Şimdi Ara

EA: FIFA 12 PES 2012'den 25 Kat Fazla Sattı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • buludag89 ; yorumuna katılıyorum.Kime sorsan pes akar diyorlar.
  • arkadaşlar bizim gençliğin bildiği tk fps CoD tek free fps CS tk futbol oyunu da PES bu en az 1 kuşak daha böle gidr yok killzone yok f.e.a.r yok GoW fln hikaye çoğu imni duymuş sadece
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Pesfanboy : Pes artık !
    Fifafanboy : 10 milyon sattık !
    BF3fanboy : Grafiklere Kandık.!
    Codfanboy: Bir kere tattık birdaha bırakmadık !
    Konsolfanboy :Çıkan her oyunla kazınlandık!
    Pcfanboy : 2 senede bir sistem aldık.





    Acun : YOK ARTIK !

    Ey BSC Misafiri şu performansını derslerine yansıt .inan Türkiye de derece yaparsın.Sonuçta iki firmada türk firması değil.babamızın hiç değil.Bırakın insanlar hangisinden zevk alıyorsa onu oynasın rahat bırakın insanları yahu.Bazı yorumcular neredeyse PES oynayanlara cahil ucube aptal ..v.s. demedikleri kalmış.Hepimize yazık...
  • İngiltere'den bahsediliyor PES'te İngiliz liginin lisansı bile yok ve oyun kapaklarında bile ingiliz futbolcular var ne bekliyordunuz. Bu Japonyadaki satışlara bakmaya benzer. Ama dünyada genel olarak FIFA'nın daha çok sattığı doğru!
  • ilk pesten pes 12 ye kadar pes fani olarak diyorumki. oynanis ve atmosfes olsun fifa asmis olayi. yalniz fifada menüler ve mod eksigi ve face eksigi oldugu da kesin. fifayi oynuyorum oyun budur diyorum gercek bir mac atmosferi gercekci fizik yapisi. fakat dört büyük takimimizin olmamasi ve pesteki takim taktikleri kisacasi menülerin gelismis olmasi. Sampiyonlar ligi ve Master ligin olmamasi insani pese cekiyor. bence en iyisi konami ile fifa birlessin yüzyilin oyunu olur :)
  • Vallahi Türk Halkı Oyunda Devrime Gidemiyor Hala PES PES PES Oyun iyice Batırdı Fifayı niye beğenmiyorlar anlamıyorum yediremiyorlar büyük ihtimalle Fifa aha gerçekçi oynarken pas atarken oyun kuruyoruz jenerik bi oyun ama Türk halkı hala pesten sıyrılamadı
  • Kardeşim fifa da sadece oynanabilirlik ve serbestlik var başka bir şey yok.Pes dede sadece master lig ve uefa lisansı var oynanabilirlik 0..Fifa ya master lig koysalar üstüne bir de türkçe spiker al sana yüz değil binyılın oyunu..
  • Fifacıların hepsine katılıyorum.Pes daha 3 yıl yetişemez fifanın grafiklerine oynanışına fiziğine vs vs.Fifa biraz kendini oyun içinde geliştirsin.Kariyer,Lig onlarla ilgilensin.Tabi türkçe destek gelsin artık.
  • fifadaki savunma pessin her şeyine yeter.peste savunma denen bişi yok adamın dikine onun dolu olsada gidiosun bilmeyen bi adam bile gol atar peste çok rahat.ama pesteki savunma çarpışma motoru denen şey peste olmadıgı için gerçek futbol oynuyomuş gibi olmuyosun.peste uzaktan vur kaleci çıkınca vur her türlü gol oluyo fifa'nın 12 yaptıgı en güzel özelliklerden biri kaleci çıkınca golu yemıyebiliyor gerçekçilik açısından güzel olmuş.fifada adamları benzetemişler diyen pesciler madriddeki pepenin saçları var,büyük takımlar hariç diger takımları yüz stillerini 5 6 yıldır kopyalıp ı yüz stilleri ve saçların aynısını koyuyolar.pessin sadece o saha içinde gerçekçiligi güzel ama futbol gerçekçiligi igrenç.ps cafelerde.FİFANIN PS CAFELERDE OYNANMAMASI NEDENİ PESTEKİ GİBİ DİKİNE GİDEMEMELERİDİR.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.