Şimdi Ara

E-bebek BRAUN Dijital Ateşölçer SADECE 1 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.310
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel fırsat..ihtiyacı olan kaçırmasın derim...kargo 6.50 TL

http://www.e-bebek.com/atesolcer_ve_termometre/braun/braun_dijital_atesolcer_prt1000/XYZ-23735

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasak100 -- 19 Temmuz 2011; 10:29:17 >

• Aslında güzel fırsat bilgi için teşekkürler, ama sitelerin bu kargo parası cinliği çok itici, fiyatı 7,5 olsa kargo bedava deseler çok daha çekici gelicek bunu bi türlü öğrenemediler.

Edit: İstanbul içi UPS kargo (başka seçenek yoktu) 6 tl, toplamda 7 tl ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashestoashes -- 19 Temmuz 2011; 11:12:05 >
  • E yuh kargo bedeline bak .

10,00 TL (KDV Dahil)
    Kargo Bedeli Siparişinize
    Eklenecektir
    Kargo ile Teslimat
    Siparişinizin UPS Kargo ile sevk edilmesini istiyorsanız bu seçeneği seçiniz.

Alsınlar kampanyalarını ............

zaten piyasada 11 tlye kadar bulunabilen bir ürün
  • teşekkürler bilgilendirme için.

1tl world puan kullandım 6tl' ye geldi. (kargoyu puan ile ödetmedi)
  • başka marka eczanede 5 lira zaten. braun olması ne değiştiriyor? çok kaliteli olabilir tamamda hergünde ateş ölçmüyoruz ki.
  • fiyata bakınca 3 dakikada ölçen dandiklerden zannettim ama sitede 1 sn de ölçer diyor.
    eğer doğru ise, 10 tl de kargo bedeli verseniz almaya değer.
    bizde bir tane 3 dakikalık alet vardı, bıktık artık bebeğin koltuğunun altında tutmaya çalışmaktan, sonra gidip 90 TL ye Weevell in bir modelini aldık. Biraz boşa aldık ama bebek mevzu olunca çok düşünemiyorsunuz malesef...
  • amazon.com'dan

Product Features

Readings as fast as 10 seconds to reduce contact and minimise discomfort
    Memory feature enables user to monitor temperature changes (Provides the last reading taken)
    3-in1 Thermometer for oral, underarm or rectal use
    Soft and small flexible tip for added gentleness
    Beep confirms when temperature has been measure

10sn de ölçüyor gene i,yi sayılabilir.

Bende weevell in alından ölçeri var bence o şekilde alın daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bildiğim kadarıyla rectal en doğru ölçümü veriyor. (her ne kadar hoş bir ölçüm metodu olmasa da)

temassız olanlar, ya da alından ölçenleri almaktansa 7TL' ye bunu kaçırmamanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

arkadaşlar bildiğim kadarıyla rectal en doğru ölçümü veriyor. (her ne kadar hoş bir ölçüm metodu olmasa da)

temassız olanlar, ya da alından ölçenleri almaktansa 7TL' ye bunu kaçırmamanızı tavsiye ederim.

haklısınız rektal en doğru ölçüm ancak bebeğin psikososyal gelişimine zararı olduğu gerekçesiyle şu an günümüzde koltuk altı kullanımı çok daha sık kullanışıyor.
  • Ne biz ne de oğlum sevebildi bu tip ateşölçerleri. Çok ateşlendiği bir gece gidip kulak içinden ölçenlerden almıştım, çok kullanışlı ve hızlı bir cihaz, sonuçları ds ssğlıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

arkadaşlar bildiğim kadarıyla rectal en doğru ölçümü veriyor. (her ne kadar hoş bir ölçüm metodu olmasa da)

haklısınız rektal en doğru ölçüm ancak bebeğin psikososyal gelişimine zararı olduğu gerekçesiyle şu an günümüzde koltuk altı kullanımı çok daha sık kullanışıyor.

evet ben de psikolojik etkisi olduğunu düşünüyorum.

ancak bilimsel bir araştırma var mı acaba? 1-2 yaş aralığı için düşünürsek?

çocuk 3 yaşına geldikten sonra artık rectal kullanmamayı düşünüyorum.

• Bimden 18 TL ye kulaktan ölçer almıştım. 1 sn de ölçüyor

• Şimdi bu alet nereden ölçüm yapıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

fiyata bakınca 3 dakikada ölçen dandiklerden zannettim ama sitede 1 sn de ölçer diyor.
    eğer doğru ise, 10 tl de kargo bedeli verseniz almaya değer.
    bizde bir tane 3 dakikalık alet vardı, bıktık artık bebeğin koltuğunun altında tutmaya çalışmaktan, sonra gidip 90 TL ye Weevell in bir modelini aldık. Biraz boşa aldık ama bebek mevzu olunca çok düşünemiyorsunuz malesef...

1 sn abartı, 10 sn civarında ölçüyor. Ateş ne kadar yüksekse ölçme süresi o kadar uzuyor ama yine de çok kaliteli ve diğer benzer markalara göre çok daha hızlı ölçüyor. Ucunun yumuşak olması da çok iyi bir dizayn. BestBuy'dan 16TL'ye almıştım.
  • Çakal bunlar yaa...

Ben de denedim 9 TL Kargo parası çıktı...

Alacak olanlar aşağıdaki ürünü de eklesinler sepete 1 kuruşa...

http://www.e-bebek.com/hatira_ve_gunluk/diger/anne_adayinin_gunlugu_1/XYZ-916301

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTRiX -- 19 Temmuz 2011; 14:47:00 >
  • Sadece webe özelmi acaba.. yoksa giderken uğrayıp alayım
  • Biz bu tiplerle ölçmek zor diye Medisana'nın uzatan ölçer modelini aldık. Çok çabuk ve doğru ölçüm yapıyor. Ayrıca su sıcaklığı ve ortam sıcaklığını ölçmek için de kullanıyoruz. Biraz pahalı ama bebek söz konusu olunca ucuz kalıyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=26012173&productid=sgsermd76120

Şimdi stokta yok. Normal fiyatı 100 civarıyken artık kampanya mı denk geldi bilmiyorum 50TL'ye almıştım.

TAvsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1123581321

Sadece webe özelmi acaba.. yoksa giderken uğrayıp alayım

Sadece internete özel
  • alternatıf olarak mıgros ta 4 lıra mı neydı bu tarz atesolcerı ASM de termal atesolcerle karsılastırarak denedım dogru olcuyor malzeme kalıtesı guzel ... ates bı anda cıkıp havaleye sebep oldugu ıcın bu gıbı durumlarda takıp cok onemlıdır
  • maşallah kargolamışlar bile..

bu arada doktorbursa' nın dediği gibi mutlaka kalibrasyon gerekiyor bence bu aletlere.. sağlam bir alet ile karşılaştırma yapılabilir.

takdir edersiniz ki 1 derece bile çok önemli hatta yarım derece...

allah kimseye göstermesin ama böyle termometrenin ekranına bakıp noktadan sonraki kısmın düşmesini bile beklediğiniz oluyor...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.