Şimdi Ara

Earpod kulagimi acitiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
14.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben çok rahat kullanıyorum , kulak içi kulaklıklarıda ben kullanamıyorum hatta bu gece işyerinde note2 kullanan bir arkadaş benim kulaklığı taktı ve çok kaliteli olduğunu söyledi elinden zor aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben normalde Sennheiser'ın kulak içi bir modelini kullanırken bu kulaklıkla karşılaştım, başta kutusunu bile açmadım sonra bir kere deneyince bırakamadım, sanki benim kulağımın kalıbını almışlar da ona dökmüşler kulaklığı. Acıtıyorsa zorlamayın 1 hafta falan, sonra tekrar deneyin cünkü alışılmayacak bir yapısı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç.Ben kullanıyorum çok rahat.Apple bu kulaklıkları her kulağa uyumlu yapmamışmıydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alexi7

    İlginç.Ben kullanıyorum çok rahat.Apple bu kulaklıkları her kulağa uyumlu yapmamışmıydı

    Apple bu kulaklığı tim cook' a göre yaptı bence, benimde kulağımdan düşüyor, hafif kulağa itelediğimdede bu sefer kulağı acıyor insanın. Şekil itibariyle güzel gözüküyor ama hiç hoşuma gitmedi benim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4everGehenna

    ben çok rahat kullanıyorum , kulak içi kulaklıklarıda ben kullanamıyorum hatta bu gece işyerinde note2 kullanan bir arkadaş benim kulaklığı taktı ve çok kaliteli olduğunu söyledi elinden zor aldım

    Kalitesinden suphem yok zaten

    Eger kalitesiz bulsaydim bu konuyu acmaya gerek bile duymazdim. Bende bu kulakligi ilk basta taktigimda elimden dusuremedim. Cidden cok iyi kulagimada tam oturuyor ama son gunlerde boyle bir sorunum var sadece

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Son kulaklığı kutusundan çıkarmadım daha ama önceki kulaklık kulağımı acıtıyordu.Var mı önceki seriden sıkıntısı olan benim gibi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a1905e

    quote:

    Orijinalden alıntı: Chromosty

    Cidden acitmaya basladi. Kulak deligimin yukarisi aciyor saka maka. Takmaktan cekinir oldum. Bu sorunu yasayan baska biri var mi?

    Acıtıyorsa takma. Benim de kulağıma büyük geliyor. Konu açmaktaki amacı anlamadım. Başkasında da varsa böyle birşey ne olacak ayrıca, birleşip voltran oluşturmayı mı düşünüyorsun.

    Alıntıları Göster
    Kardes millet sana mı soracak kullanıp kullanmamayı buraya yaorum yazmak için senden mi izin alacak ayrıca, ergen misin nesin git ödevini yap boş yapma.


    Konuya dönecek olursak aynı sorun bende de var sağ kulak bir süre sonra kök kısmı ağrımaya başlıyor dokununca ağrımaya başlıyor, bu sadece airpods takınca oluyor, diğer kulak içi kulaklıklarda bir problem olmuyor.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.