Şimdi Ara

Easy tune 5 ile overclock problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben easytune 5 ile overclock yapmak istiyorum fakat programı açtığımda overclock butonu falan açılmıyor sadece smart fan ve pc healt bölümü açılıyor.Bilgisayarı overclock'a uygun olarak toplamıştım fakat acaba bi hata mı yaptım.Sistem özellikler:

Anakart: Gigabyte H61M-D2-B3
    İşlemci:i5 2500 k
    Ekran kartı:Nvidia 9600 gt
    Ram:Kingston ddr3 4 gb ram

Bi ayarı falan mı var? Lütfen BIOS'tan yap demeyin bana programla yapılan lazım.Ayrıca Easy Tune 6'yı da denedim o hiç açılmıyor bilgisayarda

• niçin oc yapmak istiyosunuz
  • açılmıştır..sağ alttaki bayrağı n yanını tıkla içerdedir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedud

Arkadaşlar merhaba ben easytune 5 ile overclock yapmak istiyorum fakat programı açtığımda overclock butonu falan açılmıyor sadece smart fan ve pc healt bölümü açılıyor.Bilgisayarı overclock'a uygun olarak toplamıştım fakat acaba bi hata mı yaptım.Sistem özellikler:

Anakart: Gigabyte H61M-D2-B3
    İşlemci:i5 2500 k
    Ekran kartı:Nvidia 9600 gt
    Ram:Kingston ddr3 4 gb ram

Bi ayarı falan mı var? Lütfen BIOS'tan yap demeyin bana programla yapılan lazım.Ayrıca Easy Tune 6'yı da denedim o hiç açılmıyor bilgisayarda

h 61 çipşetli anakartla oc mi yapmayı planlıyorsunuz :/ ramlerinizinde frakansının kaç oldugu belli degil ramlerinizde iyi olmalı

• easytune tekrar yükle.banimde başıma gelmişti.tam hatırlamıyorum.sanki bir ayara izin verme gibi ya setuptan yada easytune den seçenek vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 da Fraps sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.