Şimdi Ara

EAX550HM512/TD/256M Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ekran kartım bu EAX550HM512/TD/256M
    yada bu oldugunu sanıyorum nasıl öğrenebilirim o oldugunu bilmiyorum ?
    kartın üzerinde yeşil bant var üzerinde şunlaryazıyor : EAX550HM512-C52C64B092-03817-C1CI10-A01-E5C51

http://www.asus.com/Graphics_Cards/EAX550HM512TD256M/

bana bunun driverı lazım ama düzgün calısanı pc ye yeni format attım winxp32, asus un sitesinden de driverını indirdim yada ben öyle sanıyorum

driver seceneklerine tıklıyorum vga , utilities , manual kategorileri cıkıyor bunların icinde birsürü download secenekleri var versiyon versiyon ilk kez ati ekran kartı kullanıyorum öncedeN nwidia geforce 8500 gt vardır bende onun kurulumu gayet basitti indiriyordum sitesinden setup şeklinde hemen yüklüyordu açamama gibi bi sıkıntıda olmuyordu .net freamwork filan da istemiyordu bu ati istiyor ne yazıkkı cok saçma bi yazılımı var

son güncellemeli olan [ati8391_winxp(whql).zip - ASUS VGA card display driver version 8.391 for Windows XP(WHQL)] versiyonunu indirdim 82.49 mb sitede var görürsünüz yükledim ama kontrol paneline geliyorum acmıyor framework 2 istiyor kurdum fakat bu seferde başka bi hata veriyor arkadaslar sizden ricam

bana bu ekran kartının driverını bulabilirmisiniz yada siteden hangi versiyonunu kurmalıyım ilk versiyonunu mu yoksa driver pack solution mu kurayım pes 13 belki 14 ets 2 filan oynayacagım cünkü ben bu kartla zorlayarak o yüzden güncel sürüm driver olması önemli

birde bu kart 512 mb mı 256 mb mı onu bi söylermisiniz kartın üzerinde 512 mb yazıyo asusun sayfasında 256 mb tanıdık pc'ciden oldım 512 oldugunu söyledi
    şimdiden cok tesekkür ediyorum çaylak olmak böyle bişi işte

• Yoklu yardım edebilcek bi üstad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.