Şimdi Ara

e-ticaret sitesi açmak istiyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
8.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alican456

konu hakkında fazla bilgim yok o yuzden herhangi birşey iddia etmiyorum ancak aklımdakileri yazmak istiyorum

açık kodlu yazılımları farklı yerlerde bir çok kullanıcı geliştiriyor ve hataları duzelterek daha stabil bir hale getiriyor, dünyacak ünlü bir çok firma bu yazılımları kullanıyor.

sıfırdan kurulan bir sistemde ise yaşanarak öğrenilecek, zamanla düzeltilecek bir çok sorun ortaya çıkacaktır. Bunların düzeltilmesi ve sistemin stabil hale getirilmesi ise sistemi tasarlayarak geliştiren kişi tarafından yapılacağı için süre çok uzun olacaktır diye düşünüyorum, mali yükü de sizin söylediğiniz gibi çok yüksek olacaktır.

yanlış mı?

düşüncelerim yanlış olabilir, sadece aklımdakini yazarak yorumlarınızı okumak ileride hata yapma ihtimalimizi azaltmaya çalışıyorum.

doğrudur

• quote:

konu hakkında fazla bilgim yok o yuzden herhangi birşey iddia etmiyorum ancak aklımdakileri yazmak istiyorum

açık kodlu yazılımları farklı yerlerde bir çok kullanıcı geliştiriyor ve hataları duzelterek daha stabil bir hale getiriyor, dünyacak ünlü bir çok firma bu yazılımları kullanıyor.

sıfırdan kurulan bir sistemde ise yaşanarak öğrenilecek, zamanla düzeltilecek bir çok sorun ortaya çıkacaktır. Bunların düzeltilmesi ve sistemin stabil hale getirilmesi ise sistemi tasarlayarak geliştiren kişi tarafından yapılacağı için süre çok uzun olacaktır diye düşünüyorum, mali yükü de sizin söylediğiniz gibi çok yüksek olacaktır.

yanlış mı?

düşüncelerim yanlış olabilir, sadece aklımdakini yazarak yorumlarınızı okumak ileride hata yapma ihtimalimizi azaltmaya çalışıyorum.

Eğer biraz programlama bilgin varsa, Nopcommerce'yi tek geçerim. Arvixe Nopcommerce ile anlaşmalı bir hosting firması. Sistemi öğrenmek için önce buradan hosting satın alıp, Nopcommerce'yi deneyebilirsin. Aylık hosting maliyeti 5-6$ arasında, ömür boyu domain de bedava.. :) biraz ingilizcen varsa tüm Nopcommerce kurulum işlerini ücretsiz yaptırabilirsin. Harika bir teknik destek departmanları var, Türkiye'deki hiçbir hosting firması yanına bile yaklaşamaz. Belki biraz uğraşırsın ama sonuçta 200-300$ masrafla problemsiz ve güvenli bir e-ticaret sitesi kurabilirsin.

worldpress, woocommerce, open cart gibi platformları da seçebilirsin tabi. Bu durumda da gene bir amerikan hosting firması olan bluehost'u öneririm. Bluehost php linux, arvixe hem ASP.NET hem de PHP desteği veriyor.

Aklına takılan varsa sorabilirsin.

Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: fakeplacebo

quote:

yanlış mı?

Eğer biraz programlama bilgin varsa, Nopcommerce'yi tek geçerim. Arvixe Nopcommerce ile anlaşmalı bir hosting firması. Sistemi öğrenmek için önce buradan hosting satın alıp, Nopcommerce'yi deneyebilirsin. Aylık hosting maliyeti 5-6$ arasında, ömür boyu domain de bedava.. :) biraz ingilizcen varsa tüm Nopcommerce kurulum işlerini ücretsiz yaptırabilirsin. Harika bir teknik destek departmanları var, Türkiye'deki hiçbir hosting firması yanına bile yaklaşamaz. Belki biraz uğraşırsın ama sonuçta 200-300$ masrafla problemsiz ve güvenli bir e-ticaret sitesi kurabilirsin.

worldpress, woocommerce, open cart gibi platformları da seçebilirsin tabi. Bu durumda da gene bir amerikan hosting firması olan bluehost'u öneririm. Bluehost php linux, arvixe hem ASP.NET hem de PHP desteği veriyor.

Aklına takılan varsa sorabilirsin.

