Şimdi Ara

e5200 işlemci anakart uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    intel D945gnt anakartım var üzerinde intel pentium 4 3.20 ghz işlemci var bunun yerine dual core e5200 2.5 ghzişlemci takabilirmiyim?

Acil cevaplarınızı bekliyorum
    Yardımcı olan arkadaşlar için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fevmert12 -- 26 Şubat 2013; 22:36:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fevmert12

Merhaba arkadaşlar
    intel D945gnt anakartım var üzerinde intel pentium 4 3.20 ghz işlemci var bunun yerine dual core e5200 2.5 ghzişlemci takabilirmiyim?

Acil cevaplarınızı bekliyorum
    Yardımcı olan arkadaşlar için şimdiden teşekkürler

Ne yazık ki hayır.
    Intel'in sitesine göre anakart 2005'de piyasaya çıkmış. İlk 775'lerden:
    http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d945gnt/sb/CS-020710.htm

Desteklediği işlemciler de hep ilk 775 Pentium ve Celeron'lar:
    http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d945gnt/sb/CS-026630.htm

Dual Core Exxxx serisi ya da Core 2 Duo takılmıyor.

• mselcuks yardımın için teşekkür ederim o zaman tek bir seçenek kalıyor dual core e5200 2.5 ghz işlemciye uygun 2.el bir anakart bulmam gerekiyor
  • hemen kestirip atma anakartına ait güncel biosları araştır olmadı anakart modelini yaz google amcaya ve ardına ekle bios modified hack modded gibi kilimeler kullan ben de geçen yıl desteksiz bir anakarta rus sitesinden bir modlu bios buldum ve desteklemeyen işlemciyi çalıştırdım iki şekildede değiştireceksin önce dene sonra başka kart arayışına gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevmert12

mselcuks yardımın için teşekkür ederim o zaman tek bir seçenek kalıyor dual core e5200 2.5 ghz işlemciye uygun 2.el bir anakart bulmam gerekiyor

Rica ederim, ancak onların yerine Intel'in yeni işlemcileri ya da AMD'de çok ucuza çift çekirdek seçenekleri var, onlara baksanız daha mantıklı olmaz mı?
    AM3+ anakart, 3.4Ghz X2 270 işlemci ve DDR3 RAM'le birlikte 250 lira gibi fiyata alınabiliyor. Ya da FM2 anakart, işlemci ve RAM daha yeni olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anakart İşlemci Ram Seti
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.