Şimdi Ara

e6550 cpu overclok için yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar e6550 işlemcim var buna biraz overclok yapmak istiyorum. Üstünde ürünle beraber gelen fan var. İşlemci boşta iken 17-25 derece sıcaklık değerleri arasında seyrediyor. Aşağıya işlemci ve işlemciye overclock uyguladığım anakart ile birlikte gelen programın resimlerini koyuyorum. İşlemcinin çarpanı 7x333 fakat ben bunu 7x385 e çıkardım. Programda bir easy mode olarak sunulan overclok var birde advanced mode var. fakat advanced olana pek bişi anlamadığım için dokunmadım. Bu arada programda işlemci fan devir hızı ayarı var onu normal den %100 e çektim eh biraz ses yapıyor ama sorun değil.Birde overclockla ilgili makaleyi okudumda siteden sanırım anakart ile ilgili olaylarıda varmış ama benim anakart gigabyte ga- ep45 bir sorun olmayacağını düşünüyorum ama siz daha iyi bilirsiniz bir yorumlarsanız sevinirim. Birde işlemciyi hangi değerlerde tutmam gerektiğini ve bunu nasıl yapacağımı söylerseniz sevinirim.

    SİSTEMİM İMZADAKİ SİSTEMDİR.







  • Resimler gözükmüyor heralde bir sorun oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnglacheL -- 3 Nisan 2009; 19:56:51 >
  • Arkadaşlar yardım edebilecek birisi yokmu?
  • bendede e6550 var biostar g31m7 te 1600 destkli anakartla hiçbirşe yapmadan sadece 7*400 çarpanla 2.80 de stabil çalıştırıyorum.işlemci daha 25 26 derceyi bulamadı.4.10 ghz hızınada çıktım ama voltaj vermeyince sorun oluyo windowsta.ısınmada olmadı standat fanla max 32 derecede çalışıyor
  • Evet bendede sıcaklık çok düşük. GTA IV oynarken bile sıcaklık 38 i geçmiyor. Bende neden böyle oluyor diye merak ediyordum. Herkeste böyleymiş demekki.
  • aynı işlemciden mi bahsediyoruz acaba...4.10GHZ'de kaç v ile çalışıyor ve soğutma olarak ne kullanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.