Şimdi Ara

EA DEVLET HUKUK SIRALAMALARI SİZCE ? ? ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce altta yazacağım okullar ortalama kaç sıralamayla kapatır ? Geçen sene kapattıklarını yanda yazacağım.
    İSTANBUL ÜNİ HUKUK 2019-> 4.090
    İSTANBUL ÜNİ HUKUK (İÖ) 2019 -> 7.232
    MARMARA ÜNİ HUKUK 2019 -> 7.689
    MARMARA ÜNİ HUKUK (İÖ) 2019 -> 10.565
    DOKUZ EYLÜL HUKUK 2019-> 12.971
    ANKARA HACI B.V.(GAZİ) HUKUK 2019-> 10.871
    TÜRK ALMAN HUKUK HUKUK 2019-> 12.151

• hukuk sıralamalarının max. 2019 sıralamalarının yüzde 10'u kadar yükseleceğini düşünüyorum. bu da maksimum değer.

Stacerict adlı arkadaş sanırım geçen seneye göre puan ve sıralama sonuçları 2-3 kat geri atınca, aynısının üniversite sıralamalarında da olacağını zannediyor. İkisi çok farklı dinamikler.
    Hukuk siralamalarinin oyle ucuk kacik ilerleyecegini soyleyenlere kulak asmayalim trolleri sallamayin banlayin gitsin neredeyse ilk 10000 deki herkesin hukuk tercih etmesini akliniz aliyormu gecen seneye gore ne degistiki bu kadar olumsuzluk pompalayip insanlarin canini sikıyorsunuz. Ben son tercihi deu hukuk yaptim siralamam 13172 gelirse gelir gelmezse de... Kalkip ot bok universitesinde de okuyamam
  • upppppp?S
  • Marmara iö büyük ihtimalle 9bin altında kapatır. 8500-8900 gibi
  • iühf 2700
    iühf iö 4200
    mühf 4400
    mühf iö 5200
    ahbvü hf 5500
    deühf 6300

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0qwerby0

iühf 2700
    iühf iö 4200
    mühf 4400
    mühf iö 5200
    ahbvü hf 5500
    deühf 6300
    ciddi yorum mu bu ??
  • Sametyuzz S kullanıcısına yanıt
    evet hatta 400-500 daha da ileri atabilir maalesef bu sene böyle olacak boşuna umutlanmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 0qwerby0

evet hatta 400-500 daha da ileri atabilir maalesef bu sene böyle olacak boşuna umutlanmaya gerek yok
    senin gibi düşünen kişi sayısı var ama çok az . diyelim böyle oldu ama acayip abartıcı ve ölücü birisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abartma,önceki senelerde zaten ilk 3k’da çok fazla sayısalcı olmuyordu. Bu nedenle ilk 3k bandında fazla oynama olmaz
    bu sene hukuk aşağı çekicek ama bu inanılmaz abartı geldi bana da. o zaman anadolu hukuk 8-9k ile falan mı alıcak :D
    Hocam size inat olsun diye yazmıyorum kendim de maalesef bu durumdan etkileneceğim, benim hakkımdaki fikirleriniz üzdü

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadist kedi

bu sene hukuk aşağı çekicek ama bu inanılmaz abartı geldi bana da. o zaman anadolu hukuk 8-9k ile falan mı alıcak :D
    eski verdiği yanıtlara da baktım milletin moralini bozmaktan baska bir sey yaptıgı yok.
  • İibfleri unutuyorsunuz herhalde, herkes aühf, iühf gibi yerleri tercih edecek değil. Bazıları hiç hukuk yazmayabilir, bunu da hesaba katmak lazım. Boün ybs ut, itü ekonomi gibi faktörler de girdi ayrıca. Herkes hukuk yazmıyor. Geriye çekişler olabilir ama bu kadar ciddi anlamda değil diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İSTANBUL HUKUK 3600
    İÜ HUKUK 2. ÖĞRETİM 6800
    MARMARA HUKUK 7000
    MARMARA HUKUK 2. ÖĞRETİM 9200
    DOKUZ EYLÜL 11000
    GAZİ 9500
  • Sadist kedi S kullanıcısına yanıt
    10k üstü ilerleyecek fakat bu kadar değil anadolu hukuk 11-12k civarı kapatır büyü ihtimalle

• Kleopatra312 K kullanıcısına yanıt
    Gayet mantıklı. Geçen seneki sıralamaların düşmesinin sebebi ciddi kontenjan düşüşleri idi bu sene de büyük ihtimal hukuk tercih edenlerin çokluğundan sıralamalar aşağı çekicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadist kedi

Gayet mantıklı. Geçen seneki sıralamaların düşmesinin sebebi ciddi kontenjan düşüşleri idi bu sene de büyük ihtimal hukuk tercih edenlerin çokluğundan sıralamalar aşağı çekicek.
    //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towns -- 5 Mart 2021; 14:36:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Towns

//

Alıntıları Göster
    yani tahmini sıralamaların ?
  • Bu doğru olabilirdi ama geçen yıla göre ilk 16 k dan alan bölümler her biri en az 100 kişi kont arttırmış

• Sosyal bilimler kaçla alır en son

• malenaaaa M kullanıcısına yanıt
    asbü'ye çok fazla ilgi var 20 kişi kontenjan artmasına rağmen geçen yıl kadar artacağını düşünüyorum tahminen 12k civarı kapatır

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.