Şimdi Ara

EA ilk 500 mü daha yapılabilir yoksa sayısal 5-10k mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eaya geçmeyi kafama koydum gibi, sınava seneye gireceğim zaten ama şunu düşünüyorum normalde sayısalda hedefim en kötü 20k diyebilirim ama EA geçersem ilk 1k istiyorum en kötü. Sizde eşit ağırlıkta ilk 1k veya 500 mü zordur yoksa sayısal ortalama 10k yapmak mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• EA1K=SAY40K neden diye sorma ders yoğunluğunu baz aldım zaten ayt fizik tek başına bütün ea derslerine tek atar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merchienze -- 28 Aralık 2021; 22:32:40 >
  • Ea 500 yapmakla su icmek arasinda bir fark goremiyorum. Bitkisel hayatta degilsen rahat yaparsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merchienze kullanıcısına yanıt
    Matematiğim iyi ama eaya geçersem bir sürü ezber biraz gözdağı veriyor hocam

• ea 500 tabii ki

• up

• ea 500 yapılır da bölüm yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • patricktravis kullanıcısına yanıt
    İktisat yazılmaz mı hocam

• Seneye derken 23'te gireceksen EA geçip çok çok rahat ilk 500 yaparsın düzenli çalışarak. Ama AYT matinin kesinlikle iyi olması lazım. Bir de bence seneye birazcık daha fazla rekabet olabilir ilk bin için EA'da.

• Bence endüstri muh varken yazılmaz big4 dediğimiz şirketler artık endüstri muh daha çok tercih ediyor

• eğer matematiğin çok iyiyse ea ilk 500 çerez

• Liseden arkadaşım 2 ay kala ea ya geçti 460 küsürüncü oldu sabancıda mühendislik okuyor bilmem anlatabildim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat iyi diyebilirim, edebiyat da biraz iyi sayılır ama Coğrafyam şuan kötü hocam sonuçta şuan sayısalım 12de alan değişeceğim o yüzden bilmiyorum konuları hiç

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 23te gireceğim , seneye rekabet sizce neden artar hocam bilmiyorum da pek şuan

• Yani bilemiyorum ama biraz eaya kayma seneye daha ağırlıkta olabilir, ondan söyledim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.