crytek oyun yaparsa artık türkçe çıkarır onun etkisini gördü çünkü
Tahminim yeni Medal of Honor. Önceki MOH'u danger close ve DICE karışık halde yaptı ama durumu ortada, tutmadı.
EA şimdi Yeni MOH'u DICE'ye yaptırsa Frostbite 2 Konsollarda iyi olmadığı için tutmayacak. CryEngine 3 Konsollarda Daha iyi olduğu için MOH'u Crytek' e Yaptırıyor olabilir.
Homefront 2' da THQ'nundur onuda belirtiyim, EA ile alakası yok.
Her Stüdyonun bir Göz bebeği olan oyunu vardır Crytek'inde Crysis'dir o yüzden Crysis 3 e daha zaman olduğunu düşünüyorum. Çünki şuan Crytek bir çok yapımla uğraşıyor. RYSE,Homefront 2,Warface
quote:
Orijinalden alıntı: ghostliving
Tahminim yeni Medal of Honor. Önceki MOH'u danger close ve DICE karışık halde yaptı ama durumu ortada, tutmadı.
EA şimdi Yeni MOH'u DICE'ye yaptırsa Frostbite 2 Konsollarda iyi olmadığı için tutmayacak. CryEngine 3 Konsollarda Daha iyi olduğu için MOH'u Crytek' e Yaptırıyor olabilir.
Homefront 2' da THQ'nundur onuda belirtiyim, EA ile alakası yok.
Her Stüdyonun bir Göz bebeği olan oyunu vardır Crytek'inde Crysis'dir o yüzden Crysis 3 e daha zaman olduğunu düşünüyorum. Çünki şuan Crytek bir çok yapımla uğraşıyor. RYSE,Homefront 2,Warface
Zannetmiyorum ea cry engine 3'ü veya başka bir motoru kullanmaz kendi motoru varkene.
EA ve Crytek ortaklığıda çok iyi, Eğer EA MOH çıkartacaksa bunu Satış stratejisi olarak çıkaracaktır. MOH gibi bir oyunu Frostbite ile ederlerse MultiPlayer'i konsolta zayıf olacak, Eğer CryEngine 3 ile ederlerse hem SP grafikleri hemde MP grafikleri çok daha iyi olacak.
MOH u çok büyük bir proje olarak sürmezler piyasaya, sadece piyasanın nabzını tutup pazar payı için sürerler O mantıkla bakarsak CryEngine 3 uygun ve Crytek ile çalışmalarıda uygun.
inşallah gelir ama bu sene çıkmaz anca 2013 de çıkar
crysis3 olsun senaryosu istanbul da geçsin ;)
Başka oyun olur tahminimce...
Hatırlarsanız Cevat abimiz BO'nun satış fiyatlarına yaklaşmak istiyordu.Öyle bir hayali vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: Xaerk
Hatırlarsanız Cevat abimiz BO'nun satış fiyatlarına yaklaşmak istiyordu.Öyle bir hayali vardı.
Her yapımcı Black Ops'un satışlarını hayal eder ama ulaşamaz. O Satış rakamlarıda COD un çok iyi bir oyun olduğunu kanıtlamaz
Crysis gercekten çok güzel bir oyun bide 3 kardeşin onlarında Türk olması cok güzel bi duygu ne clall of duty black ops yerini tutar ...
Crysis 2 biraz eksikleri var diye çok az sattı diye düşünüyorum.Hikaye modu biraz kötüydü ama multiplayer modları fazla ve güzeldi.3. oyunda bunları 1 basamak daha ileri götürürlerse çok güzel bir oyun ortaya çıkacaktır.Oyun Türkçe dublajlı geliyor ama ülkemizde fazla sattığını düşünmüyorum.Türkçe dublajlı oyunlara hep destek vermeliyiz diye düşünüyorum.
CryTek'e gerçekten helal olsun,bir türkün içinde bulunduğu bir firmanın EA gibi bir firmayla ortak iş yapması takdire şayan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme