Şimdi Ara

E-Kitap Hakkında Herşey | E-Kitaplar - E-ink Cihazlar - Çeviriciler (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.827
Cevap
159
Favori
129.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wheel

Bu arada "her şey" i ayrı yazamayan konu sahibini kınıyorum. Hem kitaplarla ilgili konu açacaksın hem de imla kurallarında daha en başta kaybedeceksin. Madem kitaplara ilgin yok, ne diye sen açıyorsun bu başlığı? Bırak bir bilen, ilgilenen açsın da herkesin yararına dokunsun.

yararına dokunmak diye birşey yoktur, yararı dokunur, yararına dokunmaz..
    Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 23:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

quote:

Orijinalden alıntı: Wheel

Bu arada "her şey" i ayrı yazamayan konu sahibini kınıyorum. Hem kitaplarla ilgili konu açacaksın hem de imla kurallarında daha en başta kaybedeceksin. Madem kitaplara ilgin yok, ne diye sen açıyorsun bu başlığı? Bırak bir bilen, ilgilenen açsın da herkesin yararına dokunsun.

yararına dokunmak diye birşey yoktur, yararı dokunur, yararına dokunmaz..

bakınız :http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&kelime=yarar%C4%B1%20dokunmak&cesit=1&guid=TDK.GTS.539889fd702c22.65580840

...ilgilenen açsın da herkesin yararına dokunsun --> ... ilgilenen açsın da herkese bir yararı dokunsun.

Herkesin cümlelerinde bir imla ya da kural hatası olabilir.. kaldı ki bu belirttiğim konuda da ben de yanlış biliyor olabilirim, doğrusunu bilen var ise söylenir, düzeltilir.. kınanacak bir durum yok bence yani :)

Peki, teşekkür ederim.

• Nook elime ulaştı. Internette görünenden daha çok hoşuma gitti. Genelde resimler güzel, gerçeği kötü olur herşeyin. Kitap okuma denemesi için sabırsızlanıyorum
  • Bu Oxford ve Penguin Readers'ın kitapları olurdu İngilizce öğrenimi için. Örneğin 3. seviye 750 kelime, 4. seviye 1200 kelime gibi. Bu tarz kitaplar bulabilir miyiz İngilizce ve İtalyanca için?

Bulabilirmişiz:
    http://friendfeed.com/ff-kitap-paylasim/e7234231/penguin-readers-kitaplar-yuksek-boyutlularn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 10 Temmuz 2014; 10:24:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Bu Oxford ve Penguin Readers'ın kitapları olurdu İngilizce öğrenimi için. Örneğin 3. seviye 750 kelime, 4. seviye 1200 kelime gibi. Bu tarz kitaplar bulabilir miyiz İngilizce ve İtalyanca için?

Bulabilirmişiz:
    http://friendfeed.com/ff-kitap-paylasim/e7234231/penguin-readers-kitaplar-yuksek-boyutlularn

http://english-e-books.net/

• Wheel kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler güzel siteymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eng.

Nook elime ulaştı. Internette görünenden daha çok hoşuma gitti. Genelde resimler güzel, gerçeği kötü olur herşeyin. Kitap okuma denemesi için sabırsızlanıyorum

Hocam bilgilendirirseniz sevinirim,bende almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 23:39:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Nook elime ulaştı. Internette görünenden daha çok hoşuma gitti. Genelde resimler güzel, gerçeği kötü olur herşeyin. Kitap okuma denemesi için sabırsızlanıyorum

İlk izlenim olumlu.

Mesele kitap bulup yüklemede. Zaman ayırmam lazım.

Bir de okuduğum kitabın bitmesi :)

Kindle alternatifi olduğu için oyuncak gibi birşey bekliyordum ama cihaz kaliteli geldi gözüme. Dokunma hissi güzel. Dokunmatik olması da espri katmış.

İyi ya da kötü demek için erken. Ama alanlar olduğuna göre var bir hikmeti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

İlk izlenim olumlu.

Mesele kitap bulup yüklemede. Zaman ayırmam lazım.

Bir de okuduğum kitabın bitmesi :)

Kindle alternatifi olduğu için oyuncak gibi birşey bekliyordum ama cihaz kaliteli geldi gözüme. Dokunma hissi güzel. Dokunmatik olması da espri katmış.

