Şimdi Ara

E 800 ACIL USB KABLO BAĞLANTI PROBLEMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABHA ARKADASLAR BEN SAMSUNG E800 TELEFON ALDIM IKINCI ELDEN.AMA BIR TURLU USB KABLOYU VE CEP TELEFONUNU BILGISAYARA TANITAMADIM.BU KONUDA BILGISI OLAN ARKADASLARI YARDIMLARINI BEKLIYORUM.AYRICA EASY STUDIO PROGRAMINI IRDA ILE CALIŞTIRABILIYORUM.FAKAT BILGISAYARIMDAKI FOTOGRAFLARI TELEFONDA ALBUM BOLUMUNE ATAMADIGIM ICIN ARAYANIN RESIMLERINE EKLEYEMIYORUM.AKTARIRKEN RESIMLERIM BOLUMUNE AKTARIMI KABUL ETTIGI ICIN ARAYAN KISILERIN RESIMLERINI GORUNTULEYEMIYORUM.AYRICA BU TELEFONUN YAZILIMINI NASIL YUKSELTEBILIRIM?BU TELEFONA YUKLEYEBILECEGIM PROGRAMLAR VARMI?TESEKKURLER

• www.telpa.com.tr den gerekli yazılımları al.öyle dene.e 800 yüklemeler burdahttp://www.telpa.com.tr/?urun_id=19 tıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 15 Haziran 2006; 9:06:45 >
  • tesekkurpler arkadasım ama ben o programları daha onceden ındırıp bılgısayarıma kurmustum.kızılotesı ıle bağlantı kurablıyorum.fakat usb kabloyu bılgısayara tanıtamıyorum.bırde bılgısayarımdakı fotografları telefondakı fotograflarım kısmına aktarımına ızın vermıyor.ancak resımlerım kısmına aktarabılıyorum.oyle oluncada arayana resımm olarak ayarlayamıyorum.versıyon yukletırsem bu sorun cozulurmu?ve kendım bunu yuluyebılırmıyım?ve nereden bulabılırım versıyon progaramşarını?tesekkulrer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.