Bildirim
E-KAYIT [BİR KILLIK VAR] (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Okulun sitesine girip sistemine bilgi girdin mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikordis -- 14 Ağustos 2016; 19:48:00 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır.Telaş yapma,okulunun öğrenci işlerine bağlı.Biraz yavaş kalmışlar ama hallederler
Tamam teşekkürler
hocam beenim öğrenci belgem gözkükmuyo aktıf değilmişim bi bilginiz var mı? -
Bu sms ile öğrenci numarası muhabbetini kiskandim ama arkadaslar.Bana gelmedi...
okulunuzda ön kayıt formu varmıydı onu doldurdunuz mu? okulların çoğu geç bildiriyo yöke biraz daha bekleyin 2 gün sonra öğrenci işleriyle görüşün -
var galiba ama doldurmadım. -
Hocam bende bi son aşamaya geçemedim yani belgeyi indiremdim ama uniden felan kayisiniz olmuştur diye mesaj geldi sorun olur mu?
elektronik kayıt belgesinden sonra devamı gelmedi bende.öğrenci belge sorgulatma diyorum aktif bir öğrencilik belgeniz bulunmadı diyor.bir hata mı yaptım ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X