İyi ya da kötü demek için erken. Ama alanlar olduğuna göre var bir hikmeti

Hocam ekşi sözlüğün ekitap servisinden 1500 e yakın kitap indirenilirsiniz.
    Kitap bulunca basılı kitaptan farkı olup olmadığını belirtirseniz sevinirim.

İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nookglowlight ta ebook sıralaması karışık görünüyor , Pc de hangi programla nasıl düzeltip reader a atabilirim Yardımcı olabilirmisiniz ?
    Lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhanx -- 10 Temmuz 2014; 17:46:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

şuhttp://english-e-books.net/ daki kitaplara nedense bir türlü ısınamadım. Bana tam seviyeler oturmamış gibi geliyor.. Penguin'deki, oxford'daki gibi tam cuk oturmuyor seviyeler bence.. onların da ebook'ları yok bildiğim kadarıyla, en azından mobi-epub yok diye biliyorum..

Oxford'dan bir tane düzenlemiştim ben:https://www.dropbox.com/s/sxnjfm1jjs6x3vo/Mutiny%20on%20the%20Bounty.rar
    Tim Vicary - Mutiny on the Bounty (1. seviye)
    Evde basılısı vardı (gerçi o da korsandı), nette dolaşan bozuk pdf'yi düzeltmiştim bunla.

• E-kitap okuyucu almak istiyorum. Önerileriniz ne olur, konuya uzağım biraz.

Reeder 2-3, Kindle Paperwhite 1-2, Barnes & Noble NOOK Simple Touch gözüme çarpan modeller.ePub önemli bir şey mi, bu cihazların hangisinde bulunuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 20 Temmuz 2014; 15:57:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

E-kitap okuyucu almak istiyorum. Önerileriniz ne olur, konuya uzağım biraz.

Reeder 2-3, Kindle Paperwhite 1-2, Barnes & Noble NOOK Simple Touch gözüme çarpan modeller.ePub önemli bir şey mi, bu cihazların hangisinde bulunuyor?

Reeder'i baştan eleyin hocam birçok kişi şikayetçi ve incelemelerinden sayfa geçişlerinde hantal bir alet olduğu da görülüyor.Paperwhite 1 piyasada yok yerini 2 aldı.Gece çok okurum diyorsanız tercih edebilirsiniz Paperwhite gece okuma imkanı sunuyor içindeki ışık yardımıyla.Gece fazla okumuyorsanız Simple Touch daha ekonomik bir model.

Ekleme: Epub bir dosya uzantısıdır.Reeder ve Nook destekler ama Kindle desteklemez.Kindle mobi destekler ve epub formatı mobi formatına kısa sürede çevrilir.Yani bu büyük bir eksi sayılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 20 Temmuz 2014; 16:53:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Reeder'i baştan eleyin hocam birçok kişi şikayetçi ve incelemelerinden sayfa geçişlerinde hantal bir alet olduğu da görülüyor.Paperwhite 1 piyasada yok yerini 2 aldı.Gece çok okurum diyorsanız tercih edebilirsiniz Paperwhite gece okuma imkanı sunuyor içindeki ışık yardımıyla.Gece fazla okumuyorsanız Simple Touch daha ekonomik bir model.

Ekleme: Epub bir dosya uzantısıdır.Reeder ve Nook destekler ama Kindle desteklemez.Kindle mobi destekler ve epub formatı mobi formatına kısa sürede çevrilir.Yani bu büyük bir eksi sayılmaz.

Teşekkür ederim. sormak istediğim diğer bir husus ise sözlük destekleri. Yani yabancı bir metin açtım çeviri yapıyorum diyelim ve bilmediğim bir kelimeyi cihazdaki sözlük ile hemen Türkçe'ye çevirebilir miyim? Reeder 2'de İng-TR sözlük yokmuş sanırım, yavaşlığından ve ekranından da şikayetler var dediğiniz gibi.

Sonuç olarak Nook ile Kindle arasında 100 liradan daha fazla fark var, gece okuma dışında aralarında kayda değer çok bir fark yoksa buna göre tercih yapacağım?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim. sormak istediğim diğer bir husus ise sözlük destekleri. Yani yabancı bir metin açtım çeviri yapıyorum diyelim ve bilmediğim bir kelimeyi cihazdaki sözlük ile hemen Türkçe'ye çevirebilir miyim? Reeder 2'de İng-TR sözlük yokmuş sanırım, yavaşlığından ve ekranından da şikayetler var dediğiniz gibi.

