Şimdi Ara

Eardio.com daki AKG K324P sahte çıktı almayın!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
285
Cevap
1
Favori
18.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba semato adlı sahıstan bende akg k324 p siparişi verdim bugun için gelmesini bekliyorum gelince yormumu yaparım
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonpary

Green82 kulaklık eline ulaştı mı. Dediğim kadar var mı memnun musun?

Kulaklık elime 2 gün oldu geleli ve gayet memnunum.Gerçekten müthiş bir Ses düzeni var, gerçekten harika.Bass ve Tiz ayarlarıda gayet iyi yani 2 açıdan da Tatmin edici(şahsen beni).O kadar küçük bir şeyden nasıl bukadar harika ses çıkıyor ve nasıl ınletıyor anlayamadım acıkcası . Ses yalıtımıda neredeyse muhteşem yani düşün İst'da Trene biniyorum Sirkeci-Halkalı arası o eski trenler hiç dışardan ses filan yok sadece çalan şarkıyı dınlıyorum müthiş yani .mp3 player'ıda değişince acaba nasıl olucak onu merak edıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi green82 -- 8 Mayıs 2009; 21:26:48 >

• Bir inceleme sitesinde kulaklıkların kullanıcı değerlendirmesine göre puanlamaları yapılmış
    AKG K 324 P > http://alatest.com/reviews/headphone-reviews/akg-k-324-p/po3-34675487,74/
    Sennheiser CX 300 > http://alatest.com/reviews/headphone-reviews/sennheiser-cx-300/po3-15735894,74/
    Creative Labs EP-630 > http://alatest.com/reviews/headphone-reviews/creative-labs-ep-630/po3-15729937,74/

Ben de bir tane AKG 324P satın alıp, denemek istiyorum ama bazı araştırma yorumlarında bass seslerde yetersiz denmesi kafamı karıştırıyor..
    Mesela; yeni aldığım cx200'nin sesi, cx300'den çok daha dengeli ayrıca bass sesler daha bir dinamik..
    Bu kulaklık sevdasının sonu yok anlaşılan;boyuna değişik marka ve model kulaklıklar alıp,bir hobi uğruna kulaklık koleksiyonumuzu çoğaltıyoıruz..
    Aslında bu kadar çeşitli kulaklık almak yerine bir westone Um II veya bir Shure SE310 alsam daha iyi mi ederdim diye de düşünmüyor değilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 9 Mayıs 2009; 0:04:28 >

• Sahte kulaklıklarında çeşitli firmalar tarafından üretildiğini bu yüzden farklı kalitelerde sahteler olduğunu unutmayın her bu fake bu orjinal diyip resim koyana inanmayın, ikiside imitasyon biri daha kötü bir kopya olabilir...

Sakın birine özgü mesaj olarak algılamayın bunu ama bende zamanında aynı şekilde sahte ürün aldım bilmeyerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifo -- 9 Mayıs 2009; 0:15:49 >
  • AKG K 324 tam bir denge kulaklığı frux, tam olarak kelimelere dökülemiyor ama insan dinleyince anlıyor özellikle enstruman ağırlıklı veya klasik müzikte insanı alıp götürüyor.

Basının bir Cx 500 gibi olmadığı doğru fakat bu tamamen dengeden kaynaklanıyor. Dolayısıyla AKG ye bası yetersiz demek bence yanlış bir tanım, onun yerine bası tam kıvamında demek çok daha doğru olacaktır.

Bu arada senin gibi bu konularda bilgi birikimi olan bir arkadasa toplanıp yeni çıkan modelleri hediye etmek ve yorumlarını beklemek lazım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fifo

Sahte kulaklıklarında çeşitli firmalar tarafından üretildiğini bu yüzden farklı kalitelerde sahteler olduğunu unutmayın her bu fake bu orjinal diyip resim koyana inanmayın, ikiside imitasyon biri daha kötü bir kopya olabilir...

Sakın birine özgü mesaj olarak algılamayın bunu ama bende zamanında aynı şekilde sahte ürün aldım bilmeyerek.

