verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_salvador_ -- 29 Haziran 2015; 14:21:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ebay Yardım
    13 yıl önce açıldı
    ALİEXPRESS KARGOM
    4 yıl önce açıldı
    ****ALİBABA VE ALİEXPRESS *****
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.