Şimdi Ara

E-kitap okuyucu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şimdi bir e-kitap okuyucu almam gerekiyor da karar veremiyorum. Seçeneklerim arasında (nakit değerinden dolayı) Reeder Color, Kindle wi-fi (klayvesiz yeni sürüm diyorlar gitti gidiyorda), barnes nobles nook var. 250 lira civarı bunların ikisi de. Şimdi olay şu ki bu e-kitap işinden hiç anlamıyorum. Hangisi kalitelidir hangisi değildir bilemiyorum. Belki benim bilmediğim bir marka önereceksiniz. İnternetten indirdiğim pdfleri görüntüleyeceğim genelde. Bir de itunes da klasikler ücretsiz epub formatında, onları alacağım. Gerçi uzantılar arasında conversion oluyormuş ama tam bilemiyorum tabi.

Önerilerinizi Bekliyorum,
    Teşekkürler

Not: Of yanlış yere açmışım sabah sabah. Ama neyse belki de doğrudur bilemedim şimdi
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExpDisease -- 24 Kasım 2011; 10:26:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• reedercolor gerçekten güzel daha fazla bilgi için sitesine bakın mutlakaa. Dosya formatında hiç bir sorun olmuyor, hızlı bir şekilde çalışıyor. Farklı modelleri de var. İhtiyaca göre birazda, kendime reeder almadan önce ikilemde kalmıştım hangisini alsam diye, color almadım ama onu da deneme inceleme fırsatım oldu. Bir de garantisi oluyor, ilgileniyorlar,http://reeder.com.tr/reederCOLOR.asp şurdan bir bakın, hatta diğer ürünlere de göz gezdirin. Diğerleri ile ilgili bilgim yok. beni en çok garanti koşulları zorluyor, ucuza alıcam diye servis garantisine sahip değilsem ödediğim paranın 5 katına geliyor masrafım..
  • amerika'Dan getirtebilme şansınız varsa:

Nook Simple Touch $79
    http://www.engadget.com/2011/11/23/nook-simple-touch-gets-79-limited-edition-for-black-friday-mak/

E-kitap okuyucu tavsiyesi

sadece bir gün geçerliymiş.

klasikleri vs okumak için müthiş bir cihaz.
    fakat PDF performansını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 24 Kasım 2011; 13:47:27 >

• Açıkçası pdf okuma konusu benim için çok önemli. SPK'nın konu anlatımları var hepsini toplayınca 3000 sayfa falan eidyor dolayısıyla bastırmak pahalı kaçar hem kitapta okurum diyerek heveslendim. Pdf performansı en iyi hangisinin ise onu alacağım.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• E-kitap değilde E-pdf okuyucu istiyorsun yani, ikisi çok farklı çünkü. Başlığa bakınca kindle'ı tek geç diyecektim(kullanmaktayım ve romanlar için süper) fakat sonra pdf okumak istediğini görünce bu seferde Ipad2'i tek geç diyebiliyorum(Pdf okumak için kullanmaktayım). Diğer aletlerle ilgili bir tecrubem olmadı bir şey diyemiyorum. Bol şans...
  • Arkadaşlar e-kitap okuyuculardan Reeder'ı kullandım ama netlik açısından kötüydü. Şimdi Kindle 4 ısmarladım ama bir forumda klavyeli olanın daha kullanışlı olduğunu söylüyorlardı. Sizce Kindle 4 ü mü yoksa Kindle 3 (klavyeli) alsam? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.
  • Bunun cevabını bende merak ediyorum birde kindle touch var hangi kindle daha iyi 4 mü alsak acaba ?

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/amazon-kindle-4-wifi-tr-den-1-gunde-elinizde-wow-55077229

Ek:

Kindle 3: Dokunmatik ekranı yok, klavyesi var, ekranı yan dönebiliyor. 4GB hafızası ve mp3 desteği var.
    Kindle 4: Dokunmatik ekranı ve klavyesi yok, ekranı yan dönebiliyor. 2GB hafızası var, mp3 desteği yok.
    Kindle Touch: Dokunmatik ekranı var, klavyesi yok, ekranı yan dönemiyor. (Ufak bir programcık yükleyerek dönebilir hale geliyor.) 4GB hafızası ve mp3 desteği var.

Ek2: Yeni nook mu yada kindle'lardan birisi mi sizce ? Nedense kindle'a daha yakın hissediyorum hepte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 29 Mart 2012; 23:19:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.