Şimdi Ara

e5200 ve e4500 işlemci performans (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: @wise

Linki koymayı unttum. Ocnette linki sürükleyince yada kopyalayınca buraya isimli olarak geliyordu. D.H bu yönden zayıf
    http://www.seyretogren.com/video/donanim-network/ram-belleklerinizi-istediginiz-hizda-calistirin.html

Bu menü benim anakartımda yok malesef. zaten bu menü olsa cpuya voltaj vermeyi de başarabilirim.

AMD Athlon X4 Black Edition 860k | MSI A68HM-E33 V2 FM2 | Kingston 8GB-1600 DDR3 SDRAM) | Sapphire Radeon R7 240 | Asus VK228H 21.5" | Dark Optimus USB 3.0 | Sandisk 128GB Ultra Plus SSD | High Power Elements 500W
  • İNTEL marka anakartla oc yapılmaz. Boşa uğraşmayın.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

İNTEL marka anakartla oc yapılmaz. Boşa uğraşmayın.

overclocku msi g31m3-L de yapmaya çalışıyorum kardeşim. İmzamı daha güncellemedim imzamdaki anakart dediğiniz gibi overclock desteklemiyor.

AMD Athlon X4 Black Edition 860k | MSI A68HM-E33 V2 FM2 | Kingston 8GB-1600 DDR3 SDRAM) | Sapphire Radeon R7 240 | Asus VK228H 21.5" | Dark Optimus USB 3.0 | Sandisk 128GB Ultra Plus SSD | High Power Elements 500W
  • Hocam anakarta bios update yapsanız. O anakartta oc ve voltaj desteği olmalı. Ben kullanıyordum voltaj falan verilebiliyordu. Birde E 5200 çok seri bir işlemci ben giga g31 de 3,7 Ghz de sorunsuz kullanıyorum. E 4500 65 nm eski seri bir işlemci. Aralarında baya fark olur.

Orijinalden alıntı: elophidae

Hocam anakarta bios update yapsanız. O anakartta oc ve voltaj desteği olmalı. Ben kullanıyordum voltaj falan verilebiliyordu. Birde E 5200 çok seri bir işlemci ben giga g31 de 3,7 Ghz de sorunsuz kullanıyorum. E 4500 65 nm eski seri bir işlemci. Aralarında baya fark olur.

sizinki gigabyte galiba. ikiside g31 chipset ama msi desteklemiyo işte. Sitesindeki bios sürümü ile aynı ama kendim güncellememiştim.

• Hocam haklısınız. Ben daha önce msi G31 kullanmıştım bendeki modelde voltaj seçeneği vardı. Ama sizinkini araştırdım gerçekten de biosunda voltaj seçeneği yokmuş.

Orijinalden alıntı: elophidae

Hocam haklısınız. Ben daha önce msi G31 kullanmıştım bendeki modelde voltaj seçeneği vardı. Ama sizinkini araştırdım gerçekten de biosunda voltaj seçeneği yokmuş.

Evet. Neyse bunada şükür eskiden FSB bile artıramıyorum. Şimdi en azından stabil 2.9 ghz kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.