Şimdi Ara

E okul kaç günde bir güncelleniyor? :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iyi günler. Hastalığım nedeni ile okula gidemedim ve raporda alamadım. Devamsızlık biraz fazla, bir göz atayım dedim eski devamsızlığımı gösterdi. 2 gündür Güncellenmemiş. Acaba kaç günde bir güncelleniyor?

Oraya aldanıp sınırı aştık diyelim mesela, itiraz hakkımız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 9 Mart 2010; 15:49:40 >

• öğretmenden öğretmene değişir o iş.
    bazı öğretmenler günü gününe girerken bazıları haftada bir falan girer.bazıları hiç girmiyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

öğretmenden öğretmene değişir o iş.
    bazı öğretmenler günü gününe girerken bazıları haftada bir falan girer.bazıları hiç girmiyor ya

Aman hocam.. Sanırım bizimkileri müdür yardımcıları yapıyor. Sağolsun beni gördüğünde, ''sen mutlu değil misin?, gel bakayım buraya.'' Diye odasına çeker.. Kahve falan içip, dertleşiriz. Devamsızlıktan konuşuruz falan...

Ters bir şey olsaydı SS aldım hocam itiraz ediyorum derdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 9 Mart 2010; 15:58:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

öğretmenden öğretmene değişir o iş.

Aman hocam.. Sanırım bizimkileri müdür yardımcıları yapıyor. Sağolsun beni gördüğünde, ''sen mutlu değil misin?, gel bakayım buraya.'' Diye odasına çeker.. Kahve falan içip, dertleşiriz. Devamsızlıktan konuşuruz falan...

Ters bir şey olsaydı SS aldım hocam itiraz ediyorum derdim.

öğretmenler derken idarecileri kastettim.ama belirtmemişim
    müdür ilgilenmez bu işle.baş müdür muavinide aynen öyle.
    diğer müdür yardımcılarının görevidir genelde..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.