Şimdi Ara

E71 chat problemi (MSN messenger) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı sorun bendede var daha önca calısıodu bu program dün versiyon yükselttim ve dogal olarak oviden tekrar yükledim programı ama bende sizin yasadıgınız aynı sorunu yasamaktayım suan..
  • Sorun devam ediyor...
  • evet sorun devam ediyor. şunu diyor sanırım uyarı olarak, özetle, nokia serverlarında msnin active edilmesi lazım..

tavsiye messenger varmı sizde??
  • Arkadaşlar bu msn sorunu halen devam etmektedir. Lütfen fırsat buldukça alternatif msn programları araştıralım. Eğerki bulabilirsek ki ben halen bulamadım. Burada paylaşalım lütfen. Bu msn sıkıntısı uzun sürecek gibi. Teşekkürler...
  • Arkadaşlar,

http://europe.nokia.com/support/download-software/windows-live/download-for-s60-devices

incelermisiniz? Bizim sorunumuzla ilgili bişey galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurardic

Arkadaşlar,

http://europe.nokia.com/support/download-software/windows-live/download-for-s60-devices

incelermisiniz? Bizim sorunumuzla ilgili bişey galiba...

Ovi storeden windows live aratın diyor ama ben arattım şimdi öyle bir program yok. Ya ülkemizle alakalı olarak yok yada e71 olduğundan dolayı yok. orda destekleyen modellerde e71x modeli diyor ama e71 demiyor.

• Arkadaşlar, Menü Yüklemeler ovi Mağazadan eBuddy indirdim ve ordan msn giriyorum. Sorun çözülene kadar böyle...
  • eBuddy i indirin

EDIT: indiren olmuş zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITTF -- 14 Ağustos 2010; 21:33:37 >
  • Ben indirmiyorum.
  • Bende sorun devam ediyor. Düzelten varmı arkadaşlar.
  • Sorunu çözen ya da nasıl çözüldüğünü bilen var mı?
  • Arkadaslar sorun devam ediyor fakat duzelene kadar fring programi isinizi girebilir benim cok hosuma gitti sahsen ovi store den kolayca indirebilirsiniz.
  • Hala düzelmedi yaaa..
  • Sorun düzeldi arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhurardic

Sorun düzeldi arkadaşlar...

bende yeni E71 sahibi oldum. Chat içerisindeki msn programına kullanıcı adı ve şifre mi giriyorum ama bağlanmıyor.
    ( Nokia Messaging subscription is required to activate the services you have selected.By pressin 'Reject',you will have access to Ovi Chat,Nokia's chat comunity.)

diyor. Ovi kayıdım var. @ovi.com da oturum açabiliyor..

ne yapmamgerekir arkadaşlar...
  • ebuddy ye vi-fi ile girin basit 1 sekilde kayıt olun ve tlf modelinize gore indirin ustelik turkce ve chat olarak da super
  • quote:

Orijinalden alıntı: ishan

ebuddy ye vi-fi ile girin basit 1 sekilde kayıt olun ve tlf modelinize gore indirin ustelik turkce ve chat olarak da super

ya e buddy de I tuşu zorlaa çıkıyo ve i tuşu çıkmıyo,kısacası türkçe karakterler yok yani. Biraz işkence oluyo öyle mesajlaşmak.
    Bunun bi çözümü var mı?? ya da türkçe karakterleri kullanabileceğimiz bi program
  • dün e63 aldım fakat chat bendede çalışmıyor. çözebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerasker
    dün e63 aldım fakat chat bendede çalışmıyor. çözebilen var mı?

bende e63 kullanmaktayim bendede vardi bu problem burdaki bicok arkadastaki gibi ve bi iki ay once kendiliginden cozuldu suan yok fakat daha cok yeni alanlarda sanirim bazi arkadaslarda bu sorunu yapiyo hala ilginc cidden altarnatif olarak fringi kullanin derim simdilik ve ara ara devamli kontrol edin chat programini
  • bende de aynı sorun var dı benımkı bırden guncellestır dedı dedım oldu e71 ama tekrar format attım gıttı bakalım yaparsam buraya yazarım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.