Şimdi Ara

EA SIRALAMA TAHMİNNNNNNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AYT 53 AMA 55 DE OLABİLİR BAZILARINDAN EMİN OLAMIYORUM HATIRLAMIYORUM
    88 OKUL PUANI

39 BİN GELİR Mİ YA DA ERZİNCAN HUKUK

• Aşağı yukarı 74 tyt 50 ayt netleri için 74,38 obp ile 22 bin civarı sıralama gösteriyor bana geçen seneye göre hesaplama siteleri. Bu seneki sınav çok daha kolaydı falan diyenleri ciddiye almayın. Tyt Türkçe daha zor, tyt matematik daha zaman alıcı, ayt sosyal daha zor, ayt matematik ise bir eşit ağırlık öğrencisi için daha oyalayıcı ve kavraması zor sorular içeriyordu. Üniversiteyi bırakıp girdim bu sene, hayatımda da ilk defa integral gibi konuları çalışıp kavradığım bir dönemde üç, dört aylık çalışmayla 3-4-5 ayt matematik denemelerinde ortalama 26 doğru yaparken 17 nette kaldım bu sınavda. Tamam panik yapmış olabilirim biraz fakat öyle göz ucuyla çözülecek, hadi bunları aradan çıkaralım da diğerleriyle öyle uğraşalım dediğim iki üç soru vardı aytde. Soruların kavranması zor sorular olması süreden de kaybetmeye neden oluyordu. Ayt edebiyat için yorumum ise daha az bilgi içeriyordu ama geçen seneden çok da farklı değildi. Yine en azından üç tane net eleyici soru sorulmuştu. 56 sorulu eski sistemi de görmüş birisi olarak kolaydı ama ayt ve tyt denilen illetleri soruların zorluğu ya da kolaylığına göre değerlendiremezsiniz. Zaten sistem hazırlayanları tarafından belki kasıtlı olmasa bile zaman yönetimini birinci önceliğe koymuş abuk bir öğrenci eleme sistemi. Örneğin tyt matematik için daha zor problemleri olan fakat öğrenciye daha çok da süre verilecek bir sınav hazırlanmalı. Abuk subuk kolay problemler soruyorlar sözde daha çok ezberden uzak olması gereken sınav sisteminde, millet şimdi de gidiyor problem kalıplarını ezberliyor. Bu durumda da sınav eleme sistemindeki öncelik tamamen zaman kontrolüne kayıyor. Konu sahibi arkadaş merak etmesin hukuk fakültesi neredeyse garanti. Şu saçma sınavda elde ettiği küçük başarılarla insanlara üstünlük kurduğunu sanan ergenlere de pek bir lafım yok zira forum bu tiplerle kaynıyor.
  • Kaçı mat ayt de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 25k-30k arası. 18 temmuzda gorursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juncker kullanıcısına yanıt
    hocam fazla iyimser değil misiniz?
  • enesskrgl E kullanıcısına yanıt
    22ye ya da 23e (doğru) 3 yanlış yani bir sorumu ne işaretlediğimi hatırlamıyorum
  • itsforensicpsychologist kullanıcısına yanıt
    Hayır neden iyimser olayım ki? Senin bu netlere gecen sene 26k geliyor. Bu sene gecen seneden kotu gelirse 30k , iyi gelirse 24-25k. Her halukarda ilk 30k dasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juncker -- 18 Haziran 2019; 3:17:45 >
    umarım öyle olur çok sağ olun gerçekten uyuyamıyorum bile düşünmekten inşallah siz de istediğinizi alırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    44k ea ne yazılır?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Netlerimiz ayni. Tyt 65 ayt edbsos 31 mat 22. Ama obp 69. İnsanlar bana hukukun cok rahat gelecegini soyluyor. Sizin obp cok yuksek yani kesin gelir.

