Şimdi Ara

E71 veya E72 almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba . Yaklaşık 2.5 senedir n73 kullanıyorum. Telefonumun bana göre tek eksiği wlan idi. Ayrıcsa joystickte artık çok can sıkıcı olmaya başladı ve değiştirmeye karar verdim.

Ben telefonumdan müzik dinler facebook, fs, twitter vb. gibi sitelere girerim genelde. Onun haricinde gerekmedikçe(PROGRAM İNDİRME VS.) çok fazla dolanmam internette. Ayrıca Core Player ile de internetten indirdiğim dizileri telefonumda izlerim. Yani yeni telefonumdan beklendiğim özellikler bunlar .

Şimdi özellikle e71 ve e72 kullanıcılarına soruyorum, bu model beni tatmin eder mi ? Alınca pişman olurmuyum ? Ayrıcada telefonun genel ve bilinmeyen bir sorunu var mı mesela n73ün joysticki beni mafetti. E72nin dokunmatik bir kısmı var orası bozulur mu bana sorun çıkarır mı ?

Şimdiden teşekkürlerr

edit : şimdi forumda gezerken x6 falan gördüm acayip hoşuma gitti ya onu mu alsam ne yapsam ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcan_34 -- 20 Ekim 2010; 18:01:49 >

• turkcell kampanyasından e72 aldım cihaz çok güzel 2 haftadır kullanıyorum daha ama optik navi tusu bir sorun çıkaracak gibi durmuyor malzeme kaliteli işçilik güzel bu telefonu alırsan pişman olmazsın
  • bence E serisi ihtiyaclarına cevap vermiyor, multimedya agırlıklı telefonlara bakın
  • e 72 her yönüyle mükemmel bir cihazdır.. tavsiye ederim
  • dokunmatik cihazların arıza ihtimali basmatiklere göre daha az,mekanik bir parça olmadığı için daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIMERIDER

dokunmatik cihazların arıza ihtimali basmatiklere göre daha az,mekanik bir parça olmadığı için daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum.

yanlış düşünüyosun hocam örneğin 5800.çok satıldı, tutuldu ama piyasada en çok arıza veren cihazlardan.dokunmatik ve kızaklı modeller normal modellere göre daha çok sorun çıkarıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cool -- 23 Ekim 2010; 16:12:18 >
  • x6 ya taktım kafayı şuan. n8 ya da n900 ucuzlarsada almayı isterim aslında :) ancak şuanki fiyat durumlarına göre x6 alacağım gibi duruyor. beklemeyi düşünüyorum malum bayram var yılbaşı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cool

quote:

dokunmatik cihazların arıza ihtimali basmatiklere göre daha az,mekanik bir parça olmadığı için daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum.

yanlış düşünüyosun hocam örneğin 5800.çok satıldı, tutuldu ama piyasada en çok arıza veren cihazlardan.dokunmatik ve kızaklı modeller normal modellere göre daha çok sorun çıkarıyorlar.

nereden vardın bu kanıya ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_cool

quote:

nereden vardın bu kanıya ?

forumda 5800 için açılan sorunlu başlıklara bakmanız yeterli

• her ikisini de kullandım, ikisi de süper. imkanın varsa E72'yi tercih et derim....

(5800 da kullandım, 5800 sorunlu olması diğer dokunmatiklerin daha çok sorun çıkarabileceği anlamına gelmez. Sorun 5800'ın bizzat kendinde)
  • ben bu kanıya sadece 5800 a bakarak varmadım piyasadaki bütün dokunmatikleri kıyaslayabilirsiniz dokunmatik daha çok veya cabuk arıza veriyor malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.