Şimdi Ara

E-ticaret Scripti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuanda yeni bir projeye başlama arifesindeyiz. Şuanda aktif olarak kullandığımız bir e-ticaret sitemiz var. Fakat scriptleri yeniden araştırma gereği duydum. Öncelikle internette rastladığım bir konuda ideasoft firmasını yerden yere vurmuşlar. 5000 ürünü veya 1000 ziyaretçiyi geçtikten sonra kapanmalar ve yavaşlıklar oluyor yönünde. Öncelikle ideasoft firmasını sormak istiyorum. Bu derece üst düzey kullanan var mı? Sorun yaşadınız mı? Daha sonra platinmarket, hemenal ve kobimaster firmaları hakkında yorumlarınızı almak istiyorum. Ben hepsinide araştırdım.

Platinmarket ile ciddi görüşmelerim oldu. Reform sürümleri oldukça iyi düşünülmüş özelliklerle donatılmış. Fakat benim şansımdan mıdır bilemiyorum. İnceleme yaptığım sıralarda göstermiş oldukları güçlü referanslarının sitelerine ulaşamadım. Bunu sorduğumda ise bir referansları ciddi bir pazarlama stratejisi ile satışa başladıklarını ve verdikleri güçlü referanslarında aynı serverda bulunmasından ötürü hatalar ve ulaşamama sorunları yaşadığımı söylediler. Fakat özellikle e-ticaret sitelerinde bu tarz şeylere tahammül yok.

Kobimaster sistemi oldukça iyi. Fakat hem karmaşık hemde pahalı. Çok tatminkar referansları var. Özellikle ereyon.com

Hemenal sistemi çok oturaklı. Kobimaster ve platin market kadar özellik yok. Fakat oldukça sağlam bir duruşları ve çok çok güçlü referansları var. (Atasay, sarar, fenerium vb.)

Şu aşamada kör düğüm olmuş vaziyetteyim. Görüşlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Özelliklede ideasoft ile ilgili.

Teşekkürler. Kolay Gelsin.

• Hızlı al ve Bilgi Net. Bu sektörde en büyükleri. Ama fiyat olarak çok yüksek. Gerçi bu işe girilecekse elinden çıkabilecek maksimum parayı düşüneceksin. Yatırımı tamamen sana bağlı. Ama dediğim gibi bu iki firma çok sağlam referanslara sahip. Diğerlerinide çok araştırdım. Platin ve kobimaster özellikle. Platinde bahsettiğin sorunları bende gördüm. Kobi master konusunda ise çok fazla bilgi sahibi olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pamk

Hızlı al ve Bilgi Net. Bu sektörde en büyükleri. Ama fiyat olarak çok yüksek. Gerçi bu işe girilecekse elinden çıkabilecek maksimum parayı düşüneceksin. Yatırımı tamamen sana bağlı. Ama dediğim gibi bu iki firma çok sağlam referanslara sahip. Diğerlerinide çok araştırdım. Platin ve kobimaster özellikle. Platinde bahsettiğin sorunları bende gördüm. Kobi master konusunda ise çok fazla bilgi sahibi olamadım.

Bilginet zaten hemenal firması. Fakat bahsettiğiniz hızlı al firmasını bilmiyorum. Hizlial.com diye alışveriş sitesi var gold bilgisayarın ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaronal

quote:

Hızlı al ve Bilgi Net. Bu sektörde en büyükleri. Ama fiyat olarak çok yüksek. Gerçi bu işe girilecekse elinden çıkabilecek maksimum parayı düşüneceksin. Yatırımı tamamen sana bağlı. Ama dediğim gibi bu iki firma çok sağlam referanslara sahip. Diğerlerinide çok araştırdım. Platin ve kobimaster özellikle. Platinde bahsettiğin sorunları bende gördüm. Kobi master konusunda ise çok fazla bilgi sahibi olamadım.

Bilginet zaten hemenal firması. Fakat bahsettiğiniz hızlı al firmasını bilmiyorum. Hizlial.com diye alışveriş sitesi var gold bilgisayarın ama...

