< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
E46 Almayı düşünüyorum ne dersiniz? (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE
Cakal kasa degilmi buHayır 80'lerin ortasından 90'ların başına kadar üretilen E30 kasa 3 serisine çakal kasa Bmw deniyor.
-
E36 3.20Ci
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
verdiğiniz bilgiler gerçekten çok güzel tşk ederim. bende tam bu konu için foruma bakıyordum. opel corsa aracım var onu satıp sedan a dönmek istiyorum ve hayalim olan BMW yada MERCEDES almak istiyorum ama dediğiniz şeylerden korkuyorum sorunlu bir araba çıkması beni tedirgin ediyor.. benzin+lpg ve tam otomatik istiyorum genelde 320i tavsiye ediliyor.. inşaallah temizi denk gelir yakıtı konusunda bilgi verebilirmisiniz? vergisi vs
-
20 yaşında e46 almak yerine sıfır egea almak daha mantıklı hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KadirC_109verdiğiniz bilgiler gerçekten çok güzel tşk ederim. bende tam bu konu için foruma bakıyordum. opel corsa aracım var onu satıp sedan a dönmek istiyorum ve hayalim olan BMW yada MERCEDES almak istiyorum ama dediğiniz şeylerden korkuyorum sorunlu bir araba çıkması beni tedirgin ediyor.. benzin+lpg ve tam otomatik istiyorum genelde 320i tavsiye ediliyor.. inşaallah temizi denk gelir yakıtı konusunda bilgi verebilirmisiniz? vergisi vs
vergisi 300 küsür 6 aylık yanlış hatırlamıyorsam, yakıt olarak aylık 7-8 litre benzin alıyorum, lpgde 4-45 kuruş yakıyor en fazla 3.39dan alıyorum
-
erken yaşlanırsın
-
Sanayiye gidip gelmek canımı sıkmaz diyorsan, çok oynanmamış bulursan al. Ama orjinallikten çıktıysa şansa kalıyor. Eklenen yılların yorgunluğu ve kullanım biçimine girmiyorum bile.
-
Merhaba 320ci ve 325 facelift sedan sahibiydim.Size tavsiyem lütfen uzak durun.Bu arabaların sorunu bitmez.Hem anlayını yoktur hemde çok hor kullanılırlar.
Ayrıca artık fiyatlar uçtu.Şu piyasada e46 ya 120bin tl verilmez.Çok uğraştırır.İlle de alacam diyorsanız hastasından az el değiştirmiş olanı alın.Bmw sever birisi çoğu eksiğini halletmiş olur zaten.
Size tavsiyem biraz daha üste koyup e90 almanız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
97 e36 318is var. Bu arabalar alayım bineyim araçları değil. Uğraşman gereken yaşlardalar. Gerçekten bakımdan bakıma sanayiye götürecek arabaları ya satmıyorlar yada ilana düşmeden eşe dosta satıyorlar.
Sanayide yaşı genç usta denk geldi, kanka olduk adamlarla, akşam gel nargile içeriz diyor. Arıza olmasa da uğra çay içeriz diyor Alıp para harcamama gibi bir ihtimal yok. Sorun çıkmaz, arıza olmaz; kapı döşemesinde yırtık vardır onu bir yaptırayım dersin.
Yine de alma demem. 320 vs alıp gaza basınca tatmin olmak, dışarıdan bakınca mutlu olmak bunları yaşamak istersin tabiiki. Alabileceğin yüksek modelliyi al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 27 Aralık 2020; 19:34:2 >
Sağol hocam vazgeçtim uzun bir araştırma sonrası dediğiniz gibi hem piyasası yüksek hem de masraflı araç -
Hocam bmw bir tutkudur.. Ama belirttiğim gibi ben hep bu arabaları kullandım en temizi bile biraz can sıkıyor.Normalde alın en fazla biraz sanayide uğraşırsınız derdim ama benim şubatta 52 bin tlye sattığım 320ci ankaradaki arkadaş tam 120 bin liraya sattı.Hocam inanın o paralar verilip bu dert çekilmez.Eskisi gibi makul fiyatlar olsa alın derdim.
şuan temiz bir e90 bakıyorum bende.Ama 160-180 e buladım lci 320d olanlardan..
E90 en hayırlısı hocam 20 senelik arabaya 120 bin lira vermek koyar gerçekten.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X