Şimdi Ara

E8400 ve EP45-UD3R ile; Herşey auto'da 3825 MHz'i gördüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

INTEL Core 2 Duo E8400
    XIGMATEK S1284C Achilles Edition
    GIGABYTE GA-EP45-UD3R (rev. 1.1)
    CORSAIR Dominator 2X2 GB
    XFX GTX 285 XXX
    Western Digital WD1001FALS Caviar Black SATA2 1TB
    CREATIVE SB X-FI XTREME AUDIO
    LG DOUBLE LAYER SATA
    COOLER MASTER STACKER STC-T01
    HIGH POWER 750W Absolute Serisi Modüler Güç Kaynağı

Win 7 ile 4,16 ghz'de ekran kartı driverını kuramadım. Ben de bu şekilde yeniden oc yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 1 Kasım 2009; 13:56:26 >

• 4 Ghz de 3 ay kullandım, hemde stok fanla. Şu anki işlemcimden önce idi. Anakart, ram, cpu olarak sattım ve sattığım komşumda halen aynı hızda kullanmaya devam ediyor. Sizde stabiliteyi yakalayabilirseniz günlük 4 ghz çok rahat çalışabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 1 Kasım 2009; 19:29:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

4 Ghz de 3 ay kullandım, hemde stok fanla. Şu anki işlemcimden önce idi. Anakart, ram, cpu olarak sattım ve sattığım komşumda halen aynı hızda kullanmaya devam ediyor. Sizde stabiliteyi yakalayabilirseniz günlük 4 ghz çok rahat çalışabilir.

windows 7 yükleyince oc'yi azaltmadıkç.a ekran kartı driverı kurulamıyor. Normalde 4,16 ghz'de kullanıyordum. (520 MHzX8)
  • 3D Mark 2006 puanın düşük, buda işlemciden kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 1 Kasım 2009; 21:47:17 >
  • Dört çekirdekli ve veriyolu iletişim hızı benimkinden çok fazla olan bir işlemcin var hocam. Bırak da olsun o kadar.

Ben bir müddet daha bu işlemciyle idare etmek istiyorum. Yoksa, sonu yok bu işlerin..
  • quote:

3D Mark 2006 puanın düşük buda işlemciden kaynaklanıyor, ben bu ekran kartı ile bu skoru aldım ekran kartı default

Adam da benim puanım yüksek veya "285 işte bu" dememiş zaten. Ki XP ile test yapmışsın.
    Senin puanın da görece düşük; zira 3DMark 06 genel puanında bu işin sonu yok, işlemci puanı da katıldığı için. Daha hızlı işlemcisi olan da sana aynı şeyi söyleyebilirdi.
    Kaldı ki senin durumda bile, SM 2.0 - 3.0 sonuçları dahi işlemci hızına oranlı biçimde çok azar azar artmaya devam edebilir. Yani SM2-SM3'te standart işlemci sınırını aşmış olsan bile, küçük bir etki devam edebilir.

Öte yandan, coupant'ın durumunda özellikle, o düşük ayarlarda (06 standardı düşük) SM2 testlerinin bazı kısımlarında işlemci doğrudan sınırlamış olabilir. Ona bir şey demem.
    Ama sen XP o Win 7 64 kullanıyor, sürücüleriniz farklı, sürücü ayarları ne durumda belli değil (doku optimizeleri mesela). Bir SM2 mevzusunu bile dile getirecek olsak, önce bunları netleştirmemiz gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.