Şimdi Ara

EA ve Crytek Yeni Bir Proje Üstünde Çalışıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • crytek oyun yaparsa artık türkçe çıkarır onun etkisini gördü çünkü
  • Tahminim yeni Medal of Honor. Önceki MOH'u danger close ve DICE karışık halde yaptı ama durumu ortada, tutmadı.

EA şimdi Yeni MOH'u DICE'ye yaptırsa Frostbite 2 Konsollarda iyi olmadığı için tutmayacak. CryEngine 3 Konsollarda Daha iyi olduğu için MOH'u Crytek' e Yaptırıyor olabilir.

Homefront 2' da THQ'nundur onuda belirtiyim, EA ile alakası yok.

Her Stüdyonun bir Göz bebeği olan oyunu vardır Crytek'inde Crysis'dir o yüzden Crysis 3 e daha zaman olduğunu düşünüyorum. Çünki şuan Crytek bir çok yapımla uğraşıyor. RYSE,Homefront 2,Warface
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostliving

Tahminim yeni Medal of Honor. Önceki MOH'u danger close ve DICE karışık halde yaptı ama durumu ortada, tutmadı.

EA şimdi Yeni MOH'u DICE'ye yaptırsa Frostbite 2 Konsollarda iyi olmadığı için tutmayacak. CryEngine 3 Konsollarda Daha iyi olduğu için MOH'u Crytek' e Yaptırıyor olabilir.

Homefront 2' da THQ'nundur onuda belirtiyim, EA ile alakası yok.

Her Stüdyonun bir Göz bebeği olan oyunu vardır Crytek'inde Crysis'dir o yüzden Crysis 3 e daha zaman olduğunu düşünüyorum. Çünki şuan Crytek bir çok yapımla uğraşıyor. RYSE,Homefront 2,Warface

Zannetmiyorum ea cry engine 3'ü veya başka bir motoru kullanmaz kendi motoru varkene.
  • EA ve Crytek ortaklığıda çok iyi, Eğer EA MOH çıkartacaksa bunu Satış stratejisi olarak çıkaracaktır. MOH gibi bir oyunu Frostbite ile ederlerse MultiPlayer'i konsolta zayıf olacak, Eğer CryEngine 3 ile ederlerse hem SP grafikleri hemde MP grafikleri çok daha iyi olacak.

MOH u çok büyük bir proje olarak sürmezler piyasaya, sadece piyasanın nabzını tutup pazar payı için sürerler O mantıkla bakarsak CryEngine 3 uygun ve Crytek ile çalışmalarıda uygun.
  • MoH'u yapıyorlardır, DICE Mirror's edge'ye başlayacak...
  • inşallah gelir ama bu sene çıkmaz anca 2013 de çıkar
  • crysis3 olsun senaryosu istanbul da geçsin ;)
  • Başka oyun olur tahminimce...
  • Hatırlarsanız Cevat abimiz BO'nun satış fiyatlarına yaklaşmak istiyordu.Öyle bir hayali vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaerk

Hatırlarsanız Cevat abimiz BO'nun satış fiyatlarına yaklaşmak istiyordu.Öyle bir hayali vardı.

Her yapımcı Black Ops'un satışlarını hayal eder ama ulaşamaz. O Satış rakamlarıda COD un çok iyi bir oyun olduğunu kanıtlamaz
  • Crysis gercekten çok güzel bir oyun bide 3 kardeşin onlarında Türk olması cok güzel bi duygu ne clall of duty black ops yerini tutar ...
  • Crysis 2 biraz eksikleri var diye çok az sattı diye düşünüyorum.Hikaye modu biraz kötüydü ama multiplayer modları fazla ve güzeldi.3. oyunda bunları 1 basamak daha ileri götürürlerse çok güzel bir oyun ortaya çıkacaktır.Oyun Türkçe dublajlı geliyor ama ülkemizde fazla sattığını düşünmüyorum.Türkçe dublajlı oyunlara hep destek vermeliyiz diye düşünüyorum.
  • CryTek'e gerçekten helal olsun,bir türkün içinde bulunduğu bir firmanın EA gibi bir firmayla ortak iş yapması takdire şayan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.