Fifo bizim kriterimiz zaten koyulan üç dört fotoğraf değil elimde olan kulaklığın ta kendisi... Media Markttan alınan AKG K 324 ün orjinal olduğundan heralde şüphemiz yoktur, benim GG den aldığım ve şuan kulağımda olan kulaklık Media Markttaki ile her yönüyle birebir aynı.
  • g.g'dan aldığın kulaklığın içinden garanti belgesi çıktı mı?
    Ben eğer bu kulaklıktan alırsam;makro fotoğraflarını çekip ve serialini yazıp, Akg sitesinin iletişimine mail atacağım..
    Ancak öyle orjinalliğine inanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 9 Mayıs 2009; 0:40:28 >
  • İşte bak bu yüzden sana hediye edelim bir tane diyorum

İçinde garanti belgesi var frux ama tabi yurt dışında geçerli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

g.g'dan aldığın kulaklığın içinden garanti belgesi çıktı mı?
    Ben eğer bu kulaklıktan alırsam;makro fotoğraflarını çekip ve serialini yazıp, Akg sitesinin iletişimine mail atacağım..
    Ancak öyle orjinalliğine inanırım..

Bu konuda haklı olabılırsın frux.Fakat suan'da hepsiburada,mediamarkt vs.vs. sitelerde satılanlarda tam olarak orj. olmayabılır oyleyse.Senin dedigin gibi iyi kalitede imitasyonsa sattıkları herkez aldatılıyor olabilir! Birde bu serial'ı nasıl ve nereye gönderip öğrenebiliriz orjinalliğini??
  • Serial yollama işi yalan arkadaşlar kim çıkardı bu olayı, yollarsın fakat orjinalliğini belli etmezki çinlide kopyaladığı ürünün serialini yazar ürüne yani aynı serialden bir orjinal binlerce sahte olabilir firma nerden anlayacak?

@tolikita

Baştanda söyledim şahıslara yönelik söylemiyorum genel bilgi olsun diye söyledim, tabiki yurtdışından orjinal kulaklık satan insanlarda var fiyat bazı ürünlerde çok farkediyor.
  • Ben bu konuda fifo'ya katılıyorum arkadaslar. Ürünün seri numarasını kopyalamak tahmin edersiniz o kulaklığı kopyalayan adamlar için en kolay iş. Bence iş artık biraz karşılıklı güven biraz da kulağınıza taktığınız cihazın sesinin size verdiği memnuniyete bağlı. Ben şuan kulağımdaki cihazdan çıkan ses dengesine daha önce rastlamadım.

@Green82

Mutlakki ihtimali var ama ben Media Markt, Hepsiburada gibi sitelerin sahteye tenezül edeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki büyük firmalar 1000 adet alınca çok rahat bu kulaklıkların orjinalini 15 dolarlara falan mal edebilirler, öyle olunca siz olsanız 180 TL ye satıp bu şekilde kar marjı olan bir kulaklıkta 10 dolar için bu işi tehlikeye atar mısınız?
  • bir kulaklığın maliyetini malzeme ve ar-ge giderleri olarak düşünmeli.
    Sahte imalat yapan çinlilerin çok daha özellikli bir nokia taklidini çok ucuza imal etmeleri, ne reklam, ne ar-ge ne telif haklarına para ödememeleri. Blue-thoth teknolojisi, sun teknolojilerine java için mesela. Hepsi kaçak yazılımlar. birebir nokia taklidini yapıyor, nokia zaten reklamını yapmış. onların yapmasına gerek yok. İşçilik de ucuz olunca ucuz olur. Bir shure kulaklığın malzeme maliyeti 10 dolar ya var ya yok. o kaliteye ulaşmak için ar-ge çalışmasını birim kulaklığa ekleme ile kadar pahalı. Çinli dostlarımız sadece malzeme maliyeti var, üretilen her kulaklık satışa çıkıyor ve ar-ge canlı canlı satıştaki her ürünle oluşuyor. Bir çakma üreticinin ilk ürünü ile sonraki ürünleri arasında kalite böyle artıyor. Elimizdeki çakmaların da kaliteli olduğunu sanıyoruz. elma sepeti metan isterse 100000 tane sennheiser alsın bir cx500'ü 15 dolara mal edemez.

• Verdiğin bilgilerde tabiki haklısın sakomind ama konu CX 500 değil. Cx 500 15 dolara mal edilemez.
  • meraba arkadaslar bugun semato nıklı arkadastan aldığım akg k324 p kulaklığım geldi ılk ıncelemelerım cok olumlu gercekten cok dengeli bir sesi var bence baslar tam yerınde ve o kadarda az degıl belkı kullandıgım makına cowon s9 olmasındandır. su bır gercek sımdıye kadar creatıve ep 830,shure se 110 ve creative ep 630 dan kat ve kat üstün bir kulaklık gercekten o kadar kucuk bır kulaklıktan o ses nasıl cıkayor hayret bırde arkadaslar semato arkadas %100 orjınal urun satmaktadır kendınız yabancı sitelerden gidipte riske atmanıza hiç gerek yok guvenerek alabilirsiniz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ottoman75

