Şimdi Ara

Dzemaili'nin Maaşını da Biz Ödüyormuşuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maaşının 1.4 milyon €'sunu biz ödüyormuşuz. Şaka gibi. Adamın maaşını ödeyip neden gönderirsin ? Şu adama 1 kere şans vermedi Hamza efendi, adam milli takımında buna rağmen sürekli ilk 11 oynadı

• Ben de anlamıyorum maaşı ödeyip yollamayı. Kadroda düşünmüyor musun, tamma yolla ama maaşıyla yolla. Kimse maaşını vermiyor mu? Yollama dursun o zaman, hem maaşını verip hem kullanamamak çok saçma.
  • FearMaster kullanıcısına yanıt
    Ontivero'nunkini de biz ödüyoruz. Takımda olmayan adamlara 2 milyon €. Şaka gibi.
  • Irkçılık işte. Adı Cemal olsa şu an ilk 11'deydi.

Neymiş oyun sistemine uymuyormuş, Umut Bulut denen yetenek fakirinin her maç ilk 11 başladığı takımda neyin oyun sisteminden bahsediyorsun diye sormazlar mı adama?

3 aydır mali durum kötü diye ağlıyorsun, o zaman 2 milyon € maaşı olan adamı takıma kazandırmaya çalışacaksın. Maaş yükünden kurtulamadıktan sonra adamı yollasan ne olur? Jem, Bilal gibi adamları aldıracağına Dzemaili'yi kazanabilirdi. Ömrümüzü yedin Denge.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza ırkçıdır bu bariz ve net
  • madem melo gıdecek bu adam nıe bedava hatta ustune para verılerek yollanıyo onu cozemedım bır tanede kafası calısan yonetım gelmez mı su takımın basına ya
  • 1,5 m euro telles ten alıp dzemailinin maaşını ödedik müthiş tasarruf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip kira sözleşmesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Net bir şekilde yabancı ve başarısız transfer diye yüzüne bakmıyor. Sisteme uymuyormuş, ne sistemi varmış ki bu takımın. Adamdaki lükse bak, bu yoklukta İsviçre milli takım ön liberosunu beğenmiyor

Gönderilmesinin sadece şu avantajı var, bu hamza kendi yerli adamları dururken bunu hiç oynatmazdı. 2milyon maaş ödeyeceğimize 1.4 milyon ödeyeceğiz. Bir de şimdi gönderilince belki oynar, birileri beğenir de satabiliriz ilerde. En azından böyle bakıp teselli bulmak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Cenk Gönen den para alacağımıza şu adamı alsaydık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

Ulan Cenk Gönen den para alacağımıza şu adamı alsaydık

Aynen bizde iş yapardı hoş gs de de iş yapardı oynatmadılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vesalius

Net bir şekilde yabancı ve başarısız transfer diye yüzüne bakmıyor. Sisteme uymuyormuş, ne sistemi varmış ki bu takımın. Adamdaki lükse bak, bu yoklukta İsviçre milli takım ön liberosunu beğenmiyor

Gönderilmesinin sadece şu avantajı var, bu hamza kendi yerli adamları dururken bunu hiç oynatmazdı. 2milyon maaş ödeyeceğimize 1.4 milyon ödeyeceğiz. Bir de şimdi gönderilince belki oynar, birileri beğenir de satabiliriz ilerde. En azından böyle bakıp teselli bulmak lazım

Resmi olarak açıklanmadan önce de maaşının %70'inin gs taraftından ödeneceği ve sezon sonu isterse Genoa'nın bonservis ücreti ödemeden Dzemaili'yi kadrosuna katabileceği söyleniyordu ki %70 olayı doğru çıktı ve %70'i ödeyen kulüp sezon sonu bedavaya da almasına izin verir bence yani o madde de olabilir bence resmi olarak açıklanınca belli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Maaşının 1.4 milyon €'sunu biz ödüyormuşuz. Şaka gibi. Adamın maaşını ödeyip neden gönderirsin ? Şu adama 1 kere şans vermedi Hamza efendi, adam milli takımında buna rağmen sürekli ilk 11 oynadı

Yeterince sans verildi gecen sene. Dzemaili'ye sans verecegiz diye sampiyonluktan mi olacaktik? Komik olmayin.

Bir tane basarili maci yok. Varsa sen söyle. Oynayan oyuncuyu yerin dibine sokup izlemediginiz, form durumunu bilmediginiz oyunucuyu göklere cikarma sevdasi sadece bu forumda var. Sizin kafadaki taraftara kalsa Umut Gündogan da yildiz futbolcuydu ama sans verilmedi. asdsakdjask

Geciniz Dzemaili'yi falan artik. Pandev ile birlikte cöp hocanin son dakika kazigi cöp transferler. Bu adamlar icin kasadan cikan para ile Nani aliniyor.

• Pandev ile birlikte Istanbul'u gezip gittiler Çilek değil Zeytin getirmişler
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Aha geldi Hamza sever . Evet sol kanatta oynatarak harika şans verdi göbek oyuncusuna. Blok'layıp geçeyim seni bye.
  • fmde kulüp batırmak isteyince yapıyordum ben bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venganza

fmde kulüp batırmak isteyince yapıyordum ben bunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.