Şimdi Ara

E7400 4800 Mhz ye DAYANDI :-) << 2 DÜNYA REKORU >> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda 4756 Mhz ye kadar çıkıldı. Bu frekans olmasada yukarıdakilerden daha yuksek frekanstaki test sonucları da yakında yayınlanacaktır...
  • Benim işlemcim Q9650, 4.0 ghz de SUPER PI 1M testini 11,871 de bitirdi. Sizinki ise 4650 mhz de çalışırken 11,248 de bitirmiş. 4.0 la 4650 mhz arasında bu kadar küçük fark mı oluyor. Yoksa olay hem işlemci farklılığı, hem de sistemin diğer bileşenlerinden mi kaynaklanıyor. Ram farkı desem bendekiler de 2*2 GB ram.
  • ss leri göremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonk

Benim işlemcim Q9650, 4.0 ghz de SUPER PI 1M testini 11,871 de bitirdi. Sizinki ise 4650 mhz de çalışırken 11,248 de bitirmiş. 4.0 la 4650 mhz arasında bu kadar küçük fark mı oluyor. Yoksa olay hem işlemci farklılığı, hem de sistemin diğer bileşenlerinden mi kaynaklanıyor. Ram farkı desem bendekiler de 2*2 GB ram.

En buyuk fark cache den dolayıdır onun haricinde farkedecek baska bir ozellik pek gorunmuyor hatta bendeki ramler 2*2 Gb ama bu halde bile testte gordugunuz gibi 1160 Mhz de calısmakta.Sizin ramler hangi degerde aldınız bilemiyorum...

@özgün deniz şu anda hala gorunuyor sorun yok. Başka goremeyen var mı?
  • İşlemci 4800 Mhz ye dayandı. Şu anda valid 4797 Mhz oldu.Bakalım daha nereye kadar çıkacak...Testler de yenilenmiştir....

Bu hali ile;

Wprime32M Dünya Rekoru Kırıldı...

Wprime1024M Dünya Rekoru Kırıldı...

Pifast Dünya İkinciliği,

Super Pi 32M Dünya İkinciliği,

Super Pi 1M Dünya Üçüncülüğü Elde edildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle58 -- 26 Şubat 2009; 3:55:31 >
  • @eagle58
    Hocam yine coşmuşsun,tebrikler ,o ramleri nereden buldun, her bir kılığa girebiliyorlar.Tr'danmı aldın?
  • güzel çalışma , ramlerinin fiyatı uygun ise hiç fena değil 2*2 kit için değerler
  • quote:

Orjinalden alıntı: klasgenç

@eagle58
    Hocam yine coşmuşsun,tebrikler ,o ramleri nereden buldun, her bir kılığa girebiliyorlar.Tr'danmı aldın?

quote:

güzel çalışma , ramlerinin fiyatı uygun ise hiç fena değil 2*2 kit için değerler

Teşekkürler....

Benim kullandığım ramlerin neredeyse hepsi yurtdışıdır. Bunuda yurtdışından getirtmiştim.CRUCIAL in ilk seri 2*2 Gb ramleri. Kodları aynı olmasına rağmen yeni üretimler bu değerlere çıkamıyor. Bu ram de beni kesmedi bugun 2*1 Gb Çift sıra ledli CRUCIAL BALLISTIX TRACER siparişi verdim gene yurtdışından. Bu ramler geldiğinde artık 4-4-4-4 timing ile 1200 Mhz de sonuçları yayınlarım.

• Hocam micron çipine göremi araştırıyorsun, illaki bir numarası vardır. bizde bilelim, deneme yanılma olacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: klasgenç

Hocam micron çipine göremi araştırıyorsun, illaki bir numarası vardır. bizde bilelim, deneme yanılma olacağını zannetmiyorum.

Çift sıra ledli olanları S/N ları zaten .16FDx ile bitiyor. Diğer türlü benim kullandığım 2*2 Gb olan ramler şu anda turkiyede satılan ramler ile tamamen kodu şekli falan herşeyi aynı.Sadece paketleri farklı.Turkiyede satılanlar benımkinin paketinden farklı...
  • helal olsun güzel rekor kırmışşın
  • tebrikler...
  • Güzel çalışma, henüz 7-8 kişi test yaptığından rekor kırmak da oldukça kolay. Ben aynı işlemciyi 1 ay kadar sonra testler oturunca zorlayacağım.
    Etkili bir soğutmayla daha gider işlemcin. Soğudukça voltaj ihtiyacı da azalacaktır...
  • Çok teşşekkürler arkadaşlar. Elimizden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyoruz.

Sonuçta bunlar hava souğutma ile alınan değerler. Sıvı azot, Kuru buz kullanarak illaki çok daha iyi sonuçlar olacaktır...
  • Çok güzel hareketler bunlar.
  • 4.6ghz de ıken 3dmark 2006 cpu skorunu alabılırmıyız?
  • O işlemci bir q6600 kadar hızlıdır nerdeyse hocam seni tebrik ederim.Anakart inat yaptı voltaj vermiyor yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMX 166

4.6ghz de ıken 3dmark 2006 cpu skorunu alabılırmıyız?

Yukarıda linkini verdiğim 3DMARK sonuçlarına bakarsanız 3530 Mhz de CPU 3996 puan almış. 4600 de de 4050 civarında bir puan alır.

@Mr.kiLLerMan 7400 bu halde default haldeki bir Q6600 den daha da hızlıdır. Ama tabi Q6600 de OC olunca bayagı bi fark atar. Elimde bi Q6600 olsa en az bi 4 Ghz ye OC yapıp 3dmark da sonucları daha da iyi yapmak isterdim.Ama maalesef yok...
  • Evet tabii ki de hızlıdır da yine de Q6600 ün de avantajları var
    Dolar tepede tabii böyle olunca kimse bişi alamıyor haliyle.Doların ve bileşenlerin fiyatlarının düşmesi dileğiyle.
  • tek kelimeyle harika sonuçlar tebrik ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.