Selamlar

bluehost'un sunucuları çok yavaş, karşınızdaki adamlar hiçte öyle reklamlardaki gibi uzman değiller. bol bol encoding hatası ile karşılaşmanız, php'nin alt versiyonlarında 500 hatası görmeniz olası. 3 yıllık reseller aldım elimde patladı, senin gibi biri ballandıra ballanıra anlatmıştı ama hostgator'dan cayıp bluehost'a geçtiğim için çok pişmanım...

• quote:

bluehost'un sunucuları çok yavaş, karşınızdaki adamlar hiçte öyle reklamlardaki gibi uzman değiller. bol bol encoding hatası ile karşılaşmanız, php'nin alt versiyonlarında 500 hatası görmeniz olası. 3 yıllık reseller aldım elimde patladı, senin gibi biri ballandıra ballanıra anlatmıştı ama hostgator'dan cayıp bluehost'a geçtiğim için çok pişmanım...

Bluehost'un yavaş olmasından daha ziyade, zaman zaman Telekom'un yurtdışı bağlantılarının kalitesizliğinden kaynaklanan bazı sorunlar söz konusu olabiliyor. Hostgator sunucularının coğrafi konumuna bağlı olarak benzer yavaşlıklar yaşamanız olasıdır. Bluehost'a karşılaştığınız 500 kodlu hatalar ise sitenizin yapısından kaynaklanıyor olabilir. Bluehost, Hostgator, Arvixe dünyanın sayılı hosting firmaları arasındadır ve bunların arasında bir seçim yapmak tamamen sizin ihtiyaçlarınızla alakalıdır. Bluehost'ta karşıaştığınız hatalarla ilgili mesaj atarsanız, sebebi beraber inceleyebilir, buradaki arkadaşlarla da sonuçları paylaşabiliriz.

Selamlar

• Merhaba;

E-ticaret sitesi açmak istiyorsanız profesyonel e-ticaret paketlerini kullanmanızı tavsiye ederim. Uzman ekipleri ile birlikte bu sistemleri geliştiren ve Türkiye'de öncü firmaları referansına katan bir çok e-ticaret firması bulunmaktadır. Ancak bilmeniz gereken bir şey var. E-ticaret sitesi açmadan önce nelere dikkat etmeniz gerektiğini iyi bir araştırma yaparak öğrenmelisiniz. Bunun için her gün e-ticaret hakkında bilgilerin paylaşıldığı e-ticaret portalını takip edebilirsiniz.

E-ticaret Portalı

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neticaret -- 18 Aralık 2013; 15:15:01 >
  • hocam siteniz güzel olmuş bizde birseyler yapmak ıstıyoruz daha geliştirmemiz gerekiyor yorumlarınızı alabilirmiyim
    ben çok fazla bılgılı degilim açıkcası bu site işlerinde
    alan adını aldık sınırsız trafigimiz oldugunu biliyorum

bursada bu işlerden anlıyan yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa görüsebiliriz

http://digitalpazari.com/anasayfa.html
  • www.baktimaldim.com e-ticaret sitesi Baktım Aldım benim sitem düşünürsen yardımcı olurum özelden mesaj atabilirsin.
  • E ticaret sitesi ürünleriniz varsa ürünlerinizi satmak eğer ürünleriniz yoksa binlerce ürün ekli iki gün içinde teslim edilen destek ve eğitimler ile en uygun fiata e ticaret sitesi arayışı içindeyseniz E ticaret kitini incelemenizi tavsye ederim.Detaylar için TTıklayın
  • Merhabalar;

Bence bir firmanın verdiği hizmette çok önemli. eticaretsitem.com bu konuda çok iyi bir firma. Aynı zamanda tedarik sıkıntısı çekenlere 2.000 ürün tedariği sağlıyorlar. diğer sanalmağazalarada ürün yüklemeden yardımcı oldular.
  • Bir websitesi kurmak istiyorsunuz ancak site kurma ile ilgili hiçbir bilginiz yokmu, endişelenmeyin websitesikurma eğitim seti sayesinde artık sizinde bir siteniz olacak.
    http://www.xticaret.com/xticaret/?1219_87497
  • E-Ticaret Sitesi Kurmanız için size güzel bir eticaret platformu tavsiye edebilirim,http://www.kmk.net.tr/eticaret.html KMK Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi profesyonel eticaret yazılımı hazırlamış kullanıcı dostu kontrol paneli ve mobil uyumlu eticaret sitesi ile fark yaratabileceğiniz bir eticaret yazılımı diyebilirim. Ücretsiz demo kullanabiliyorsunuz.
  • ne kadar çok reklam sever varmı
  • E-ticaret Sitesi kurmak için en iyi tavsiyem dayneks.com dur. Bir bakın bakmanızda fayda var. rakipleri ile özellikleri karşılaştırın. hatta önce deneme sürümü ile iyice test edin.

