Nokia e72 telefonum çok yavaşlamıştı. üstüne birde gelen güncellemeyi telefondan yapınca iyice kötü oldu. bende nette hard format dedikleri (fabrıka ayarlarına gerı yuklemesı) uygulamayı yaptım. neticede tel bellegı temızlendı ve mevcut sıstem hızlandı. sonra da telefondan hafıza kartını bıcımlendırdım. ancak sımdı ebuddy yada messenger ı vs yukluyorum ancak acmıyor. sımge var ac dıyorum acmıyor hıc hareketsız. sistemi komple birde sıfırdan guncel yazılımı dırekt kurmak ıstıyorum ama nasıl yapmam gerekıyor bılmıyorum. bılgısayar gıbı telefonu ve hafıza kartı sılıp yenıden guncel sıstemı kuramazmıyım?
hocam güncellemeden sonra işcep ebuddy tarzı programlar açılmıyor. ancak telefon dilini ingilizce yapıp kurduğun programları kaldırdıktan sonra tekrar oviden indirip kurarsan (dil ingilizceyken) açılırlar.
peki üstat guncel yazılımı kullanmak avantajmı bu durumda. yanı guncel olsun ıng olsun ebuddy vs acılsın mı. yoksa sılıp komple eskı versyon ıle tr kullanmak mı? guncellemenın bı getırısı varmı? son olarak nasıl dedıgım gıbı komple sılıp yuklemek mumkun mu?
downgrade yapılmıyor diye biliyorum. ancak ebuddyi telefon ingilizce olarak kurduktan sonra tekrar türkçeye çevirerek kullanabilirsin sadece yüklerken ingilizceye çevirmen yeterli
Bende aynı şekilde, hard format atıp hafıza kartını biçimlendırdım herşey çalışıyor fakat v31 muhtemelen v51 olduğu için çalışmıyordur sizde