Şimdi Ara

E5200 İşlemci Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asrock g31m-vs2 anakart 2 gb ddr2 ram 1gb ati hd3450 ekran kartı intel pentium dual core e5200 işlemcili bir bilgisayaarım var ve bilgisayar bundan 5 ay önce arızalandı bende fazla uğraşmadan kaldırdım.Sonraları elime bu özelliklere yakın bir bilgisayar geçti ve benim pcdeki bütün parçaları sırayla bu bilgisayara taktık ekran kartı ram işlemci ve harddiskimde bir sorun olmadığını gördüm fakat bilgisayarımda ki anakartta bir sorun vardı taktığım parçaları çalıştırmıyordu.Bilgisayarı açtığımda kasaya güç geliyor fakat ekrana işlemci markasının olduğu görüntü gelmiyordu bir bilgisayarcıya götürdüm oda bana 150 tl bir fiyat çıkardı anakart yanmış dedi ama benim internette araştırdığıma göre anakartım yanmış olsaydı bilgisayara güç gelmezdi ama işlemci ram ekran kartını taktığımda da bilgisayar çalışmıyordu.Bunu bir çok forum sitesine yazdım bir cevap bulamadım.Bu anakart hakkında galiba daha yapabilecğeim bir şey kalmadığını düşünüyorum onun için bana 2.elde olur İntel PENTİUM DUAL CORE E5200 uyumlu bir anakart lazım ucuzundan eğer bildiğiniz yada önerebileceğiniz anakartlar varsa buraya yollarsanız sevinirim çünkü benim işlemciye ne tür anakartlar uyuyor,uymuyor bilmiyorum yardmılarınızı da bekliyorum..

• Yardım lütfen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.