Şimdi Ara

E-Ticaret Hakkında? (Paybal Refund?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forum Donanım Haberde E-Ticaret Portalları Hakkında Bir Bölüm Olmadığı İçin Bu Başlık Altına Açtım.
    Herhangib Bir Yanlışlık Yapmamışımdır Umarım :)
    Bu Aradada E-Ticaret Portalları Hakkında Bölüm Açılması Gerektiğini Düşünüyorum
    Günümüz Çağında Malum Herşey'î İnternetten Alıp-Satıyoruz Buralarda Karşılaşılan Sorunlar ve
    Diğer İnternetten Alışveriş Yapmak İsteyen Arkadaşlara Yardımcı Olabilmek İçin Böyle Bir Bölümün Açık Olmaması Gerçenten Üzücü.
    Konunun Değerlendirilmesi Gerektiğini Düşünüyorum.

Benim Sorum Paypal Hakkında Olucak.
    Pek Fazla Türkçe Kaynak Olmayaşından ve Araştırmalarımdan Yola Çıkaraktan Bir Kaç Farklı Sonuç Elde Ettim.
    Öncelikle Benim Sorunum Paybal Refund? Hakkında Olucak.
    Öncelikle Kredi Kartımla Betamax Şirketine Bağlı Voip Sistemlerinden Acount Açtım 10$ Civarında Para Çekildi.
    Fakat Refound Uyarısı verdi Yani İşlem Tamamlanmadı Para İadesi Yapılıcakmış.
    Yapılmasının Sebebi Olarakta 1 Paybal Hesabından Max.2 Kullanıcı Açabiliyormuşsunuz Gibi Anladım
    Herneyse Gelelim Esas Konumuza Şimdi Bu Paypal Parayı Balance mı Yatırıyor Yoksa Direkt Kredi Kartı Hesabınamı?
    Kimisi Balance'da Kalır Kimiside Kredi Kartı Hesabına Yatırılır Diyor Çözümü Burda Paypal Kullanan Arkadaşlara Sormakta Buldum.

Yardımlarını Bekliyorum... Şimdiden Teşekkürler...

• bu paypal nasıl oluyor nasıl hesap açılıyor ücret alınıyormu bilgi verebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

bu paypal nasıl oluyor nasıl hesap açılıyor ücret alınıyormu bilgi verebilirmisiniz

Paypal ücretsiz bir internet üzerinden alışveriş işlemlerinin güvenli bir şekilde sağlanmasını sağlayan aracı bir kurumdur. e-bay'ın alt kuruluşudur.
    Üyelik ücretsiz Ama Biraz Zahmetli :) VAktim Olduğu Zaman Üyeliğin Nasıl Yapıldığını Açıklamaya Çalışırım ;)
    İnteraktif bankacılık işlemine açık olan kredi kartı (visa yada mastercard) ile sisteme tam anlamıyla üye olabiliyorsun.
    Üyeliğini yaptığın zaman kredi kartından 1.95$ çekiliyor ve dekontunda sana 4 haneli bir şifre veriyor bunu paypal sayfasına girerek
    kredi kartının sana ait olduğu paypal'a ispatlamış oluyorsun.
    Daha Sonrada güvenli bir şekilde paypal aracılığı ile paypal simgesini gördüğün heryerden alışveriş yapabiliyorsun.

Yeterince açıklamışımdır umarım.

• Direk karta iade dostum.
    Eğer başka bir alışverişinde bir miktar balance'den çekmiş olursan o miktar balance a döner gerisi karta gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Madman

Direk karta iade dostum.
    Eğer başka bir alışverişinde bir miktar balance'den çekmiş olursan o miktar balance a döner gerisi karta gider.

yok balance'ım sıfır direkt kredi kartından alışveriş yapıyorum balanceyi kullanmayida bilmiyorum açıkcası
    Teşekkürler Yardımın için Umarım Bu Konu Hakkında Bir Bölüm Açılır ve Herkez Bu işten Faydalanır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.