Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Ürün Firmamız Bünyesinde test edilmiş olup, Sağlam ve sorunsuz Çalışmaktadır. Graphics Engine ATI Radeon X1600PRO Bus Standard 16 lanes PCI Express Memory Interface 128-bit D-Sub Max Resolution 2048x1536 ARBİL BİLGİSAYAR NOTEBOOK TAMİR BAKIM VE YEDEK PARÇA SERVİSİ ADRES: ABAY KUNANBAY CADDESİ NO: 36\B KÜÇÜKESAT ANKARA TELEFON: 0312 466 6001 ANLAŞMALI KARGOMUZ İLE TÜRKİYE NİN HER YERİNE ULAŞIM. DİĞER NOTEBOOK YEDEK PARÇALARI İÇİN LÜTFEN SORUNUZ...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılmıştır. Lenovo İdeapad S145 ÇiftÇekirdekli * 128ssd * 4Gb Ram * 15.6" Led Ekranlı "1350Lira" İPTALİNG Archer VR600 V3 Kablosuz Gigabit VDSL/ADSL Modem Router
quote:Orijinalden alıntı: Arda Ürün Firmamız Bünyesinde test edilmiş olup, Sağlam ve sorunsuz Çalışmaktadır. Graphics Engine ATI Radeon X1600PRO Bus Standard 16 lanes PCI Express Memory Interface 128-bit D-Sub Max Resolution 2048x1536 ARBİL BİLGİSAYAR NOTEBOOK TAMİR BAKIM VE YEDEK PARÇA SERVİSİ ADRES: ABAY KUNANBAY CADDESİ NO: 36\B KÜÇÜKESAT ANKARA TELEFON: 0312 466 6001 ANLAŞMALI KARGOMUZ İLE TÜRKİYE NİN HER YERİNE ULAŞIM. DİĞER NOTEBOOK YEDEK PARÇALARI İÇİN LÜTFEN SORUNUZ...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ben esatta oturuyorum almayı düşünüyorum mesaj atabilir misinz ?