Şimdi Ara

E7400 sıcaklık değerleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir de benim işlemcimin vid değeri 1.2875 bu default 2.8 ghz de istediği voltaj anlamına mı geliyor ki eğer öyleyse ben 3.5 te nasıl bu kadar düşük voltajda çalıştırabiliyorum cpu-z de görünen değer aslında biosta 1.26 onu da belirteyim

Orjinalden alıntı: deniztoyota

arkadaşlar kusura bakmayın sizin işlemci değil ama bende e8500 e0 revizyonu var normalde 33c boşta ve 41c civarı yukte bu değerleri veriyordu şimdi voltajsız 400x9,5=3.80ghz de kullanıyorum soğutucu ocz vanguisher ve termaltake 12cm fan macunda ocz şu an boşta 39c yukte 49-51c arası sizce normalmidir acaba kusura bakmayın konuyu görünce dayanamadım sorayım dedim (yukten kastım full ayarlarda dirt ve grid oynamak)

normal değerler ama sormak istediğim bişey var yükte 49-51 c arası diyorsun aradan 2-3 saat geçincede hala tam yükteyken 51 c geçiyor mu geçmiyor mu?

bugun orthos ile yarım saat denedim 49 derece 1çekirdek 47 2, çekirdek yukarıda verdiğim değerler oyundan windowsa çıkıp baktığım andaki değerler önceki soğutucu fanı akasa silent ile 55derece gördüm ama termaltake 79cfm üflüyor hafif ses var ama sıcaklık düşük olsun o kadar katlanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_sea -- 14 Haziran 2009; 19:49:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fatguncom

bir de benim işlemcimin vid değeri 1.2875 bu default 2.8 ghz de istediği voltaj anlamına mı geliyor ki eğer öyleyse ben 3.5 te nasıl bu kadar düşük voltajda çalıştırabiliyorum cpu-z de görünen değer aslında biosta 1.26 onu da belirteyim

benimkide aynen öyle denebilir. bıos ve cpu-z farklı gösteriyor nedenini bilmiyorum bu arada sen sadece işlemci frekansı ile oynamışsın galiba yani çarpan ve frekansı yüksleltmişsin o yüzden default değerde olması lazım eğer voltajla oynadıysan değer değişir.

quote:

ya şöyle diyim üç saat kastırmak yerine rutin yaptığımız işlemleri biraz daha fazla yaparak test etsek stabiliteyi yanlış mı olur

şöyle bir şey yapabilirsin rutin işlemleri yapmak yerine super pi 32M yapabilirsin yada 3D mark gibi bilgisayarı stabilite testine tabi tutabilrsin yada daha başka sadece işlemci test programlarıda olabilir.kendine uygun en iyi olanı seç derim. rutin işlerle olmas en azından güzel bir test programı ile oluşan değerlere bakman gerek
    NOT: ben kendimde super pi 32M testini yaptım ancak işlemci %50yi geçmedi 3d mark testinide uyguladım ondada işlemci %50yi geçmedi sanırım bu tip uygulamalar tek çekirdek destekli .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.