Şimdi Ara

EASY RECOVERY FORMATI GERİ ALIYOMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU EASY RECOVERY KURDUM FAKAT BENİM ŞU AN KENDİ MAKİNAMDA OLAN DOSYLARI GÖSTERİYOR YANİ FORMATLANMADAN ÖNCEKİLERİ GÖSTERMİYOR BU NASIL OLUYOR ANLAMADIM. YARDIMCI OLURMUSUNUZ.

• Programı ilk açarken "FORMAT RECOVERY" sekmesine tıklamanız gerekiyor.Siz sanırsam data recovery butonuna tıklamışsınız.Ha ama bu arada formattan önceki sistemi getirmez size,sadece o sistemdeki dosyaları getirir,getirebildiği kadar
    Saygılar
  • yok format recovery tıkladım ve ntfs seçtim 40 dk sürdü benim şu anki bilgilerimin aynısını gösteriyor my computure altında şu anki dizinler var
  • komple sistemi geri alamazsın sadece dosyalarının bir bölümünü
  • biliyorum fakat dediğim gibi şu anki dosyalar var ve birde hdd yeterli alanım 30 gb kadar yerim var kurtarmak istediğim alan zaten 3 gb boyutunda lisans keyli indirdim recovery acaba programdanmı kaynaklanıyor
  • Şu an sana bilgisayarındaki bütün dosyaları gösteriyor olabilir.Yani şuanki sistem dosyalarını gösteriyor olabnilir ama aynı zamanda format öncesinde olan dosyaları da gösteriyordur.Orada bir ağaç olayı var, o ağaçtaki +lara tıklayarak format öncesi dosyalarını görebilmen lazım.Programı biraz karıştırmanı tavsiye ederim
  • Easy Recovery şu anki mevcut dosyaları da gösterir. Sİlinenlerin karşılarında bazı sürümlerde harfler D, X gibi vardır (harflerin açıklamaları altta yazar). Bazı sürümlerde de silinenler farklı renktedir. mesuthaksoyun da dediği gibi + lara tıklayıp incelemen gerekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Format recovery'e tıkladıktan sonra soldaki +lara tıklayarak hatırladığın dosyaları açıp istediklerini görüp kurtarabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.