Hemen Al demek istemiştim yanlışlık olmuş. Aynı firma olduğunu biliyorum ama fiyatları çok farklı. Çok fazla araştırma yapmadım ama Bilgi Net 2900$ iken hemen an 1500 $ gibi fiyat biçiyor mesela. Bence bu firmalardan başkaları ile çalışmak eğer büyük düşünüyorsan riskli olabilir. Senin de dediğin gibi diğer firmalardan sorunlar çıkabiliyor. Ya da en iyisi tüm firmaların referanslarını araştırıcan iyice. Mail atacaksın falan bilgi alacaksın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasaronal

quote:

Hemen Al demek istemiştim yanlışlık olmuş. Aynı firma olduğunu biliyorum ama fiyatları çok farklı. Çok fazla araştırma yapmadım ama Bilgi Net 2900$ iken hemen an 1500 $ gibi fiyat biçiyor mesela. Bence bu firmalardan başkaları ile çalışmak eğer büyük düşünüyorsan riskli olabilir. Senin de dediğin gibi diğer firmalardan sorunlar çıkabiliyor. Ya da en iyisi tüm firmaların referanslarını araştırıcan iyice. Mail atacaksın falan bilgi alacaksın.

Evet şuanda kobimaster ile görüşmelerim sürmekte. En doğru kararı vermek için uğraşıyorum. Daha sonrasında kesin tecrübelerimi yazarım. Fakar şunu söyleyeyim. Kobimaster'ın yazılımı bir paket yazılım kesinlikle değil. Her yerinde her türlü değişikliği yapmak mümkün...

• Kobimaster'ı inceleyeceğim bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Ticaret Sitesi
    11 sa. önce açıldı
    E-Ticaret database hk.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KobiMaster'ın arayüzleri çok hoşuma gitti. Onun dışında Profesyonel paketinin özellikleri çok tatminkar geldi. Web alanı ve yıllık trafik gibi özellikleri.

BilgiNet ve İş Bankası ortaklığında olan kredili e-ticaret sistemini araştırdım. 5000 TL ve 10000 TL kredi seçenekleri var. 0 faiz 12 ay taksit. Çok beğendim en başta ama araştırdıktan sonra 5.000 TL'lik pakette HemenAl'ın 750 $ olan paketinin verildiği ve ekstradan reklam olduğunu gördüm. Mail attım ilgililere çok merak ettim bu kadar büyük fiyat farkı neden var acaba?

Bakmak istersenizhttp://www.eticaretkredisi.com/
  • quote:

KobiMaster'ın arayüzleri çok hoşuma gitti. Onun dışında Profesyonel paketinin özellikleri çok tatminkar geldi. Web alanı ve yıllık trafik gibi özellikleri.

BilgiNet ve İş Bankası ortaklığında olan kredili e-ticaret sistemini araştırdım. 5000 TL ve 10000 TL kredi seçenekleri var. 0 faiz 12 ay taksit. Çok beğendim en başta ama araştırdıktan sonra 5.000 TL'lik pakette HemenAl'ın 750 $ olan paketinin verildiği ve ekstradan reklam olduğunu gördüm. Mail attım ilgililere çok merak ettim bu kadar büyük fiyat farkı neden var acaba?

Bakmak istersenizhttp://www.eticaretkredisi.com/

Çok teşekkürler... Bilginet ile de görüşeyim o zaman

• Yaklaşık 5 yıldırwww.naturaturk.com un sahibiyim, yola Kolaymagaza ile başladık ve devam ediyoruz.www.kolaymagaza.com tavsiye ederim. Yeni çıkacak versiyon ile piyasadaki bir çok paketi geride bırakacak özellikler olacak. Yazılımcısı Bahadır bey ile çok sık görüşüyoruz, yeni versiyonun demo niteliğinde olan kısmını gösterdi ve sabırsızlıkla çıkmasını bekliyorum. Tabi fiyatı öyle tahmin ediyorum ki biraz farklı olacak şu anki fiyattan ama şu anki versiyonu kullananlar yeni versiyona ücretsiz geçecek.

• Merhabalar bende 3 yıldır E-ticaret yapıyorum ilk yaptırdığımwww.adidasnet.com alan adı ticimax e yaptırdım iyi niyetli bir firmaydı ama kurumsal değillerdi sıkıntılar oldu tabi.
    daha sonra adidasnet.com iyi cirolar yakaladık ve diğer markalarımzıda eklemek istedik ve ideasof ile 4,000 TL bir paket aldıkwww.coachspor.com siteyi inceleye bilirsiniz suanda tekil ziyaretçi 250 kişi genel ziyarette 5000 kişi kapanma olmadı
    fakat site tasarımında sorunlarımız oldu tabi sorunlşara ticket aç deyip duruyorlar açıyorsun çözümler yavaş veya olumsuz olabiliyor fakat ekiplerinde ciddi anlamda iyi kişilerde var
    ben site yaptıracağım zaman da platinmarketle görüştüm çokda çalışmak istedim ama özel tema istedim yok dediler sonra var dediler fiyattı abarttılar bende idea ile anlaştım
    bide suanda satılık bir alan adım var isteyen varsa satışı yapılır
    www.nikenos.com

• Bu işin piri CS-CART yazılımıdır. Bu muhteşem yazılımın ömür boyu lisansını açık kodları ile birlikte ucuza (285$) alır, zaten muhteşem olan sistemi kullanır, istediğinizde dilediğiniz gibi değiştirebilir, eklemeler yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webadresim -- 25 Mayıs 2011; 18:52:10 >
  • denizhoca, kolaymagaza ile ilgili sorular sorayım o zaman size yakalamışken.

