Şimdi Ara

E-ten Glofiish X500 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
11.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada en geç yılbaşı x500 satışta olacak. Tunç Bey ile bizzat görüştüm.

Bu arada msb2005 in Hp ipaq rw6815 i geldi. Fotolarını koymuş ilgilenenler :

http://forum.donanimhaber.com/m_10462532/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 6 Aralık 2006; 0:17:08 >
  • Bluetooth stereo audio profile (A2DP) olduğundan bahsetmiyo blutut kulaklık kullanamıcaz yani, tasarımı pek güzel değil açıkcası, rengi hoş olmamış, gps olayı güzel de türkiye dahil di mi bunun içine hiç kullanmadımda
  • yabancı forumlarda kullanıldığı yazılıyor diye gördüm ama tasarım bence çok güzel ince ve şık duruyoe klasik bir görüntü değil , türkiye haritası yüklendikten sonra problemin çözülür ama dersen ben asus p 535 i bekleyceğim (bkz: asusu p525) allah kolaylık versin ve birde asus un tek avantajı olan 256 rom ise daha sonraki wm sürümlerinde kolaylık sağlayacağı belirtiliyor ama bence yeni wm sürümleri çıktığında makinalarda çok değişmiş yeni özellik kazanmış olacak benim stratejim 2008 yılına kadar x500 ile devam etmek 2008 de yeni gelişmiş bir cihaz almak

quote:

Orjinalden alıntı: hypocrisy

Bluetooth stereo audio profile (A2DP) olduğundan bahsetmiyo blutut kulaklık kullanamıcaz yani, tasarımı pek güzel değil açıkcası, rengi hoş olmamış, gps olayı güzel de türkiye dahil di mi bunun içine hiç kullanmadımda

• quote:

Orjinalden alıntı: Sobriquet

İşlemci
    Samsung SC3 2442 400 MHz Processor (E-ten M600+ da SC3 2440 var!)

burada ne demek istedin anlamadım daha iyi mi kötü mü ikisi de 400 mhz ikisi de samsung?
  • genellikle bu tür cihazların türkiye ye gelişi geç olduğu için hep yakınmışızdır ama bazen işe yarıyor (süreyi çok uzatmamak şartıyla yaklaşık 2-3 ay ) çünkü bu süre zarfı içinde hatalar kullanıcılar tarafından tespit ediliyor ve üretici firma hataları düzeltecek upgrade leri yapıor. x500 deki problemlerin çoğu düzeltilmiş olarak gelecek.

http://www.eten-users.net/topic5740

• x500 gelecekisen gel yoksa dayanamayıp gitcem asus p525 almaya
  • x500 için cradle ve diğer cradle ı olmayan modeller için çekik gözlülerin dahihane icadı

İNANAMIYACAKSINIZ ve helal olsun

http://www2.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=2939598&extra=page%3D1
  • the_edge , labrax siz baya havaya girmişsiniz bakıyorum ilk X500 kullanıcıları olmaya adaysınız görünüyor
  • inşallah x500 kullanıcısı olacağız gibide

adamlarla şimdi konuştum yılbaşından önce İNŞALLAH MAŞALLAH gibi

konuşmaya başladılar asus hikayesine dönecek gibi olay
  • racerant dogru soyluyorsun.. aslında labraxx ın dedigi gibi fazla gecikmemeleri lazım.. en hosuma giden bu konuda yazdıgım maile hemen cvp vermeleriydi.. asusta boyle ciddiye alıp da cvp veren olmamıstı.. ama p535 once gelirse kimbilir.. di mi ama
  • güzel cihaz insan şaşırıyor hangisini alacağına...
    püüf amma model çıktı yav.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsserhat

güzel cihaz insan şaşırıyor hangisini alacağına...
    püüf amma model çıktı yav.

yok hani ortada bir model bir p525 çıktı, (bkz; x500, p535, p51??)
  • Selam Arkadaşlar
    2 gün önce İrlandada dan 436 Euro getirttim ama çok küçük bir sorun yaşıyorum belki sizlerde de böyle birşey omuştur.
    E-mail ayarlarını yaparken other pop3 /IMAP i seçip e- mail hesabımı yaratıyorum ve kullanmaya başlıyorum herhangi bir şekilde cihazı resetlersem yada bataryasını çıkartıp takarsam bu yarattığım e-mail hesabı yok oluyor yeniden yarattığımda da bu hesaba bir ad vereceğim zaman aynı adla bir hesabınız var uyarısı geliyor fakat ben bu hesaba ulaşamıyorum ve yeniden başka bir isimle e-mail hesabı oluşturuyorum bu işi nasıl çözebilirm yardımlarınızı bekliyorum
  • gundemde tutmak da yarar olabilir mi?
  • Zannedersem forumda x500 kullanıcısı fazla yok bu konuyu canlı tutmak da kendi açımdan bende fayda görüyorum
    bu arada ActiveSync de hatalı bi tıklama yüzünden pda içinde gömülü gelen 3 adet programımı kaybettim bunları nasıl yükleyeceğimi bilen yardımcı olursa sevinirim, power bar, quicklink setting ve setting ve arka planda çalışan programları gösteren memory running göstergesini artık desktop üzerinde göremiyorum.
    quicklink settin ile istediğim programların kısa yollarını desk top üzerine atayabiliyordum ama artık bunu yapamıyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlardan ilgi bekliyorum.
    p535 ve fujitsu-siemens t830 u da kullandığım için aralarında kendime göre x500 ün daha verimli olduğunu düşünüyorum,
    pilin dayanımı her ikisine göre daha fazla telefon, wi-fi ve bluetooth sabah 6 dan akşam 8 e kadar tüm gün açık en az 20 gms görüşmesi bluetooth dan bi kaç dosya aktarımı en az da 4-5 dakika süren 4-5 skype konuşması ve 1 saat de radyo dinlememe rağmen pil oranı akşam 8 de %20 ye düştü. bu arada dışarıda yarım saat kadar i-go ile adres aradım.
    t830 da wi-fi yi 2 saat açık bıraksam pil %40 a düşüyordu aynı şekilde p535 de biraz daha iyi olmasına rağmen yeterli seviyede pil kullanımı sunmamıştı bana benzer şekilde kulandığımda akşam üzeri saat 4 gibi %15-20 oranına düşüp şarj istiyordu.

