Hocam 20kdan daha iyi gelir o netlere bile. Eğer yurtdışına çıkmayı düşünüyorsan taü iktisat vb bakmanı öneririm. Almanca öğrenirsin yanına kendin İngilizce eklersin. Yüksek lisansı Almanya'da yapıp devamında hayatını orada sürdürürsün. |
EA bölümünde 30-70k arası tutulacak bölüm var mı? (2. sayfa)
-
-
hocam üstte belirttiğim mesajda olduğu gibi netler konusunda ama bu eksik obp ile kapanır mı acaba açık liseye geçtim son sene obp 91 oldu öne atacağını düşünüyorum
-
hocam sbl mezunu olduğum için almanca derslerimiz vardı ama hiç mi hiç yapamıyordum yani sıfır seviyesi öğrenmeye çalıştıysam da olmadı baya bi soğudum taünün yurt dışı için imkanları daha mı fazla oluyor ?
-
Hocam direkt Almanya ile bağlantılı olduğu için evet. Gs'nin Fransa ile bağlantılı olması gibi. Lisans döneminde sizi birden fazla kez Almanya'daki partner üniye gönderme fırsatı sunuyorlar. Partner üniler de sağlam oluyor. Stajları kaliteli Alman firmalarında yapıyorlar hep.
Ama Almanca ile barışık değilseniz bulaşmamak daha mantıklı olabilir. Hazırlığı zor diye biliyorum, e bir de bölüm de full Almanca. İşkence olabilir sizin için.
-
haklısınız teşekkür ederim hocam
-
60 ayt yi gördüğün an 10k nin dışına çıkma ihtimalin yok Tm de bro daha iyi gelir merak etme kafani bulandirma 70 yapiyorsan zaten en kötü 65 yaparsin sinavda 5k ya girersin tyt ne göre 2-3k da olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 24 Haziran 2021; 17:11:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam son 2 gün kala ciddi anlamda motivasyonum yükseldi bilmiyorum sıralamalar çok karışık olduğu için ön göremiyordum ama bakıyorum 90 100 yapan o kadar çok kişi var ki benim yerim yoktur oralarda diye düşünmüştüm umarım söylediğinz gibi olur
-
Forumun seviyesi çok iyi ondan dolayi normal. Tm de her sene ilk 3 te illa forumdan biri oluyor hatta ilk 100 e de baya insan giriyor normal yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yksmagduruyum -- 24 Haziran 2021; 17:23:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X