Sonuç olarak Nook ile Kindle arasında 100 liradan daha fazla fark var, gece okuma dışında aralarında kayda değer çok bir fark yoksa buna göre tercih yapacağım?

Nook ile ne kadar mümkün bilmiyorum kullanıcısına sormak lazım ama Kindle ile dokunduğunuz kelime çevriliyor evet.Kindle ile Nook arasında bazı teknik farklar mevcut sanırım Kindle işlemcisi daha hızlı,çözünürlük olarak daha yüksek vs ama neticede bir tablet almıyorsunuz.O nedenle eğer gece çok sık okumam,cebimdeki paradan da ne kadar az giderse o kadar iyi derseniz Nook tercih edilebilir.Ama para sorun değil derseniz Kindle daha iyidir elbet.Kindle Paperwhite için sanırım 2 kere kampanyalar imkanıyla uygun fiyata alma fırsatı geçti insanlara ve sanırım ilk kampanyada 240-250,ikinci kampanyada 270 liraya mal edildi.Sabırlı ve şanslıysanız Nook alacağınız fiyata Kindle alabilirsiniz ileride ama ne zaman böyle bir kampanya olur bilemeyiz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nook ile ne kadar mümkün bilmiyorum kullanıcısına sormak lazım ama Kindle ile dokunduğunuz kelime çevriliyor evet.Kindle ile Nook arasında bazı teknik farklar mevcut sanırım Kindle işlemcisi daha hızlı,çözünürlük olarak daha yüksek vs ama neticede bir tablet almıyorsunuz.O nedenle eğer gece çok sık okumam,cebimdeki paradan da ne kadar az giderse o kadar iyi derseniz Nook tercih edilebilir.Ama para sorun değil derseniz Kindle daha iyidir elbet.Kindle Paperwhite için sanırım 2 kere kampanyalar imkanıyla uygun fiyata alma fırsatı geçti insanlara ve sanırım ilk kampanyada 240-250,ikinci kampanyada 270 liraya mal edildi.Sabırlı ve şanslıysanız Nook alacağınız fiyata Kindle alabilirsiniz ileride ama ne zaman böyle bir kampanya olur bilemeyiz.

Bir arkadaşa hediye alacağım için kampanya beklemem zor olacak. Bu yüzden nook alacak gibiyim.

http://www.hizlial.com/barnes-noble-nook-simple-touch-elektronik-kitap-okuyucu/10370942

• EPICA kullanıcısına yanıt
    Para sıkıntı değilse ışıklı bir model öneririm. Çok daha iyi olur.
  • Selamlar,

Bilgisayarimda cok guzel bir e book arsivim var,fakat akilli telefon veya tablet kullanmiyorum ve masaustu bilgisayardan okumak zor oluyor.E reader piyasasina pek hakim degilim,Idare edecek bir web tarayicisi olan,gece okurken isigi yeterli gelebilecek,pdf okumakta sorunsuz,gecisleri seri,kullanimi rahat ve kulaklik girisi olan sarki dinleyebilecegim bir e reader ariyorum,bu saydigim ozelliklerde bi cihazi 300 liraya kadar alabilir miyim?

Alintilayarak cevaplayip yardimci olursaniz cok minnettar olurum,tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIDGARDSORMEN

Selamlar,

Bilgisayarimda cok guzel bir e book arsivim var,fakat akilli telefon veya tablet kullanmiyorum ve masaustu bilgisayardan okumak zor oluyor.E reader piyasasina pek hakim degilim,Idare edecek bir web tarayicisi olan,gece okurken isigi yeterli gelebilecek,pdf okumakta sorunsuz,gecisleri seri,kullanimi rahat ve kulaklik girisi olan sarki dinleyebilecegim bir e reader ariyorum,bu saydigim ozelliklerde bi cihazi 300 liraya kadar alabilir miyim?

Alintilayarak cevaplayip yardimci olursaniz cok minnettar olurum,tesekkurler.

Pdf kısmı hariç Paperwhite 2 işinizi görür falan 300 liranın üstüne çıkmanız gerekecek biraz.350 civarına bulunur.Işıksız da olur derseniz 250'ye Nook simple touch bulabilirsiniz ama onda tarayıcı yoktu sanırım emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 21 Temmuz 2014; 15:50:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.