Öncelikle referanslarından pek tatmin olmadım. Entegrasyon sisteminde birden fazla yapılacak olan entegrasyonlarda ne kadar ücret alınıyor biliyor musunuz?

Sizin paketiniz 1200tl + kdv olan paket mi?

Biraz daha açıklarsanız sevinirim.

webadresim, o kadar bilgi olsa zaten inan hiç birine ihtiyaç duymazdı insanlar.
  • quote:

Bilginiz olması gerekmiyor. Cs-cartın türk bayileri de var. Orjinal sitelerinde gelişmiş bir destek sistemleri de var.
    Sanal pos sistemi + kurulum + tüm ayarlar + tedarikçi xml sistemleri vb. anahtar teslim komple bir sistemi ÖMür boyu 500-600$ altına mal edebilirsiniz. senelik ücreti falan yok. CS-cart burada sayılan senelik ödemelilerin bir çoğundan daha gelişmiş ve esnek bir yazılımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webadresim -- 25 Mayıs 2011; 20:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webadresim

quote:

Bilginiz olması gerekmiyor. Cs-cartın türk bayileri de var. Orjinal sitelerinde gelişmiş bir destek sistemleri de var.
    Sanal pos sistemi + kurulum + tüm ayarlar + tedarikçi xml sistemleri vb. anahtar teslim komple bir sistemi ÖMür boyu 500-600$ altına mal edebilirsiniz. senelik ücreti falan yok. CS-cart burada sayılan senelik ödemelilerin bir çoğundan daha gelişmiş ve esnek bir yazılımdır.

baya bi inceledim sistemi. Güzele de benziyor. Siz kullanıyor musunuz? Veya ayrıntılı bilginiz var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webadresim

quote:

baya bi inceledim sistemi. Güzele de benziyor. Siz kullanıyor musunuz? Veya ayrıntılı bilginiz var mı?

Evet daha önce kullanmıştım. Paneli ile ilgili ayrıntılı bilgim var. Bir çok eticaret sistemini detaylı olarak incelerseniz cs-cartın esnekliğini ve profesyonelliğini farkedersiniz. Esneklik size kod bilgisi olmadan sadece paneli kullanarak istediğinizi elde etmenizi sağlar.

Yıllar sonra ücretli destek almak isterseniz destek sistemi kredi şeklinde olduğu için bu sene bir miktar destek kredisi alsanız seneler sonra bile kullanabiliyorsunuz. Dolayısıyla sırf destek için her yıl ödeme yapmanıza gerek yok zaten sistem kurulup oturtulduktan sonra sorun yaşamıyorsunuz.

Türk bayilerinden de satın alabilir ve Türkçe destek alabilirsiniz fakat İngilizce biliyorsanız benim tavsiyem kendi resmi sitelerinden satın almanızdır.

Denemek isterseniz 30 günlük denemek ücretsiz. Ayrıca dilerseniz kendi serverlarında deneme hesabı da açabiliyorlar hatırladığım kadarıyla.

Örnek siteler:
    http://www.toptankitap.com.tr
    http://www.eccem.com

• İnceledim ama referanslar çok sağlam gelmedi bana. Sağlam kullanmış kişilerin bilgi vermesi lazım. Çünkü bu iş riskli ve çok güvenli olması lazım buna değer mi bilinmez.

Zaten bunu kullananlar hep standart temaları kullanmış. Farklı arayüzler göremedim. Çok ciddiye alanlar pek yaklaşmamış gibi görünüyor. Ama yine de şu binlerce lira ödenen sistemlere göre çok iyi göründü bana. Ama yine dediğim gibi tam güvenilir mi tartışılır o.
  • Merhaba,

Konu ile ilgili bir gelişme varmı?Hangi E-ticaret scriptini seçtiniz.

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3C2T4

Merhaba,

Konu ile ilgili bir gelişme varmı?Hangi E-ticaret scriptini seçtiniz.

Teşekkürler

Biz Kobimaster ile anlaştık. Fakat bence teknik servisleri yavaş ve kendi serverlarınızda barındırmanız daha mantıklı.
  • İlginiz için teşekkür ederim.

Başka arayışlara gireceğiz o zmn.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.