Bildirim
EA'lar Tercih Liste (Atsın Tahmin Edelimm) (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
anladım hocam boun ticaret gelir herhalde -
Hocam sevgiler,eşit ağırlık bölümünde 169 bin sıralamam var,istediğim bölüm geçen sene 204 bin ile kapatmış ve geçen seneye göre kontenjanı 2 kat artmış,girebilme şansım var mıdır sizce?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok yanlış tercih yapmışsın hocam. ilk 6 tercihinde 5 farklı bölüm var. Sen bölüm değil üniversite tercih etmişsin resmen... İktisat aşırı ağır bir bölümdür yapabilir misin? -
EA 37k yapan birine selçuk iö (34.4k) gelir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıralama 13.904
tercih
1. MARMARA HUKUK 9476
2. İSTANBUL HUKUK(İÖ) 9916
3. MARMARA HUKUK(İö) 14.100
4. AKDENİZ HUKUK 21K
MARMARA İÖ OLUR MU HOCALARIM TAHMİNLERİNİZİ BEKLİYORUM -
TM 139.123
1. Tercih 105610546 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/İktisat Fakültesi/İktisat (İngilizce)
2. Tercih 110110128 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İktisat
3. Tercih 110110137 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme
4. Tercih 105610828 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Siyasal Bilgiler Fakültesi/İşletme
5. Tercih 203010875 İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme (İngilizce) (Burslu)
6. Tercih 203111678 İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ/İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi/Yönetim Bilişim Sistemleri (İngilizce) (Burslu)
7. Tercih 203110671 İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ/İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi/Ekonomi ve Finans (İngilizce) (Burslu)
8. Tercih 203110689 İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ/İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi/İşletme (İngilizce) (Burslu)
9. Tercih 200710162 BEYKENT ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İktisat (İngilizce) (Burslu)
10. Tercih 201910157 HALİÇ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İşletme Fakültesi/İşletme (İngilizce) (Burslu)
11. Tercih 200710189 BEYKENT ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/İşletme (İngilizce) (Burslu)
12. Tercih 208450725 İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi/İşletme (İngilizce) (Burslu)
13. Tercih 107210395 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İşletme Fakültesi/İşletme
14. Tercih 105610537 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/İktisat Fakültesi/İktisat
15. Tercih 107210377 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/İktisat Fakültesi/İktisat
-
Akdeniz hukuk hayırlı olsun kardeşquote:
Orijinalden alıntı: melihuslu
Sıralama 13.904
tercih
1. MARMARA HUKUK 9476
2. İSTANBUL HUKUK(İÖ) 9916
3. MARMARA HUKUK(İö) 14.100
4. AKDENİZ HUKUK 21K
MARMARA İÖ OLUR MU HOCALARIM TAHMİNLERİNİZİ BEKLİYORUM
7.6k
bilkent isletme
bilkent iktisat
odtu isletme
odtu iktisat
ankara hukuk
gazj hukuk
anadolu hukuk
İst hukuk hayırlı olsun
Hocam aradaki sayısallar ve hukuk tercih etmeyenler çekilirse marmara ihtimali olur mu?quote:
Orijinalden alıntı: EZİKMAN
Akdeniz hukuk hayırlı olsun kardeş
Alıntıları Göster -
Hocam ilk 15kdaki fakültelerde bayağı kontenjan azaldı, onuda düşünquote:
Hocam aradaki sayısallar ve hukuk tercih etmeyenler çekilirse marmara ihtimali olur mu?
Alıntıları Göster
Sayısallar geçen senede vardıquote:
Hocam aradaki sayısallar ve hukuk tercih etmeyenler çekilirse marmara ihtimali olur mu?
Alıntıları Göster
Doğru diyorsunuz hocam da kontenjan 20 kişi azalmış o kadar etkiler mi bu ?quote:
Orijinalden alıntı: EZİKMAN
Hocam ilk 15kdaki fakültelerde bayağı kontenjan azaldı, onuda düşün
Alıntıları Göster -
Hocam bence hukuklar gerilicek. Eskiden hep geriliyordu YKS sistemi dolayısıyla ilerledi. Bence hukuklar gerilicek -
Hem sistemden dolayı hem de hukukun eski cazibesinin yitirmesinden dolayı bir düşüş bekliyorum ben de. Yeni yayınlanan cumhurbaşkanlığı verileri de tercihleri etkileyecektir.quote:
Orijinalden alıntı: Kuvayi hukuk
Hocam bence hukuklar gerilicek. Eskiden hep geriliyordu YKS sistemi dolayısıyla ilerledi. Bence hukuklar gerilicek -
Hocam 64.000'deyim TAÜ işletme gelir mi? (69.000)
hocam o liste bence doğruyu yansıtmıyor -
Sıralama 206bin
1-afyon iç mimarlık çevre tasarımı iö 154bin
2-bilecik şeyh edebali - iç mimarlık çevre tasarımı 40+1 kontenjan yeni açıldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X