Şimdi Ara

e bebek yeni kod 3 ocak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
4
Favori
3.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bez için kodu olan varsa gönderebilirmi
  • 125e 50 varsa halen beklemedeyim arkadaşlar. Hep pahalidan aldık bezi mendili. Bir kerede biz faydalanalım şu kampanyalardan :_(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 125 e 30 halen duruyor. İhtiyacı olana verebilirim.

• gestapooo arkadaşımıza burdanda teşekkürlerimi bildirmek istedim... 125e 50 tl lik çeki karşılıksız vererek büyük sevapa geçmiştir. Forumda hala böyle arkadaşları görmek ne güzel
  • ashkiya26 A kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorsun da o kod saat kaçta alınmış konu nun başına bak bakalım orda kaç yüz insan beklerken hakkına girilmiş

• sucre S kullanıcısına yanıt
    programı takip ettinizmi bilmiyorum, saat 15:00' te başladı ve 2 dakika sonra ilk şifreyi verdiler 2. şifreyide tahmin yürüterek bulduk. sizde izleyip bulsaydınız, üstelik çekleri satanlara kızacağınıza karşılıksız veren bana kızıyorsunuz.

• gestapooo G kullanıcısına yanıt
    Evet saat 3 te ilk kod veriliyor insanlar 2 . Kod için ve Sayfanın açılması için saat 4 ü bekliyoruz .siz de gidip ı Sayfanın açığını bulup Çek'lerden aldınız ihtiyacı olan bebişlerin Çek'lerini . Bir de yayımladınız..O Çek satanlarda ayrı mevzu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucre -- 4 Ocak 2016; 14:33:50 >
  • Sayın hocam hakka girme falan ne alaka tam anlayamadım. Konuda 3 farklı zamanda atılmış mesajım var. Ve gestapooo arkadaşta direk kodu yollmamadı zaten,ihtiyacım olup olmadıgını teyit ettikten sonra yolladı. Farklı zamanlarda atılmıs mesajlarimdan anlayacağınız üzere kodda ihtiyacı olana gitti. Birilerine dil uzatacaksanız da bu kodu karşılıksız veren bir kardeşe degil bu işi rant haline getirenlere olmalı. Ayrıca iyi dikkat edin gestapooo arkadaşın ikiz bebekleri var ve dun aksam saat 9da mesaji var eger kullanamayacak olursam yarın öglen ihtiyaç sahibi birine veririm diye. Konuyu takip etmeden mesaj attiginiz belli neyse ben uzatmayacam umarim böyle arkadaşları bu tip yardımlaşmalarda sıkça görürüz

• ashkiya26 A kullanıcısına yanıt
    Ben o arkadaşın yardımseverliği için birşey demiyorum benim demek istediğim bu kodün alınma Biçimindeki Yanlışlık burada herkesin bebeği ve ihtiyacı var ki ben o programın saatine göre kendimi ayarlıyorum işimi bile .. Üstteki mesajımı dikkatle okursanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Ben konuyu geçen haftadan beri takip ediyorum ve Herşeyin farkındayım .. Ben saat 4 e kadar bekleyip 2 kere50 tl lik indirimden faydalandım geçen ay çok da ucuza geldi niye gerektiği şekilde değilde bu şekilde alınıyor bu kod ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sucre -- 4 Ocak 2016; 14:59:12 >
  • Arkadaşlar kullanmayacak olupta hayra girmek isteyen varsa gece 00:00 a kadar buradayım teşekkürler

• kullanmayacak arkadaş varsa bende bi 50 lik kod alabilirsem sevinirim bebek için.
  • Pkb7ffa9100 125/40 hayırlı olsun

• 30 liralık kod var. İsteyen varsa pm atsın.

• kod paylaşan arkadaşlara teşekkürler. sonunda 40tl'liklerden birini kullanabildim. merak edip nasıl alınıyor bu kod diye denedim, sanıyorum geç kaldığımdan bana gelen kod 125/20'lik oldu. ihtiyacı olan varsa: PKE9F695100
  • Isteyene 125 e 40 yollayabilirim.

• Tebrikler! ebebek.com ve magazalarinda Pazartesi 23.59'a kadar gecerli 125 TL ve uzeri alisverise 40 TL indirim kodunuz: PK5E6A82100
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.