BU EASY RECOVERY KURDUM FAKAT BENİM ŞU AN KENDİ MAKİNAMDA OLAN DOSYLARI GÖSTERİYOR YANİ FORMATLANMADAN ÖNCEKİLERİ GÖSTERMİYOR BU NASIL OLUYOR ANLAMADIM. YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
Programı ilk açarken "FORMAT RECOVERY" sekmesine tıklamanız gerekiyor.Siz sanırsam data recovery butonuna tıklamışsınız.Ha ama bu arada formattan önceki sistemi getirmez size,sadece o sistemdeki dosyaları getirir,getirebildiği kadar Saygılar
yok format recovery tıkladım ve ntfs seçtim 40 dk sürdü benim şu anki bilgilerimin aynısını gösteriyor my computure altında şu anki dizinler var
komple sistemi geri alamazsın sadece dosyalarının bir bölümünü
biliyorum fakat dediğim gibi şu anki dosyalar var ve birde hdd yeterli alanım 30 gb kadar yerim var kurtarmak istediğim alan zaten 3 gb boyutunda lisans keyli indirdim recovery acaba programdanmı kaynaklanıyor
Şu an sana bilgisayarındaki bütün dosyaları gösteriyor olabilir.Yani şuanki sistem dosyalarını gösteriyor olabnilir ama aynı zamanda format öncesinde olan dosyaları da gösteriyordur.Orada bir ağaç olayı var, o ağaçtaki +lara tıklayarak format öncesi dosyalarını görebilmen lazım.Programı biraz karıştırmanı tavsiye ederim
Easy Recovery şu anki mevcut dosyaları da gösterir. Sİlinenlerin karşılarında bazı sürümlerde harfler D, X gibi vardır (harflerin açıklamaları altta yazar). Bazı sürümlerde de silinenler farklı renktedir. mesuthaksoyun da dediği gibi + lara tıklayıp incelemen gerekli.