E-ticaret siteleri bugün illa mobil uyumlu olması şarttır. dayneks bu özelliği atık tamamı ile standartlarında bulunduruyor. Yani % 100 google uyulu resonsive sitedir.

Kampanya, ve diğer bir çok özelliği ile göze hoş gelen tasarımları ile tavsiye ederim. Karşılaştırmadan karar vermeyin.

www.dayneks.com
  • Merhaba Arkadaşlar, her türlü ihtiyacınıza uygun E-Ticaret paketlerimiz için sizleri sitemize beklerim.https://www.kmkankara.com/
  • laider kullanıcısına yanıt
    Merhaba, mobil uyumlu tasarımları ve sınırsız desteğinden dolayı RGS Yazılımı öneririm. Birçok e-ticaret firması yıl içerisinde bant genişliği web alanı gibi bahanelerle ek ücretlendirme yapıyorlar. RGS Yazılımda limitleri aşsanız dahi hiçbir ücretlendirme olmuyor. Birde tasarımsal destek hizmetlerini ücretsiz yapıyorlar. Güler yüzlü personel ve Seo altyapısı için kaliteli bir e-ticaret yazılımı düşünüyorsanız kesinlikle öneririm.

www.rgsyazilim.com
  • Arkadaşlar benim bir alan var "www.firsat365.net " network yaptığım firma hakkında bilgi vermek için kullanıyordum fakat şimdilerde aklıma e-ticaret yapmak var sürekli yurtdışından ürün getiriyorum ve satıyorum bunları kendi sitemde satıp diğer e-ticaret siteleriyle uğraşmak istemiyorum zor oluyor gerçekten hangi ürün nereye koydun arayanlar hangi ürün için arıyor kafam çok karışıyor ve bunun yüzünden çok müşteri kaybettin bu sorunun ortadan kalkması için e-ticaret sitesi kurmak istiyorum alan adımda hazır bana bu konuda yardımcı olursanız minnettar olurum..

Sayğılarımda
  • Biz 2012 den beri faaliyet gösterenwww.btmmoda.com Türkiye'nin en ucun online alışveriş ve moda sitesiyiz. Uzun yıllardır bir yazılım firması ile çalışıyoruz ama memnun muyuz derseniz yerine göre derim.

Bu konuda iyi araştırma yapmak lazım, bu nedenle 2 seçeneğiniz var;

1- paranız var ise : ideasoft, ticimax vs benzeri yazılım firmalrından destek alınız.
    2- paranız kısıtlı ise : Prestashop premium, meganto premium tarzı sitelerden alabilirsiniz.

ben daha çok presta premium tavsiye ediyorum ve kendi özel sitemde de bunu kullanıyorum.
    presta örnek olarakwww.fimoda.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.
    özel yazılım olaraktawww.btmmoda.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

her türlü destek verebilirim buradan sorularınıza cevap verebilirim.

• gitti gidiyor da dükkan açarsan araştırmaya girebilirsin...açmadan şahıs hesabından pazarlarsan kolay kolay sıkıntı yaşamazsın..tabi miktar önemli...hal tarzında yüklü satışların olacak mı?yoksa organik ürünler minik ambalajlarda mı?
  • Pazaryeri ile başlayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar ben bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorum.
    1:) teknik adımlar kısmında ekibim var. Yalnız web sitenin kurulumu joomshopping mi yoksa Virtuemart mı olması açısından kararsız kaldım.
    2:) Bir e-ticaret sitesinde ödeme sistemleri olarak ilk önce kapıda ödeme sistemiyle başlamak daha mantıklı değil mi?
    direkmen sanalpos basvurusuna girip her ay para ödemek yerine kapıda ödeme sistemi daha mı caziptir?
    3:) bu konularla ilgili uzman arkadaslar veya daha önce bu konularda tecrübesi olan arkadaslarda beni bilgilendirirlerse çok sevinirim. herkese iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.