defans yaparken sanırım topa çok odaklanıyoruz, bu yüzden açık çok verip defans sistemini kötülüyoruz. izlediğim videolara göre iş tamamen alan savunmasında. kesinlikle adamın ayağına dalmıyorlar. rakip eğer defans oyuncusuna yaklaşmışsa hamle yapıyorlar. ama bazen online'da rakip oyuncuların sanki pes'te x'e basıp koşarak topu almalarını hala çözemiyorum. fc'deki X yani omuz sistemini çok iyi bilenler var. |
EA Sports FC 25 | PS5 - PS4 | ANA KONU (18. sayfa)
-
-
Forumda pro clubs takım bulma konusu varmı? Platform: Ps5 -
2 arkadaşız proya rusha giriyoruz arada. Katılmak isterseniz buyurun bize.. Başka katılmak isteyen olursa katılabilirler..
Ps5 psn id: SpecialForcesTR_
-
Ekledim hocam -
Tamamdır ekledim sizi oyuna girdiğimde haber edeceğim size
-
Arkadaşlar merhabalar. Yapmış olduğumuz taktikleri kopyalayıp başka bir takıma kopyala yapıştır mantığı yapabilir miyiz ps5 te ? Taktik oluşturdum kopyalama seçeneği var ama diğer takıma geldiğimde taktiği içeriye nasıl aktarıcam bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
Bir diğer konuda kafa ve hava topları. Hava toplarına nasıl hakim olabiliriz bir türlü çözemedim , hangi tuş ya da kombinasyon, adam carvajal mbappe ile benim hava toplarını alıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 23 Kasım 2024; 9:34:22 > -
Güncel kadroları nasıl yükleyebilirim acaba -
Editten takım transferi var ordan indirebilirsiniz. Genelde her cuma güncellenir kadrolar. Birde kariyer açarsanız orda sorar en güncel kadro veya ilk kadrolar vs. Güncel seçersenizde indirir son kadroyu.
-
kankalar oyunu salıyorum isteyene içinde matuidi ze roberto lizarazu vs 1.7m ederi olan satılamaz oyuncuları ve 1M coins satıyorum. Oyun da dahil çok cüzzi bir milyara vericem. dm -
oyunda oyuncu rollerini değiştirip taktiği seçmeme rağmen oyuncu rolleri ilk baştaki haline dönüyor.
sebebi nedir ve nasıl düzelir?
örneğin goretzka derin oyun kurucu seçiyorum. ama tekrar taktiğe döndüğümde görüyorum ki tutucu olarak rol verilmiş. -
pc için ayar paylaşan arkadaş varmıdır.
Bir kaç konu hakkında yardıma ihtiyacım var.
-
Bu bende de oluyor. Misal Yunus Akgünü sola alıyorum devre arası oyuna giriyorum tekrar eski yerinde. Birde Chelsea alayım diziliş komple yanlış. Tüm oyuncular sol bek de konumlanmış.
-
1 m. coins satılık ps5 xbox isteyen varsa dm atabilir.
-
kariyer modun da neden bir macta 3ten fazla gol olmuyor -
güncelleme sonrası ea sunucularına bağlanılamıyor hatası almaktayım. her şeyi denedim bağlanmıyor hala -
Güncelleme sonrası ps5 Fc25 bağlanılamıyor. Çözümü bulan var mı -
Bende de aynı durum var sabahtan belli.
-
Bende de sucunuya bağlanamıyor hatası geldi. Silip yüklemeyi deneyen oldu mu yoksa sabırla bekleyeyim mi? Bir dünya para ver bir de böyle saçmalıklarla uğraş. PC de böyle sorun çok oluyordu ps5 aldım bunda da bunu yaşayacaksak işimiz var
Edit. Hiçbir şey yapmadan düzeldi yarım saat falan geçtikten sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MYılmaz4646 -- 4 Aralık 2024; 17:16:24 > -
Çözümü buldum . Oyuna girdiğinde ana ekrandan oyuncu kariyeri -yeni oyuncu kariyeri - canlı başlangıç noktalarını seç giriş yaptı çık ultimate gir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tali3535 -- 4 Aralık 2024; 15:33:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X