Şimdi Ara

Eba Akademik Destek Giriş Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınava çalışmak için giriyordum , bu sabah girdim şimdi akşam saatlerinde tekrar girmeye çalıştığımda uzun süre bekletip şu hatayı veriyor;

Eba Akademik Destek uygulamasını; Devlet okulu 11 veya 12.sınıf öğrencileri ve velileri ve Devlet okulu Lise öğretmenleri kullanabilir.

11.sınıf Devlet okulu öğrencisiyim zaten bu sorunu yaşayan yada hiç yaşamış olan var mı herhangi bir çözüm bulamadım.

• Aynen hocam şu an ben de bu sorundan muzdaribim daha önce de eba hesabıyla giriş yapılamıyordu şifremi değiştirdim şimdi de bu çıktı
    Sistemle bir oynuyorlar ama, hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7941EE8DD -- 10 Mart 2020; 22:34:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi birden fazla kişide varsa bu sorun sistem kaynaklı olması daha olası. Bu gün de seminerde hoca bu sistemi anlatmıştı olmadı yarın okulda görebilirsem bilişim hocasına sorucam bu durumu.
  • 2-3 saat önce bende giriyordum tam uygulamadayken kicklendim karşıma sözleşme çıktı uyarı geldi sadece 11. ve 12.sınıf öğrencilerine açıktır diye kabul ettim girmedi halen
  • Ben şu an itibarı ile tekrar girebilmeye başladım sanırım dün bir bakım vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum giriş ve gsm onay sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.