Arkadaşlar ben birkaç gün içinde e61 veya e61i almak niyetindeyim.
Yaklaşık 2 haftadır çeşitli internet sitelerinde özelliklerini ve incelemelerini okudum.
Bu forumdaki 20 küsür sayfalık e61 başlığının çoğunuda okudum. Yinede kafama takılan birkaç soru var üye olup bilenlere bi sorayım dedim.
1- Bazı sitelerde E61'in hafızası 75 mb yazıyor E61İ'nin ise 60 mb yazıyor , bazı sitelerdede 64mb yazıyor. Bu işin doğrusu nedir. E61 in dahili belleği E61İ'den daha mı fazla ?
2-Yine bazı sitelerde E61İ'nin wifi 802 11 b/g diyor. E61 ise sadece 802/11 b diyor. Bazılarındaysa 802 11 e/i/g yazıyor. Her sitede değişik şeyler yazıyor.
Bide E61İ WPA2 ile yayın yapan kablosuz ağlara bağlanabiliyor diyor peki E61 'de bağlanabiliyormu. Yani wifi bağlanabilirliği ve çekim gücü açısından E61 ve E61İ arasında herhangibir bir fark varmı ?
3-E61' in pil ömrü normalde 10 güne yakın, yoğun kullanımda bile en az 4 gün gidiyormuş. E61İ farklı pil kullanıyor acaba E61 kadar uzun gidiyor mu ?
4-Bunların haricinde herhangibir farklarını bilen var mı ?
Aralarındaki tek fark kameraysa veya kameranın haricinde E61İ'nin bazı artıları varsa (WPA2 vs.) E61İ alıcam.
Veya kamerası olupta E61'den bazı ufak eksikleri varsa(Hafıza-Pil ömrü-performans vs.) E61 alcam.
Her ikisinide kullanmış veya bilen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
Aslında sorularımı forumdaki E61 konusunda mesaj olarak soracaktım ama biraz acelem olduğu için ve gören olmaz diye müstakil konu açtım. Forum kurallarına aykırıysa şimdiden özür diliyorum.
SANA TEK KELİME KARDEŞ.
İKİSİNİDE KULLANDIM BEN.
KESİNLİKLE E61İ AL VE HAYATIN TADINI ÇIKART.
TABİ TAVSİYEMDE GEÇ KALMADIYSAM:)
NEDENİNİ UZUN UZADIYA ANLATAMAM KUSURA BAKMA KARDEŞ ZAMANIM YOK BU ARALAR.