• quote:

Orjinalden alıntı: outdoor

Zannedersem forumda x500 kullanıcısı fazla yok bu konuyu canlı tutmak da kendi açımdan bende fayda görüyorum
    bu arada ActiveSync de hatalı bi tıklama yüzünden pda içinde gömülü gelen 3 adet programımı kaybettim bunları nasıl yükleyeceğimi bilen yardımcı olursa sevinirim, power bar, quicklink setting ve setting ve arka planda çalışan programları gösteren memory running göstergesini artık desktop üzerinde göremiyorum.
    quicklink settin ile istediğim programların kısa yollarını desk top üzerine atayabiliyordum ama artık bunu yapamıyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlardan ilgi bekliyorum.
    p535 ve fujitsu-siemens t830 u da kullandığım için aralarında kendime göre x500 ün daha verimli olduğunu düşünüyorum,
    pilin dayanımı her ikisine göre daha fazla telefon, wi-fi ve bluetooth sabah 6 dan akşam 8 e kadar tüm gün açık en az 20 gms görüşmesi bluetooth dan bi kaç dosya aktarımı en az da 4-5 dakika süren 4-5 skype konuşması ve 1 saat de radyo dinlememe rağmen pil oranı akşam 8 de %20 ye düştü. bu arada dışarıda yarım saat kadar i-go ile adres aradım.
    t830 da wi-fi yi 2 saat açık bıraksam pil %40 a düşüyordu aynı şekilde p535 de biraz daha iyi olmasına rağmen yeterli seviyede pil kullanımı sunmamıştı bana benzer şekilde kulandığımda akşam üzeri saat 4 gibi %15-20 oranına düşüp şarj istiyordu.

http://files.eten-users.eu/ (kullanıcı: eten şifre: etendown) Bu adresten istediğiniz eten programına erişebilirsiniz. Ancak sorun sanırım yapılandırma ile ilgili. Öncelikle start, setings, today. items'da quick link kutusunun çek edildiğinden emin olun. Ardından desktoptaki quick link seting ikonuna tıklayın. Destopta görmek istediğiniz kısayolları işaretleyin. Her yeni işaretlediğiniz kısayolu en arkaya atar. Advance sekmesinden sıralamayı yapmanız gerekir. Kolay gelsin

• ilgine teşekkür ederim oksay dediğin ayarları malesef yapamıyorum çünkü programları yanlış bi tıklama yüzünde uçurdum ama sorunun çözümünü spb mobile shell yükleyerek halletti, şimdi gereken arayüzleri ekrana yükleyebiyorum. tekrar teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: Oksay

quote:

Orjinalden alıntı: outdoor

Zannedersem forumda x500 kullanıcısı fazla yok bu konuyu canlı tutmak da kendi açımdan bende fayda görüyorum

http://files.eten-users.eu/ (kullanıcı: eten şifre: etendown) Bu adresten istediğiniz eten programına erişebilirsiniz. Ancak sorun sanırım yapılandırma ile ilgili. Öncelikle start, setings, today. items'da quick link kutusunun çek edildiğinden emin olun. Ardından desktoptaki quick link seting ikonuna tıklayın. Destopta görmek istediğiniz kısayolları işaretleyin. Her yeni işaretlediğiniz kısayolu en arkaya atar. Advance sekmesinden sıralamayı yapmanız gerekir. Kolay gelsin

• sevgili oksay
    verdiğin link ten quick link i tekrar yükleyim orjinale tekrar dönebildim o kadar aramama rağmen bulamamıştım sayende verimli bir kaynağa ulaşmış oldum sağolasın
  • İşletim sistemi İngilizce WM 6.0 olan X500'üm için Türkçe klavye ve T9 arıyorum. (Tabii ki ücretsiz)

(İşletim sistemini Türkçeleştirmeye çalışan yama istemiyorum, sadece klavye ve T9)

Yardımcı olabilecek kimse var mıdır?

Teşekkürler,
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.