Şimdi Ara

Ea ilk 1000 Oluru var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tyt netlerim 80-90 arası aytde 50-55 civarındayım. Mat 30-35 arası edeb sos1 20-25 geliyor sayısaldan geçtiğim için. Konu bazında bakarsak Ayt matta integral kaldı geometride biraz geriyim daha kare dikdortgendeyim.Edebiyatta milli edebiyat ve cumhuriyet edebiyatı kaldı ama önceki konuları tekrar etmedim çalıştığımla kaldılar kac aydan beri o yüzden pek sağlam değil ama turlamada sağlam oturturum umarim. Ayt tarihte inkılap kısmı bitti Osmanlı kültür medeniyet , dağılma,yıkılma süreci kaldı ama tarihte de edebiyat gibi pek tekrar etmedim konuyu birkaç günde bitirip birdaha dönmedim onda da turlamaya kaldı saglamlastirmak.Ayt cografya başlamadım.Edeb 13-15 tarih 5-8 cografya 4-5 civarında geliyor.Durumum bu şekilde benim gibi ilk 1000 hedefleyen kişiler olursa durumunu yazarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam gayet var oluru daha ne olsun

• iyisin baya olm tm kolay ilk 1k = mf 10k falan
    tm sıralamanı 10 ile çarp

• Çok rahat

• Hedef yükselt.

• TAHA_Fe kullanıcısına yanıt

Hedefim yapabilecegimin en iyisini yapmak ama bölüm bazinda dusunursem ilk 1000 bana yetecek gibi geliyor

• hocam siz kaçıncı mezundunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayda oluru var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de tyt ortalama 90 ayt de 55 60 civarı yapıyorum hedef ilk 300 olur mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam siz hatırladığım kadarıyla sayısaldan tmye geçmiştiniz.
    Bu geçişinizin temel sebebi neydi acaba?
    Pişman mısınız geçtiğinize yoksa gayet mutlu musunuz?
    Ve geçmeyi düşünen bana ne tavsiye verirsiniz? Tyt netlerim sizin gibi ayt mat 25 civarı geliyor.

• geometri de kare digdörtgen de matematikte integraldeysen 35 yapmanın ihtimali yok ki bu zaten 7*8 soruyu daha çalışmamışsın

• patricktravis kullanıcısına yanıt

Adam mezun biliyor konuları üstünden geçmemiş boş yargılamayın

• Girdin bile benim çot çolak arkadaşım son gün bakarak 738. Oldu

• 2 sene sayisal girdim bu sene ea.

• patricktravis kullanıcısına yanıt

yalan atiom

• otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt
    hocam özel değilse neden 2 sene say dan sonra kararınız değişti ?

• Lisede neye ilgim oldugunu bilmiyordum.Çoğu mesleğin sayisalda bulunmasi yüzünden ve birazda matematik kafamin oldugunu dusunerek sayisal seçtim.Ama özellikle fizikte çok zorlandim çalismak hiç içimden gelmiyordu.Bu sene tyt 65k ayt 99k idi ve fizik netim 0 örneğin.Sonrasinda biraz daha gelecek odakli dusunup kendimi tanimaya baslayinca fen derslerinin beni pek çekmediğini gördüm zaten sayisalda da tek istediğim bölüm bilgisayar mühendisligiydi.Eşit agirliga baktigimda yonetim bilisim sistemleri,isletme,ekonomi,iktisat ders programlari ilgimi çekti bende eşit agirliga gecmeye karar verdim.Aslinda bu karari ilk mezun senemde de dusunmustum ama bu yila nasip oldu diyelim.

Pişmanmisiniz sorusuna gelirsek şuanlık hiç pismanlik duymadim ama sinavda patlarsam belki duyarim .ddd .Arada ayt sinavinda 40. sorudan sonra bi fizigi goruyorum yan sayfada yuzune bile bakmiyorum.Zaten edebiyata pek olmasa da ayt cografya ve tarih konularina ilgim var böylesi sanki daha iyi oldu.

Geçmeyi düşünüyorsan mati saglam tut gerisi gelir diye dusunuyorum.En azindan bana da bunlar söylendi ama bence haklilik payi büyük.Mat geo olursa bu iş olur

• yes sir

• Arkadasin sorusunu yanitladim yukarida okuyabilirsin

• otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt

Geçen sene bu zamanlar senin netlerinden daha düşük geliyordu benim netlerim.10.000 hedeflerken ilk 1000 geldi.Hedef yükseltmeni şiddetle öneririm bir şey kaybetmezsin emin ol.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.