meraba arkadaslar bugun semato nıklı arkadastan aldığım akg k324 p kulaklığım geldi ılk ıncelemelerım cok olumlu gercekten cok dengeli bir sesi var bence baslar tam yerınde ve o kadarda az degıl belkı kullandıgım makına cowon s9 olmasındandır. su bır gercek sımdıye kadar creatıve ep 830,shure se 110 ve creative ep 630 dan kat ve kat üstün bir kulaklık gercekten o kadar kucuk bır kulaklıktan o ses nasıl cıkayor hayret bırde arkadaslar semato arkadas %100 orjınal urun satmaktadır kendınız yabancı sitelerden gidipte riske atmanıza hiç gerek yok guvenerek alabilirsiniz....

Hayırlı olsun ''ottoman75'' güle güle kullan.Bende aldım bu kulaklıgı aynı senın dedılklerını yazmıstım :D ilk dinlediğimde .Yani ufacık bır kulaklıkdan bu kadar super ses nasıl cıkıyor anlayamadım.Eski kullandıgım kulaklıklara örnegin Sony'nın uyduruk bır kulaklıgı bıle 20-30 TL'den aşağı değil ve o verdıgım paraya bakarak 'semato 'dan aldığım AKG K324P kulaklık sahte bıle olsa (ki bence de degil) verilen parayı hakedıyor bence.Gerçekten harika bir sesi var ayrıca dış ses yalıtımı gercekten güzel.3 gündür müzik dinlediğimin farkına vardımm açıkcası :D.

• eardio dan 70 tl ye aldığım kulaklığı iade edilmek üzere gönderdim yerine 50 tl ye orijinal sennheiser cx400 aldım.
  • İade işini nasıl yaptığını anlatır mısın hocam? CX400 daha mı iyi çıktı akg'den? Ve de 50 liraya nereden aldınız, o da sahte olmasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackwinterday

İade işini nasıl yaptığını anlatır mısın hocam? CX400 daha mı iyi çıktı akg'den? Ve de 50 liraya nereden aldınız, o da sahte olmasın?

öncelikle forumda "luciferian" isimli arkadaşa yardımı için çok teşekkür ederim. ilk önce ürünü paketleyip ptt aracılığı ile takipli olarak gönderdim. "luciferian" arkadaşın gönderdiği ingilizce iade mesajını eardio ya attım. ürün onlara teslim edilince paypala iade ile ilgili mesaj göndereceğim. bunu da forumdaki arkadaş söyledi. şu an beklemedeyim.

cx400 e gelince, ürün kesin orijinal. çünkü elmasepeti&apple garaj ürünlerinden aldım. faturalı, metan bandrollü bir üründü.

• Bugün Eardio dan iade hesabıma yatmış (36$), ancak %15 geri dönüş ücreti kesmişler, bu da gönderi ücreti kadar bişey yaklaşık olarak, ama bunu da onların yanına bırakmaya niyetim yok, paypal da kalan %15 i de geri almak için dispute açacağım.

ama bu da ders oldu, bir daha hiç duymadığım ve hakkında hemen hiçbir yorumla karşılaşmadığım bir yerden alışveriş yapmam ve paypaldan asla vazgeçmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nietzsche_01

Şüphe ne kötü bir şey mutlu mesut müziğini dinleyen bir ben varım herhalde. k324 ile opeth,metallica, empyrium, my dying bride dinliyorum tertemiz bir ses mükemmel ayrıntılar tencere tava müziği şeklinde metal müzik yapan grupları iyi bir şekilde dinlemek için kulaklıktan fazlasına ihtiyaç var belkide metal diyorsanız ben az önce saydıklarımdan başka dinlemem.Bence geri kalanlardan çoğu zaten kuru gürültü Üzmeyin kendinizi eardio.com dan da hiçbir şey almayın

O zaman bu kulaklık pek uygun değilmiş metal için. Zaten gidip Grado alınır o iyi verir kuru gürültüyü de merak etme. Dinlediğin müzik gibi kulağının da temizliğine dikkat et bence. Bu tip kulaklıklar yüzünden kulak sağlığım bozuldu, bu ayrı mesele. Dinlediğin müzik türünü de fazla vurgulamana gerek yok, bilinmeyen bir tarafı yok, zaten pop.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.