• Bence 25 den asagi dusmezsin gecen sene bu netler 20k falan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • netlerini tahmin ederek ders ders yazdım geçen sene 20k civarı gelmiş bu sene olsa olsa 23 24k olur bence ama o kadar da olmaz yav
    siz de çok iyi yapmışsınız inşallahh meslektaş olabilme şansını yakalarız
    Cok sagolun. İnsallah.

• Saucin S kullanıcısına yanıt
    hocam öyle bir şey olsun dileyin benden ne dilerseniz, ben korktum işte herkesin çok iyi geçmiş diye öyle bir muhabbet dönüyor ya o yüzden
  • Hocam tyt 84 ayt mat 25 edb sosy 17, obp 92 nasıl olur sizce

• Aşağı yukarı 74 tyt 50 ayt netleri için 74,38 obp ile 22 bin civarı sıralama gösteriyor bana geçen seneye göre hesaplama siteleri. Bu seneki sınav çok daha kolaydı falan diyenleri ciddiye almayın. Tyt Türkçe daha zor, tyt matematik daha zaman alıcı, ayt sosyal daha zor, ayt matematik ise bir eşit ağırlık öğrencisi için daha oyalayıcı ve kavraması zor sorular içeriyordu. Üniversiteyi bırakıp girdim bu sene, hayatımda da ilk defa integral gibi konuları çalışıp kavradığım bir dönemde üç, dört aylık çalışmayla 3-4-5 ayt matematik denemelerinde ortalama 26 doğru yaparken 17 nette kaldım bu sınavda. Tamam panik yapmış olabilirim biraz fakat öyle göz ucuyla çözülecek, hadi bunları aradan çıkaralım da diğerleriyle öyle uğraşalım dediğim iki üç soru vardı aytde. Soruların kavranması zor sorular olması süreden de kaybetmeye neden oluyordu. Ayt edebiyat için yorumum ise daha az bilgi içeriyordu ama geçen seneden çok da farklı değildi. Yine en azından üç tane net eleyici soru sorulmuştu. 56 sorulu eski sistemi de görmüş birisi olarak kolaydı ama ayt ve tyt denilen illetleri soruların zorluğu ya da kolaylığına göre değerlendiremezsiniz. Zaten sistem hazırlayanları tarafından belki kasıtlı olmasa bile zaman yönetimini birinci önceliğe koymuş abuk bir öğrenci eleme sistemi. Örneğin tyt matematik için daha zor problemleri olan fakat öğrenciye daha çok da süre verilecek bir sınav hazırlanmalı. Abuk subuk kolay problemler soruyorlar sözde daha çok ezberden uzak olması gereken sınav sisteminde, millet şimdi de gidiyor problem kalıplarını ezberliyor. Bu durumda da sınav eleme sistemindeki öncelik tamamen zaman kontrolüne kayıyor. Konu sahibi arkadaş merak etmesin hukuk fakültesi neredeyse garanti. Şu saçma sınavda elde ettiği küçük başarılarla insanlara üstünlük kurduğunu sanan ergenlere de pek bir lafım yok zira forum bu tiplerle kaynıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raweal -- 18 Haziran 2019; 14:13:49 >

• Hocam söylediğinize göre sıralamalar geçen yıla göre değişmeyecek gibi duruyor. Yorumlarınıza katılıyorum, ortalama bir eşit ağırlıkçı için geçen yıldan daha kolay değildi. inşallah haklı çıkarsınız.
  • Beyler tahminhesap.com da hesapladim ,2018 i en iyi hesaplayan site bu bence, sonuç 16k kusur çıktı 20k tan kötü gelmez bence

Hocam sizin geçen seneye göre kaç k geliyor?

• Hukuk 30k ile kapatır bu sene yalnız senin sıralamada 26k gibi bişe olur ona göre hesapla

• Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    Hocam netlerimi puangoya yazdığımda 26k gösteriyo. Bu kadar iyi gelir mi emin değilim. 40k ya girim yeter.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.