Şimdi Ara

E-okul notları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
7.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben müdür yardımcısına gitsem, öğretmenin haberi olmadan benim notlarımla oynayabilir mi? E-okul olmadan önce böyle bir yetkileri vardı, fakat şuan müdür yardımcıları notlarla oynayabiliyor mu? Yoksa e-okul sistemiyle bu işlem engellendi mi?

Teşekkürler.

• Yetkisi var. ;)
  • Peki şimdi öğretmenler e-okul'a girmiyor mu? Karnedeki notlarda e-okulla birebir olmak zorunda değil mi? Yani tam olarak müdür yardımcısı, öğrencinin e-okul notlarını mı değiştiriyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

Peki şimdi öğretmenler e-okul'a girmiyor mu? Karnedeki notlarda e-okulla birebir olmak zorunda değil mi? Yani tam olarak müdür yardımcısı, öğrencinin e-okul notlarını mı değiştiriyor?

E-okul ile karne notları aynı olmak zorunda değil.Çünkü karne çıktısı e-okuldan yapılmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hard_truck

quote:

Peki şimdi öğretmenler e-okul'a girmiyor mu? Karnedeki notlarda e-okulla birebir olmak zorunda değil mi? Yani tam olarak müdür yardımcısı, öğrencinin e-okul notlarını mı değiştiriyor?

E-okul ile karne notları aynı olmak zorunda değil.Çünkü karne çıktısı e-okuldan yapılmıyor.

Ben öğretmenleri artık sadece e-okul'a giriyor diye biliyorum. Onlar okul bilgisayarınada mı notları giriyorlar?
  • Artık sadece e-Okul'a not giriyorlar diye biliyorum... Tabi kendilerinin not çizelgeleri de vardır.
  • e okula gırıyolar hatta ben bızım resımcının not defterinin kapagında sıfresını falan gormustum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki, şimdi müdür yardımcıları öğretmenin haberi olmadan notlarla oynayabilir mi?
  • quote:

Peki, şimdi müdür yardımcıları öğretmenin haberi olmadan notlarla oynayabilir mi?

Bi torpil buldunuz bir yerden muhtemelen ve notların düşük. Sende bunu araştırıyorsun, doğru mu?
  • Dayım okuduğum lisede 11 yıldır müdür, okuldaken bana yararını bırakın hep zararı oldu, ve bu sene mezun oluyorum ortalamam 2,98 ve bana sorunsuz geçmem için 3,00 gerekiyor, aradım geçen ve bunu bildirdim, evde bir yer büyüterek sınıf geçmek yok Yusuf Bey, yazın biz nasıl geliyorsak sende eşek gibi geliceksin dedi....
  • E-okula girdiğim notları son ana kadar kontrol ederim. Herhangi biri benim girdiğim notlarda oynama yaparsa yapabileceğim ne varsa sonuna kadar yaparım. Bu durum müdür yardımcısının soruşturma geçirmesinden görevden ihracına kadar gider.
    Hakedilmeyen notun tanıdık, torpil vs. vasıtası ile değiştirilmesinin hırsızlıktan farkı yoktur. Sınıfta bütün yıl çalışmış öğrencilerin tümünün emeklerini çalmak, onların hakkını yemektir. Değişen notlar SBS puanını dahi etkileyeceğinden SBS sonucu aynı okul tercihlerini yapan kişilerinde hakkını yemektir.
  • Bir Öğretmenimizi yakalamışken sorayım hemen :)
    Ben notlarımı göremiyorum ve okula gitmeyi de 1 ay kadar önce bıraktık. Karne günü sürpriz yaşamak istemiyorum.Notlarımı nereden öğrenebilirim aceba, sözlülerin verilmemiş hali 2,98 di. 3,oo oLması gerekiyormuş galiba '(

Ayrıca Son sınıfta öğrenci sınıfta kalır mı ? Başıma ilk defa böyle bir şey geliyor, şu öss yaktı beni yahu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazan

quote:

Peki, şimdi müdür yardımcıları öğretmenin haberi olmadan notlarla oynayabilir mi?

Bi torpil buldunuz bir yerden muhtemelen ve notların düşük. Sende bunu araştırıyorsun, doğru mu?

Hayır, ben lise 2 sayısal öğrencisiyim. 88,5 gibi ortalamayla takdir alıyorum, arkadaşımında takdir alma ihtimali varda 85'e çok yakın. Oda takdir almak istiyor, sırf onun için sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 7 Haziran 2009; 12:43:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azap

Bir Öğretmenimizi yakalamışken sorayım hemen :)
    Ben notlarımı göremiyorum ve okula gitmeyi de 1 ay kadar önce bıraktık. Karne günü sürpriz yaşamak istemiyorum.Notlarımı nereden öğrenebilirim aceba, sözlülerin verilmemiş hali 2,98 di. 3,oo oLması gerekiyormuş galiba '(

Ayrıca Son sınıfta öğrenci sınıfta kalır mı ? Başıma ilk defa böyle bir şey geliyor, şu öss yaktı beni yahu...

bende öğretmenim
    kendi okulundaki herhangi bir öğretmen senin tüm notlarını görebilir sözlüler verilmiş halini bile görebilir
    tanıdıgın bir öğretmen varsa ondan rica edebilirisn
  • Bu saatten sonra okula gidemem ki 1 hafta kaldı sınava, bu konuyu ve e-okuL'u takip ediyorum sık sık..umarım en kısa zaman da hallederim bu konuyu.
  • üniversiteyi kazanırsan bırakmayabilirler ama kazanamassan sınava girersin diye düşünüyorum
  • İyi de bunu nereden bilecekler ki, karneler Cuma günü verilcek, Öss Pazar günü.
  • sonrası için söylemiştim ama sınavlar haziranın sonunda heralde o yüzden yanlış oldu en iyisi hocalarınla konuşmak
  • Notları değiştirme yetkisi var ama o çıktıların son hali öğretmen imzasından geçiyor. Ben mesela notlarım bittiği an çıktısını aldırıp kontrolümü yapıp imzalarım çizelgeyi.

Bu kağıttaki belge sonradan yapılacak bir değişikliğin anında fark edilmesini sağlar. Şahsen bunu öğretmenden habersiz yapacak bir idareci olacağını sanmıyorum. Ama yaparsa da en ağır suçla ceza almalıdır.

Yıl sonu puanları 100 üzerinden ve virgülden sonra 2 basamağa kadar gösterildiği için değikiklik çok çabuk anlaşılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hard_truck

quote:

Karneler de 2 yıldır e-okul'dan çıktı olarak basılıyor.

Düzeltme: Gerçi Liseler sanırım bu yıl geçtiler bu uygulamaya. Onlarda 2 yıldır olmayabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.