Şimdi Ara

E6750 - P35C - 4 gb ocz specops lim.edit. 600w ocz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkdaslar. pc yi ilk aldıgımda skor kasıp 3.72 ghz a kadar cıkıp sonra default a dönmüstüm. bir kac ay önce oc ihtiyacı hissedip oc yapmaya calıstım ancak işlemci 2.6 dan 2.7 dahi cıkmadı. cesitli denemelerden sonra nasıl olduysa 3.6 yı tekrar stabil görmeye basladı. Günlerce calısıp sorun cıkarmadan duran cihaz, bazen acılmıyor ve hızı default a getirip öyle calıstıyordu. sorunu bir türlü çözemedim. ramlerimi memtest ile test ettim sorun yok. en son olrak 10 gün 3.6 ve 3.2 ghz hızlarda cok sorunsuz bir sekilde calıstı pc. her türlü testi gecti. daha sonra 1 gün acmadım pc yi ve ertesi gün yine acılmadı. baslangıctaki memory testing i gecip res atıp default halde actı. daha önce yaptıgım sekilde ya da netten örnekler bularak oc yi defalarca tekrarladım. ancak her ne hikmetse 399 x 8 seklinde acılan pc 400x8 e geldiginde acılmıyor ve de üstünde. su an sistem 399x8 ve ramlerde 4-4-4-12 ile 958 mhz de sorunsuz. voltajlar ise auto da. 400 e cıktıgımda acılmadı. voltajları arttırarak 400 ü yine denedim tekrar olmadı. önceki denemelerime göre kesinlikle bir degisiklik ve sorun var ancak her ugrasmamda farklı sonuclar elde ediyorum. ramler limited edition ve 800mhz 4-4-3-15 zamanlamaları ile geliyor. 1066 mhz e kdar sorunsuz cıkılınabilinmis. işlemci sogutucum TT big typhoon. işlemci için olan zımbırtıları kapadım (eist cia2 step vs.) daha önce oc yi sorunsuzca yapabildigime göre ve kullanabildigime göre nerede hata olabilir? özellikle 10 gün oc li calısıp hiç bir degisiklik yapmadan 11. gün acılmaması beni cok düşündürüyor.

• 2 gün 399x8 de kullandıktan sorna az önce oyunda görüntü ve ses takıldı ve res attı pc. artık 334x8 bile olmuyor. sıcaklık degerleride gayet normal. arkdaslar bi cözüm!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.