arkadaşlar sistemimde bu işlemciyi kullanıorum işlemcim 1 saat boyunca nfs şhift oyununu oynayınca ısısı 58 dereceye geliyor bu normal mi yoksa fazla mı ısınıyor yardımlarınız için şimdiden tsk ederim
Geyet normal bir sıkıntı olmaz için rahat olsun.
tsk ederim arkadaşım çok sağoll
dostum bide sana seyi seroucam e5300 ü e 7500 le değiştirmeye değer mi çok fazla performans farkı alırmyım yok sa deymez mi
ben E5200 den E7400 e geçtim hiç bir fark hissetmedim işlemcine biraz OC yap stok fanla 3.2 civarı rahat oluyo. Yani deymez.
ben o overclok işinden anlamıyorum kardeşim ya fanım da nasıl bir fan onu da bilmiyorum ama yuvarlak yapılı normla intel fanı yani bu fanla yapsak sıkıntı olurmu o yükseltmeyi
sıkıntı olmaz forumda OC bölümünü biraz araştır kolay bir şekilde halledersin.
tamam kardeşim tskler kaç yapıyım peki hızı şu an orjinal 2,6 da zannediyorum bilgisayarcı yapmamışsa normaldedir
3.2 civarı bişeyler yap ama 2.6 sana yetiyorsa OC ile hiç uğraşma derim. bu arada ekran kartı ne?
şu an yetiyor gibi benc e iyi yani memnununm ekran kartım 9500 gt ramlar 2 gb ddr 800 hhz powre da 350ww
OC yapmana gerek yok bu şekildede ekran kartında tam performans alırsın. sistemine dokunmamanı tavsiyederim ileride ekran kartı alırsan o zaman OC yaparsın.
tamam kardeşim ben öle aşırı oyun oynamıyorum yani bu ekran kartıda bana yeter gibi tüm oyunları açıyor yani
9500gt çok kötü bir ekran kartımı yoksa orta seviyede tüm oyunları açar mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme