Şimdi Ara

EA 22bin sıralama ne yazmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: themis0

Ben hukukçuyum, tercih yapacak kişilerin aklına takılan sorular varsa yardımcı olabilirim.

mezun musunuz okuyor musunuz ?

• marmara ybs yaz hocam

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    Bu sene mezun oldum. Stajyer avukatım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu sene mezun oldum. Stajyer avukatım

Birkaç sorum olacak hocam hangi üniversite mezunusunuz ? Staj ve iş bulmak zor mu ? Hakimlik savcılık sınavıyla ilgili bilginiz var mı torpil olayı vs var mı ?

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt

Ben cevaplıyım.

İş bulmak zor. Ben ücretsiz staj yaptım. Bazı arkadaşlarıma "üstüne para vermeleri" şartıyla staj yapabilecekleri teklif edildi.

İşçi avukat olursan da asgari ücretten 500 lira fazlasını bekleme.

(dandik bir hukuktan değil ilk üçteki bir okuldan mezunum)

• Akdeniz mezunuyum Hukuk fakültesinde girdiğin/okuduğun üniversitenin aşırı bir önemi yok, ilk basta bundan emin ol. Üniversite sadece seni belirli bir disipline sokmak ve hocaların tecrübelerinden yararlanmak için vardır. Ankara hukuktan İstanbul hukuktan mezun olan ama hiçbirseye bilmeyen onlarca kişi gördüm. Fakülteye girdikten sonra kendini geliştirebilmen çok onemli.
    Hukuk derya deniz sonuçta.
    İş bulma kendini geliştirebilmene bağlı
    Bir alanda kendini çok iyi egitmişsen havada kaparlar seni.
    Şimdiden hakimlik savcılık düşünmek için çok erken bence. 1 yıl sonra ne olacağını kimse bilmiyor.

• Tercih yapacaksan bölümü bitirdikten sonra sınav şartı getirildi. Ve ayrıca hukuk fakültelerinin 5 yil olma durumu vardı yasalaştı mi bilmiyorum. Bu hususları iyice araştırman ve kararını buna göre vermen gerek.

• go girl baby G kullanıcısına yanıt
    Üstüne para vermeleri şartı ile staj durumunu hangi ildeki avukatlık bürosu teklif etmiş? İllerde baro denilen bir kurum mevcut buna şikayet edememişler mi ?
    Şu konuda haklısınız ne yazık ki mesleğe başlarken 3 bin lira gibi bir cüzi miktar ile başlıyorsunuz. Ki başlarsanız ne âlâ.
    Şu konuda size katılmıyorum.
    Bu güne kadar yüzlerce hukukçu tanıdım. Mezun olduktan sonra en kötü ihtimalle staj yerini ayarlayamadıysan baroya başvur onlar sana ayarlıyor. Staj olanağı o kadar kötü değil.
    Staj yaparken bana ücret vermeleri veya vermemeleri önemli değil. Eğer yanındaki avukat sana mesleği layıkıyla öğretiyorsa bu paradan daha degerlidir.

• themis0 T kullanıcısına yanıt

Siz öyle devam edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Siz öyle devam edersiniz.

Merhaba gizem nasilsin tanışak mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • go girl baby G kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki mesleği sadece paradan ibaret olarak görenler ve staj yaparken 5 bin lira ile başlayacağını zannedenler yüzünden devam edilebilme olanağı zorlaşıyor.

•  

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FF49CD023

Hukuk candır.

Anadolu üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim döneminde aöf hukuk açacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocaeli hukuk

• Kocaeli Hukuk gelir bu puana.

• Hukuk yaz Pişman olmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF49CD023 -- 28 Temmuz 2020; 23:46:22 >
  • quote:

Akdeniz mezunuyum Hukuk fakültesinde girdiğin/okuduğun üniversitenin aşırı bir önemi yok, ilk basta bundan emin ol. Üniversite sadece seni belirli bir disipline sokmak ve hocaların tecrübelerinden yararlanmak için vardır. Ankara hukuktan İstanbul hukuktan mezun olan ama hiçbirseye bilmeyen onlarca kişi gördüm. Fakülteye girdikten sonra kendini geliştirebilmen çok onemli.
    Hukuk derya deniz sonuçta.
    İş bulma kendini geliştirebilmene bağlı
    Bir alanda kendini çok iyi egitmişsen havada kaparlar seni.
    Şimdiden hakimlik savcılık düşünmek için çok erken bence. 1 yıl sonra ne olacağını kimse bilmiyor.

akdeniz kolay mıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantomm

Anadolu üniversitesi 2021-2022 eğitim öğretim döneminde aöf hukuk açacak.

Alıntıları Göster
    Hukukta baraj sıralama olayı var açamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.