Şimdi Ara

EA'nın Türkiye Stratejisi...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemen hemen çoğu kişi Crysis'in 49 ytl ye satıldığını öğrenince bunun Yerli kardeşlerin zorlamalarıyla olduğunu düşünüyor. Tabi bende...
    Ancak kafama takılan bir konu var ki, o da ea nın diğer oyunlarının Türkiye satış fiyatı. Bence ea genel bir pazarlama stratejisi sebebiyle fiyatlarını bu seviyede tutuyor...

Crysis : 49 ytl
    NFS Pro Street : 49 ytl
    Fifa 2008 : 49 ytl
    NBA Live 08 : 49 ytl

ve diğerleri...

Siz ne düşünüyorsunuz ?

• Evet bende bir oyun satış sitesinde gezinirken diğer oyunlarında fiatlarının 50ytl olduğunu gördüm. Seninle aynı fikirdeyim büyük ihtimalle ea'nın satış politikası bu.

Pc oyunları için bir indirim yapmışlar. Diğer konsollardaki oyun fiatları ateş pahası. Aslında 50ytl' de öğrenci için fazla. Ben crysis'i eğer taksit olmasaydı alamazdım mesela 50ytl olsa bile.

The Sims 2 : Teen Style Stuff 40ytl

SimCity Societies 50ytl

Bunlar hep ea'nın oyunları.

Call of Duty 4 Collectors Edition EA'nın değil; 120 ytl. Bunu alacak kişi sayısı oldukça az olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekreizze -- 17 Kasım 2007; 11:37:20 >
  • Collector's edition biraz pahalı olması normal. Cod un normal sürümü de 89 ytl. Crysis'in ise collector's edition ı 74 ytl. Fark bariz :D
  • half life2 orange box'ı da ea getiriyomuş o da 49 ytl gerçi hala getiremediler 30 ekimden beri önsiparişte bekliyorum
  • korsan öldü mü yav

geçin bunları, para basmıyoruz bizi Türkiye burası
  • quote:

Orjinalden alıntı: penkala

korsan öldü mü yav

Burası Türkiye.Hiçbir vatandaşın birbirine destek olamadığı yer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: penkala

korsan öldü mü yav

Sizin gibiler sayesinde ölmez heralde. Bende orjinal oyun alacak güce sahip değilim ama en azından sizin gibi yaygara yapmıyorum.
    Crysis i inşallah orjinal alacağım. Bu örnekler çoğalırsa korsan da ölür. O zaman siz ne yaparsınız, orası da beni ilgilendirmez...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.